... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

takze nemaj boja 2-3 mesiace a si spat tam kde si bol ani nemusis moc jest aspon u mna to tak funguje...
 takze nemaj boja 2-3 mesiace a si spat tam kde si bol ani nemusis moc jest aspon u mna to tak funguje... ked uz tak tak potom PH-x , ale to je x krat drahsie , ale moja najlepsia kombinacia pri objeme bola krea + protein + iontovy napoj , alebo kreat + amino ... dostal som sa do nemocnice a mal som "skvele pecenove a oblickove testy " tak radsej strava iba strava , teraz mam 95 kg .. a uz som cvicil 5 rokov a potom zatvorili fitko a teraz cakam kedy sa nejake otvori ... byvale sa prestahovalo do KE .. NAYTILUS Fit ..
 ked uz tak tak potom PH-x , ale to je x krat drahsie , ale moja najlepsia kombinacia pri objeme bola krea + protein + iontovy napoj , alebo kreat + amino ... dostal som sa do nemocnice a mal som "skvele pecenove a oblickove testy " tak radsej strava iba strava , teraz mam 95 kg .. a uz som cvicil 5 rokov a potom zatvorili fitko a teraz cakam kedy sa nejake otvori ... byvale sa prestahovalo do KE .. NAYTILUS Fit ..  niekde na jazere by malo byt ak sa nemylim teraz .. ak by niekto chcel poradit kludne sa pytajte
 niekde na jazere by malo byt ak sa nemylim teraz .. ak by niekto chcel poradit kludne sa pytajte  
pyranes napísal:kreatin bol qmebo mozno este je najtestovanejsi doplnok a je skodlivy ze.. ja som mal mono a max spokojnost kamos ho mal a nic, znamy ho mal a nic... pre mna je monohydrat stara old school a pokial funguje menit ho nebudem ale tolko clankov o monohydrate je ze sa da spravit obraz

Avenger napísal:a treba si verit nie reci typu ja nikdy nepriberiem a pod...to tiez neprospieva

nato ,ze to bola len jeho druha sutaz tak si myslim ,ze je to super....Video tocili nejaky Nemcuri u nas v posilke( nevlastnim ju aby som upresnil len taky vyraz
 nato ,ze to bola len jeho druha sutaz tak si myslim ,ze je to super....Video tocili nejaky Nemcuri u nas v posilke( nevlastnim ju aby som upresnil len taky vyraz   )
 )
kubog napísal:Kiezby som mal problem, ako pribrat
Btw, ked uz sme to nacali nech nejsme OT. Povedzme ze som akotak schudol, ako nabrat, ale cisto hmotu? Zerem tvaruzky a take kktiny, ale ocividne stale palim tuk, nie ze by som bol netrpezlivy, casu mam dost, chcem len vediet, ci v tom mam zotrvavat, alebo nieco pridat? Nechcem pribrat, dole to ide tazko. Vdaka
 opakovania nepocitam ale snazim sa vela
 opakovania nepocitam ale snazim sa vela 
voMacK napísal:Avi na najblizsiom zraze mi budes tusim ukazovat ako mam cvicit! Tak si na mna vyclen tak pol hodku hej?