... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Borisss

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Piatok, 13. Decembra 2013, 16:50

Pani, odporucam vam vzhliadnut tuto skvelu stranku:
http://www.bulletproofexec.com/

Velmi vela uzitocnych tipov pre vyzivu, zdravie a mentalny vykon.

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Sobota, 14. Decembra 2013, 13:20

Avenger napísal:
Noo pani trochu to tu ozivim ja by som tiez privital radu od vas....

Ma niekto skusenost s High intensity training (Hit) teda princip ako cvicil Dorian Yates????

nie, a zda sa mi to dost take vsakovake, akokeby bez rozumu.. ale ked mu to slapalo tak budis, ale na ich urovni uz musia experimentovat a treningy, ktore nam vyhovuju a slapu, im nerobia ziaden pokrok..
podla mna ale s tym principom, ze cim dlhsie, tym menej, daleko nezajdes.. pravidelny pohyb je zaklad, a nie, ze po par mesiacoch budes na tom tak, ze 1x do tyzdna das 1 seriu na partiu a hotovo.. neviem, chaoticke je to nejake.. ved to opadne svalova hmota a aj sila, a nie ze, ako podla jeho vyjadrenia ziadne negativne dopady to mat nebude, a nezoslabnes, nezchudnes.. doplnil, ze po 15 rokoch trenovania :D cize, na zaciatok je to podla mna cele zle..
ja osobne by som si do svojho trningu skusil vzat nieco z jeho, a skusat, co to da, ale urcite nie ist naplno ten jeho..

preco by si chcel volit tento trening, za akym cielom ?

som to zle napisal do googlu (HIIT) a vyhodilo mi to celkom zaujimavy trening, ktory ma celkom oslovil.. je to taka zmeska GVT a neviem este coho, a vyzera to celkom dobre.. asi po novom roku skusim
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 14. Decembra 2013, 18:34

Nie nechapes Majro ja niesom Dorian a preto som si vzal nieco s jeho treningu a inspiroval som sa najma s tych videi na youtube co ma ,, blood and guts" tam on radi takym dost pokrocilim ako cvicit HIT ...

Ide o to ze ty nemas jednu seriu na danu partiu ides dajme tomu prsia a to tak ,ze sa riadne rocvicis a idem dve warm up serie ktore by som povedal su take polopracovne 12-15 opakovani dajme tomu s 80kg a potom ides pracovnu do mrtva 6-8 opakovani so 105kg mozes aj negativne opakovania ak mas sparinga ... A potom dalsie 2cviky takto cize mas tri pracovne serie kde musis prsia znicit a celkom sa mi to pozdava uz som jeden split odmakal a okrem noh sa mi podarilo znicit vsetko ale nohy znicit tromi seriami to musis byt ozaj majster svojej koncentracie... A samozrejme je tu dolezite aby si si siel precizne technicky lebo zranenie moze prijst velmi rychlo ides max.

Neviem ako sam Dorian bol neskutocne talentovany videl som video kde rozprava aku medicinku daval pocas jeho karieri a zas take velke davky nedaval nato aka bol skrina aj ked nemal najkrajsiu stavbu tela vzdy bol top v den sutaze ostatni len sklonili hlavu a potriasli mu rukou....neviem nepoznam vela ludi co cvicia taketo treningy ako heevy duty, hit a pod... Ale ak sa pytas co tym chcem dosiahnut tak urcite objem lebo toto je klasicky silovo- objemovy trening a teda aj narast sily samozrejme toto sa bez stravy cvicit neda...ale da sa to cvicit aj ked rysujes do plaviek len treba drzat vahy co uz je tazsie kedze nemas cukry ale on to cvicil aj v diete ja to chcem len skusit na tri mesiace ak to bude na p. Tak sa vratim k rutine ale chce to zmenu lebo roky cvicim v podatate to iste aj ked samozrejme to obmienam ale zaklad je ten isty chapes...

Potom tu napisem aky bol narast hmotnosti a sily v nejakych prikladoch ako bench, drep a pod...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

majro

Sobota, 14. Decembra 2013, 22:00

silovo objemovy trening je co ? ked uz tak bud silovy, alebo objemovy, a nie z kazdeho rozku trosku.. resp este ako tak pochopim, ak myslis nejaky trening na styl napr HST, kde prechadzas od "objemovej" formy cvicenia az po "silovu" postupne..

co sa tyka tohoto HIT, tak neviem sa k tomu vyjadrit.. ideal je cvicit to, co ti vyhovuje, a nemusi to byt zrovna nejaka tutyfruty rutina.. klasicky nejaky jednoduchy split staci.. ja tiez neobmienam nejak treningy, a stale idem dookola to iste, ale stale dokazem napredovat s vysledkami celkom dost, tak to nemenim.. ale ak stagnujes, tak treba vyskusat nejaku "peatchovinu" a prekvapit telo, to je fakt :thumbup:

neviem, skus to, a daj potom referenciu nejaku :)

ja si zase skusim to HIIT :D velmi lakavo to vyzera, a cloveka to podla vsetkeho fakt dorazi
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Borisss

Utorok, 17. Decembra 2013, 16:29

Vazeni, ma tu niekto skusenosti s prerusovanym hladovanim, MCT olejom a ketogenickou stravou/dietou?
Zaujimaju ma hlavne nazory podlozene nejakym skusanim a vysledkami. Diky :thumbup:

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Decembra 2013, 17:44

Co s tym chces dosiahnut narast hmoty alebo formu jak na sutaz...
Chalani dvaja od nas s posilky isli nieco take teda spominali nejaku keto-neviem co dietu:)
Umiestnenie na sutazi 2.miesto a 3.miesto co konkretne chces vediet opytam ich ked snimi budem...
Formu mali neskutocnu nato ze isli na prvu sutaz a 100pero naturalni obaja...ale zas stratili aj dost svalov
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Borisss

Utorok, 17. Decembra 2013, 17:54

Co sa cvicenia tyka nejake ciele z tymto nemam, ked cvicenie sutazne absolutne neriesim a je to pre mna prostriedok, ako sa citit skvelo.
Skor som mal na mysli vplyv na mentalnu "cistotu" , sustredenie, psychicky vykon.

majro

Streda, 18. Decembra 2013, 19:38

Avenger napísal:
spominali nejaku keto-neviem co dietu:)

ketozu typujem..

kamarati to skusali, ked risovali, a ze vraj to je uplny mor, ze nikdy viac :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 06:42

Chlopi mozno trochu odveci, ale suvisi to aj s cvicenim.

Pred rokom som sa dost nestastne vyjebal na zladovatelych schodoch, padol som na chrbat priamo na hranu. Ked som letel som myslel ze uz je so mnou amen. Nastastie ziadna modrina, napuchnutie, nic, no boli to jak fras. Permanentne.
Zintenzivnuje sa to, ked cvicim (paradoxne to boli viac ked cvicim hrudnik). Pritahy v predklone ani nemozem robit, lebo mam pocit ze ma rozjebe od bolesti.
Skusal som istu dobu necvicit (asi 6 tyzdnov), bolest trochu zoslabla (asi o 30%), no ziaden vysledok.

Bol som na rentgene, nic neukazal. Bol som na magnetickej rezonancii na ktoru sa vsetci spoliehali a ani tam (vraj) nic nevidno.
Navstevoval som sukromnu neurogoliu kde som nehal strasne prachy (rehabilitacie, injekcie, infuzky, cvicenia), bez vysledku.

Poznate niekto fakt dobreho neurologa? Uz mi z toho fakt yebe a nic si popravde (ani na Vianoce :mrgreen: ) nezelam viac, lebo uz takto nedokazem existovat.
Uz som v takom stave, ze som ochotny vyskusat asi cokolvek, alternativnu medicinu, hocico. Vdaka

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 08:57

Ja by skúsil aj fyzioterapeuta, možno pomôže viac ako neurológ.

adamo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 11:25

boriss skus si precitat nieco o leangains alebo celkovo o IF najdes nieco tu :
leangains.com
rippedbody.jp
leangains.sk
dlhsie idem nieco obdobne, skor customizovane fastingy okolo 16-20hod(doba kedy clovek neprijma kcal), potom zasa 4-8hod feeding(vtedy sa je veeela), nie je to pre kazdeho, nie kazdemu to vyhovuje no vacsina ludi co skusi tak uz inak jest(casovat jedla) nechce. Sila ide pekne hore, sixpack a zily stale na bruchu
tu je taky zaklad http://www.leangains.sk/stravovanie/mar ... travovani/

Valiant
Auto: brm brm

Nedeľa, 5. Januára 2014, 19:02

Som nevedel, že tu je aj takáto pre mňa zaujímavá téma, super :thumbup:
Osobné skúsenosti ? Ohladne suplementácie aktuálne Universal Whey Pro, Mutant Rehab, SN Pow3d, MEX GlutaMax, MEX BCAA 20k.
Ale doplnky by mali ostať doplnkami a strava by mala byť na 1. mieste, aktuálne koncom roka som mal tréning Bear Routine 4x do týždňa, maximálna spokojnosť sila aj objem išiel hore, len netreba zabúdať že objemový tréning sa neda ujesť s rožkami a paštekou 3x do dňa takže si treba spraviť dobrý jedálniček. Teraz by som už chcel začať zhadzovať čo sa nalepilo počas jesene + zimy, uvažujem nad rovnakým tréningom čo som mal pred rokom niečo na štýl crossfitu (tréning okolo 30-45min 5x do týždňa) + a chcel by som skúsiť sacharidové vlny; má niekto s nimi skúsenosť ?
'03 530d Touring
ex '06 X5 3.0d
ex '01 728i - Simply Clean
ex '95 323 1.8

upir156
Kraj: Trnavský

Pondelok, 6. Januára 2014, 09:24

kubog napísal:
Chlopi mozno trochu odveci, ale suvisi to aj s cvicenim.

Pred rokom som sa dost nestastne vyjebal na zladovatelych schodoch, padol som na chrbat priamo na hranu. Ked som letel som myslel ze uz je so mnou amen. Nastastie ziadna modrina, napuchnutie, nic, no boli to jak fras. Permanentne.
Zintenzivnuje sa to, ked cvicim (paradoxne to boli viac ked cvicim hrudnik). Pritahy v predklone ani nemozem robit, lebo mam pocit ze ma rozjebe od bolesti.
Skusal som istu dobu necvicit (asi 6 tyzdnov), bolest trochu zoslabla (asi o 30%), no ziaden vysledok.

Bol som na rentgene, nic neukazal. Bol som na magnetickej rezonancii na ktoru sa vsetci spoliehali a ani tam (vraj) nic nevidno.
Navstevoval som sukromnu neurogoliu kde som nehal strasne prachy (rehabilitacie, injekcie, infuzky, cvicenia), bez vysledku.

Poznate niekto fakt dobreho neurologa? Uz mi z toho fakt yebe a nic si popravde (ani na Vianoce :mrgreen: ) nezelam viac, lebo uz takto nedokazem existovat.
Uz som v takom stave, ze som ochotny vyskusat asi cokolvek, alternativnu medicinu, hocico. Vdaka

Ja som kvôli chrbtu musel prestať cvičiť, rontgen ani mag. rezonancia nič neukázala, neurolog. vyšetrenie tiež v poriadku. Tiež si neviem rady, čo mám dalej vysúšať. Pojebaný chrbát.

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Februára 2014, 19:37

Chalani trošku tak medzi riadkami, ale náhodou necvičíte niekto súťažne, alebo nebudete niekoho doprevádzať na súťaži (natural kulturistika) 7. júna: MMSR Kolárovo (organizuje SANK) alebo 28. júna: MS Nitra, či sa tam náhodou nestretnem s nejakým klubákom :smile:
BMW E90 320d

svekin
Auto: e46 330cd
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Februára 2014, 12:58

Ja mam pred letom oblubenu CKD - cyklicku ketogennu dietu. Pas pri tom ide hned brutalne dole kedze sa vysadia objemne jedla a prilohy. Je problem zvyknut hlavne po obzierke v objeme ale pri striktnom dodrziavani je cim dalej tym mensia chut zhresit.
Oproti vlnam sa je to jednoduchsie na organizaciu, pripravu a dodrziavanie. Plus sa usetri na doplnkoch, kedze netreba ziadne.
Jedine minus je ze clovek je fakt neschopny akehokolvek kondicneho alebo siloveho vykonu aj mimo posilky.
E46 330cd (flipper)
E36 316i (zabka)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných