Vomacka ak si schudol 9kg tak nabrat ich spat bude malina aj bez toho ,ze sa budes prezierat....otazka je v akej kvalite to chces ??? Predpokladam ,ze chces svalovu hmotu nie bravcove speky....
1. Uprav stravu primerane bielkovinu nemusi byt ani 2g na vahu staci 1,5g, hlavne vela sacharidov komplexnych cim pomalsi glykemicky index tym lepsie .....mne najlepsie robia zemiaky, niekomu ryza , kamos je kulturista a jemu zase pohanka najdi si svoj zdroj ,
2. Jedz pravidelne 5-6 krat denne kedy dve jedla mozes nahradit proteinom, na spanie odporucam tvaroh alebo kasein micelarny mas to v podstate to iste ale tvaroh je predsa len jedlo nie chemia a zasyti ta na noc cize nebudes mat katabolicky efekt....
3. 4-5 krat makaj ked budes ako Phil Heath ale pokial si normalny clovek a chces ist hore tak cvic 3x do tyzdna a zameraj sa na cviky ktore buduju svalovu hmotu a silu.....drepy, mrtve tahy, hrazda, pritahy, benchpres .....
4. Este k tomu splitu
Napisem ti ako cvicim ja momentalne mam 86 kg a ide mi to teraz celkom
Den.1- hrudnik 10 serii, chrbat 10 serii,
Den.2- Ramena 10serii, predne stehna 14 serii, zadne 6-8 serii
Den.3- biceps 7 serii, triceps 7 serii
Pred treningom sa snazim davat brucho , lytka zhruba kazdy druhy trening ako sa mi chce som lajdak v tomto
Ja napr cvicim 8-12 opakovani, ale napr ramena cvicim skor upazovanie, predpazovanie, a upazovanie v sede a tam robim az 20 opakovani a hlavne spravna technika inak nenarastu mam odskusane , kedysi som tlacil jak puk a nic teraz toto mesiac a vidim tam uz cosi
5. Spanok dodrzuj nech regenerujes poriadne , 8 hodin max 9
Tamte veci co si poslal su dobre akurat do kosa, ak chces kreatin kup monohydrate cisty co najcistejsi vraj z Nemecka su najcistejsie , ja mozem ale odporucit len scitec a aminostar te boli fajn...ale myslim ,ze to neni ani treba ....
Ak mas nejake otazky tak kludne pm , alebo mail
chrispowell@zivotnepremeny.com