... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Avenger napísal:Noo pani trochu to tu ozivim ja by som tiez privital radu od vas....
Ma niekto skusenost s High intensity training (Hit) teda princip ako cvicil Dorian Yates????
Avenger napísal:spominali nejaku keto-neviem co dietu:)
kubog napísal:Chlopi mozno trochu odveci, ale suvisi to aj s cvicenim.
Pred rokom som sa dost nestastne vyjebal na zladovatelych schodoch, padol som na chrbat priamo na hranu. Ked som letel som myslel ze uz je so mnou amen. Nastastie ziadna modrina, napuchnutie, nic, no boli to jak fras. Permanentne.
Zintenzivnuje sa to, ked cvicim (paradoxne to boli viac ked cvicim hrudnik). Pritahy v predklone ani nemozem robit, lebo mam pocit ze ma rozjebe od bolesti.
Skusal som istu dobu necvicit (asi 6 tyzdnov), bolest trochu zoslabla (asi o 30%), no ziaden vysledok.
Bol som na rentgene, nic neukazal. Bol som na magnetickej rezonancii na ktoru sa vsetci spoliehali a ani tam (vraj) nic nevidno.
Navstevoval som sukromnu neurogoliu kde som nehal strasne prachy (rehabilitacie, injekcie, infuzky, cvicenia), bez vysledku.
Poznate niekto fakt dobreho neurologa? Uz mi z toho fakt yebe a nic si popravde (ani na Vianoce) nezelam viac, lebo uz takto nedokazem existovat.
Uz som v takom stave, ze som ochotny vyskusat asi cokolvek, alternativnu medicinu, hocico. Vdaka