kubog napísal:Kiezby som mal problem, ako pribrat
Btw, ked uz sme to nacali nech nejsme OT. Povedzme ze som akotak schudol, ako nabrat, ale cisto hmotu? Zerem tvaruzky a take kktiny, ale ocividne stale palim tuk, nie ze by som bol netrpezlivy, casu mam dost, chcem len vediet, ci v tom mam zotrvavat, alebo nieco pridat? Nechcem pribrat, dole to ide tazko. Vdaka

Uprav si stravu , vyhybaj sa jednoduchym cukrom a zacni cvicit hmota pride sama a uz si len kontroluj ak sa budes zalievat uber cukry....nemate v posilke niekoho co ti vypracuje nejaky plan????
Ak chces kludne mozes cvicit toto....
Den A
Hrudnik, biceps, brucho
Den B
Nohy + spodok chrbta
Den C
Chrbat, ramena , triceps
Den A
Tlaky na sikmej lavici hore hlavou mozes bud jednorucky alebo velku cinku striedaj si to 4x12
Benchpress taktiez striedaj jednorucky a velku cinku.... 4x8-10
Tlaky dolu hlavou 4x10 alebo tento cvik mozes zamienat za nieco izolovane ako kladky , peck-deck
Bicepsovy zdvih v stoji s velkou cinkou ten si nechaj ako zaklad nemen ale necvic mesiac s tou istou vahou men pocet opakovani napr...4x8 mozes pouzit aj cheating na posledne opakovania ale aspin 6 sprav bez
Druhy cvik nejaky izolovany ako jednorucky na milion sposobov kazdy trening mozes menit 4x12
Den B
Drepy zadne 6x10 tazkeeeeee nie 40kg
Legpres 4x15
Predkopavanie 3x15 mozes dat aj pred drepom ako zahrievaci cvik aby si si neodpalil kolena
Mrtvy tah s vystretymi nohami na zadne stehna 6x12
Lytka ja cvicim trojsety teraz tazke v stoji , lahsie oslie vypony a nasledne v sede dvam styri sety lebo uz neviem co mam cvicit aby narastli

opakovania nepocitam ale snazim sa vela
Spodok chrbta mrtvy tah napr. 3x10
Den c
Hrazda na siroko pred hlavu 4x10
Pritahy v predklone striedaj nadhmat , podhmat, t-drziak 3x8
Stahovanie kladky za hlavu 3x15
Veslovanie 3x10
Tlaky pred hlavu a ruky najuzsie ako sa ti da aby si isiel cez prednu deltu a nie triceps alebo predpazovanie 3x15
Upazovanie v stoji 3x15-20
Upazovanie v sede alebo v predklone, obrateny peck-deck 3x15-20
Benchpress na uzko alebo bradla 4x10
Kladka na triceps 3x12 striedaj uchopy kladiek kazdy trening
Najdi si co ti zabera a ides treba cviky obmienat aby si nestagnoval a pojde to urcite....tazko sa radi niekomu takto cez net vies ked ta nepoznam neviem kolko cvicis atd( tento trening cvic ak mas aspon 3mesiace odmakane) najlepsie ak si najdes nejakeho kamosa a budes chodit s nim alebo trenera....je toho proste mrte vela ...