... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Sobota, 27. Apríla 2013, 08:55

zbohom oblicky :mrgreen: :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Sobota, 27. Apríla 2013, 19:15

to by bolo keby to minul na tekute pochutiny :D
Jaro a ty sa ides zalievat pred letom ked samy kreatin? :D
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

JaroWD
Auto: BMW e46 318i
Kraj: Prešovský

Sobota, 27. Apríla 2013, 20:45

beriem con-cret v treningove dni 2x a 2x denne si dam do proteinu cca 3g.. Myslim, ze to nie je vela..

voMacK

Utorok, 7. Mája 2013, 09:38

Hosi schudol som minuly rok 9kg kvoli zdravotnym problemom, tak sa to snazim teraz dobehnut. Sediet doma a zrat jak divy nie je pre mna [a ani nemam metabolizmus taky, zeby som z toho pribral, cize musim cvicit a dvihat zelezo, aby sla vaha naspat].
Zeriem gainer a snazim sa cvicit tak casto ako sa da [4-5x do tyzdna]
ktoru z tychto dvoch picovin odporucate?
http://www.fitplus.sk/produkt/18.WEIDER ... NIC/sid=80
alebo
http://www.fitplus.sk/produkt/28.Olimp_ ... in/sid=109
-- P.R.

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Mája 2013, 09:56

voMacK napísal:
Hosi schudol som minuly rok 9kg kvoli zdravotnym problemom, tak sa to snazim teraz dobehnut. Sediet doma a zrat jak divy nie je pre mna [a ani nemam metabolizmus taky, zeby som z toho pribral, cize musim cvicit a dvihat zelezo, aby sla vaha naspat].
Zeriem gainer a snazim sa cvicit tak casto ako sa da [4-5x do tyzdna]
ktoru z tychto dvoch picovin odporucate?
http://www.fitplus.sk/produkt/18.WEIDER ... NIC/sid=80
alebo
http://www.fitplus.sk/produkt/28.Olimp_ ... in/sid=109

Zerem a vzdy som zral klasicky monohydrat za par korun a vzdy splnil co mal :) Do tychto kreatinovych vydobytkov sa moc nevyznam, ale podla mna zbytocne predrazene. Radsej papaj protein + No Xplode pred, aminace pocas a gainer po treningu a mas vybavene. V gaineri mas aj kreatin.
EX - BMW E90 320d
Obrázok

pyranes

Utorok, 7. Mája 2013, 11:00

vomáčku neciem ci ides po kvalite ale ja od januara ficim maltodextrin a vlocku a mega jedla boost z 82 na 94 nie vela kvality ale ja chcem byt velky.. gainer je pre mna stratene peniaze ked za jeden gainer cca 25-30 e mam 9 kg malty

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 7. Mája 2013, 15:53

Vomacka ak si schudol 9kg tak nabrat ich spat bude malina aj bez toho ,ze sa budes prezierat....otazka je v akej kvalite to chces ??? Predpokladam ,ze chces svalovu hmotu nie bravcove speky....

1. Uprav stravu primerane bielkovinu nemusi byt ani 2g na vahu staci 1,5g, hlavne vela sacharidov komplexnych cim pomalsi glykemicky index tym lepsie .....mne najlepsie robia zemiaky, niekomu ryza , kamos je kulturista a jemu zase pohanka najdi si svoj zdroj ,
2. Jedz pravidelne 5-6 krat denne kedy dve jedla mozes nahradit proteinom, na spanie odporucam tvaroh alebo kasein micelarny mas to v podstate to iste ale tvaroh je predsa len jedlo nie chemia a zasyti ta na noc cize nebudes mat katabolicky efekt....
3. 4-5 krat makaj ked budes ako Phil Heath ale pokial si normalny clovek a chces ist hore tak cvic 3x do tyzdna a zameraj sa na cviky ktore buduju svalovu hmotu a silu.....drepy, mrtve tahy, hrazda, pritahy, benchpres .....
4. Este k tomu splitu
Napisem ti ako cvicim ja momentalne mam 86 kg a ide mi to teraz celkom :mrgreen:

Den.1- hrudnik 10 serii, chrbat 10 serii,

Den.2- Ramena 10serii, predne stehna 14 serii, zadne 6-8 serii

Den.3- biceps 7 serii, triceps 7 serii

Pred treningom sa snazim davat brucho , lytka zhruba kazdy druhy trening ako sa mi chce som lajdak v tomto :mrgreen:

Ja napr cvicim 8-12 opakovani, ale napr ramena cvicim skor upazovanie, predpazovanie, a upazovanie v sede a tam robim az 20 opakovani a hlavne spravna technika inak nenarastu mam odskusane , kedysi som tlacil jak puk a nic teraz toto mesiac a vidim tam uz cosi :mrgreen:

5. Spanok dodrzuj nech regenerujes poriadne , 8 hodin max 9

Tamte veci co si poslal su dobre akurat do kosa, ak chces kreatin kup monohydrate cisty co najcistejsi vraj z Nemecka su najcistejsie , ja mozem ale odporucit len scitec a aminostar te boli fajn...ale myslim ,ze to neni ani treba ....

Ak mas nejake otazky tak kludne pm , alebo mail chrispowell@zivotnepremeny.com :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

svekin

Utorok, 7. Mája 2013, 22:41

Dobre zhrnute avenger, ja by som doplnil, ze ak mas na to stravu, nejake amina na regeneraciu, dostatok spanku a nie pracu v uranovej bani, tak stihas uregenerovat aj 4 dni, 5 je uz moc a dlhodobo tazko.

Co sa tyka doplnkov tak ja by som Ti odporucal ako niekto spominal maltodextrin, je to prva vec co by si mal dat po treningu este pred proteinom pripadne aminami. Aj co sa tyka kreatinov, vsad radsej na overeny monohydrat kde je jedna 100% latka. Vyjde Ta to lacnejsie tak Ti zostane na nejake amina, odporucam bud BSN Amino X alebo ON Amino Fuel. Ak nie tak pol byka za mesiac a budes ako on :D

Predpokladam ze protein je samozrejmost ako sprcha po posilke :D
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

pyranes

Streda, 8. Mája 2013, 07:49

Ale bacha s maltou.. pojdes s nou raketovo ale nie kvalitne

svekin

Streda, 8. Mája 2013, 07:58

no ked len po treningu tak nie... ale ide leto a my tu tazke objemy rozoberame :D
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

voMacK

Streda, 8. Mája 2013, 08:03

ja chcem praveze ale toho zrat co najmenej ...o cenu mi ani tak nejde..ak to ma byt kvalitne a nemam byt z toho naficany jak byk v ruji [cize ziadne extra silne veci nehcem :) ]
Mne sa ten kreagenyc resp kre alkaline osvedcil minuly rok. Ked si tom dam pred cvicenim mam viac energie. A co som cital [mozno to je len marketing] tak to narozdiel od kreatinu nema nasycovaciu fazu a hlavne sa to nepremiena na kreatinin...cize to nema take skodlive ucinky. Celkovo kalsicky kreatin nechcem...clovek je z toho potom taky vodovy a nafucany a to nechcem... :)
gainer si davam tesne po obede a potom niekedy na vecer po posilke..proste hlavne v case ked som hladny.
-- P.R.

svekin

Streda, 8. Mája 2013, 08:13

tesne po obede gainer? naco taku davku sacharidov a energie naraz? to nevyuzijes a ten prebytok sa Ti ulozi a tak ako nechces... kedze to neni ani rano ked si vyhladovany a potrebujes energiu na den a ani pred treningom.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

voMacK

Streda, 8. Mája 2013, 08:20

ja som praveze hladny teraz skoro stale..a do hodiny po obede mam hlad jak svin [porcie su male]..tak si davam gainer :)
-- P.R.

pyranes

Streda, 8. Mája 2013, 16:53

vomack: posilnovanie.sk tam mas kopu clankov jedalnickov logov atd

voMacK

Streda, 8. Mája 2013, 18:41

diky, pozriem :)
btw na inspiraciu pre cviky chodim aj sem: http://www.bodybuilding.com/exercises/
-- P.R.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 260 neregistrovaných