... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: Cvicenie, suplements + vsetko okolo toho

Streda, 8. Mája 2013, 18:59

Vomacko dobry link :thumbup:

Pocuj co sa toho kreatinu bojis???? Co myslis skodi to viac ako antibioticke sliepky alebo mrkva dozreta v kamione na alobale co zeminu nevidela alebo golden jablka 17 krat striekane.....dneska je uz tazko sa zdravo stravovat pokial nemas rodinny dom a rolnikov, pastierov k tomu....
To s tou naplnovaciu fazou o kreatine neni az tak celkom pravda ale ked nie tak nie ak chces vladat pocas treningov daj si do 1dcl vody 2 cajove lyzicky glukozy a pojdes ako tank....a neznicis si pecen, oblicky ani cholesterol ti nepojde hore

Prejedat sa tiez nemusis ale treba udrziavat organizmus neustale v traveni, nesmies pocitovat hlad lebo si bude telo brat zo svojich zasob a s tuku to nebude...pretrenujes sa....gainer pokial chces kbalitu tak pred spanim neni vhodna volba treba si to strazit aby si nenatiahol tuk....radsej si daj tvaroh hrudkovity pred spanim...

Ale ako som ti pisal svalova pamat je super vec pokial si to uz raz mal bude brnkacka dostat sa tam kde si bol potom uz to pojde tazko ale ked sa chce vsetko ide :thumbup: takze nemaj boja 2-3 mesiace a si spat tam kde si bol ani nemusis moc jest aspon u mna to tak funguje...

Chlapci 4krat cvicit v objeme je vela , treba skusit tri krat a ked nepojde potom 4 popripade 5 ale na to treba mat uz ozaj kvalitnu stravu ....sometimes , less is more
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

DaDav
Auto: BMW 318is
Kraj: Košický

Piatok, 10. Mája 2013, 20:31

Ja osobne s kreatinom mam dost zle skusenosti creatine monohydrat je shit , respk zavodnuje a trpia oblicky , ale ked clovek vela pije tak da sa to 3-4 l denne , ja osobne neodporucam monohydrat , bolel ma iba mocovy mechur od toho kolko islo vody zomna , ale zas v lete ked clovek je pracovne vytazeny tak mu to da na silu , ale sa poti jak svina \:D/ ked uz tak tak potom PH-x , ale to je x krat drahsie , ale moja najlepsia kombinacia pri objeme bola krea + protein + iontovy napoj , alebo kreat + amino ... dostal som sa do nemocnice a mal som "skvele pecenove a oblickove testy " tak radsej strava iba strava , teraz mam 95 kg .. a uz som cvicil 5 rokov a potom zatvorili fitko a teraz cakam kedy sa nejake otvori ... byvale sa prestahovalo do KE .. NAYTILUS Fit .. [-( niekde na jazere by malo byt ak sa nemylim teraz .. ak by niekto chcel poradit kludne sa pytajte :thumbup:
akt. BMW E36 ///M,318is Coupe TECHNOVIOLETT METALLIC INDIVIDUAL
eX. BMW E36 ///M,320i Coupe MADEIRAVIOLETT METALLIC (302) INDIVIDUAL

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 11. Mája 2013, 05:55

kreatin bol qmebo mozno este je najtestovanejsi doplnok a je skodlivy ze.. ja som mal mono a max spokojnost kamos ho mal a nic, znamy ho mal a nic... pre mna je monohydrat stara old school a pokial funguje menit ho nebudem ale tolko clankov o monohydrate je ze sa da spravit obraz

DaDav
Auto: BMW 318is

Sobota, 11. Mája 2013, 06:55

pyranes napísal:
kreatin bol qmebo mozno este je najtestovanejsi doplnok a je skodlivy ze.. ja som mal mono a max spokojnost kamos ho mal a nic, znamy ho mal a nic... pre mna je monohydrat stara old school a pokial funguje menit ho nebudem ale tolko clankov o monohydrate je ze sa da spravit obraz

Jasne bral som mono od scitecu , a vysiel my dost vysoky creatinin a zle testy obliciek krv v moci , a aj nejaky pecenovy enzym , jasne kazdy sme iny a na kazdeho to posobi inac :) aj premna to je olschool nuz moje telo ho asi nezvlada , (bral som ho podla odporucenia , ale nakoniec som dal na rady starsich a zbehlych kulturistov )ja osobne protein od FA whey mal som aj Prom-in zla rozpustnost ale ucinok stoji zato atd atd americke veci....europke... atd atd :thumbup:
akt. BMW E36 ///M,318is Coupe TECHNOVIOLETT METALLIC INDIVIDUAL
eX. BMW E36 ///M,320i Coupe MADEIRAVIOLETT METALLIC (302) INDIVIDUAL

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Mája 2013, 10:34

Chalani, trochu na motivaciu kto chce chudnut. Zacal som 5.3, druha foto je z 11.5. Stacilo sa prestat obzierat, ja som nemal problem spraskat pol kila masa a plech krumplov s nejakou omackou. V podstate nejem biele pecivo, vymenil som sa celozrnne, nejem zemiaky, davam si normalne, ludske porcie jedla, zvycajne ryzu, maso, vela zeleniny, na ranajky vajcia, vecer tvaroh.. Cheat jedlo mam raz do tyzdna, zvycajne cez vikend a to sa fakt ze nazerem. Nepijem sladke, vinko pivo si obcas dam, nejaka vacsia pijatika cez vikend sa tiez zadari. Bez toho by to mozno islo este viac.
Na zaciaktu 98kilo, momentalne 90,8 s tym, ze sila isla hore, takze ziadna strata svalov. Prvy mesiac sa mi podarilo dat dole 3-4 kila, potom som este pridal Carnitin 2000mg pred kazdym treningom, skvela vec, nic doposial neslapalo tak, ako toto.
3x do tyzdna fitko + 2 krat kardio takych 50-70 minut. Chcel by som to dostat na takych 87kilo, potom uvidime.
Meriam 193cm.
Prílohy
a5.3. ano.jpg
e11.5 ano.jpg

Avenger

Nedeľa, 12. Mája 2013, 10:47

Pekne si dal dole podla mna uz nechod dolu vahou zacni makat na muskulature ale inak fakt pozitivna zmena :thumbup:

Btw .zemiaky maju pomalsi glykemicky index jak biela ryza, cize sa im nemusis zdrahat ....
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Avenger

Nedeľa, 12. Mája 2013, 11:22

DaDav si si isty ,ze to mas s kreatinu???? Lebo krv v moci nemusi byt len s toho je to silne tvrdenie co vravis.....kludne to mozes mat aj s koly a inych napojov, vysokeho percenta bielkovin v strave popripade zo zimy atd....jasne moze to byt teoreticky aj s creatinu ale pozrel by som sa aj na ine aspekty popripade nemohol si mat nejaku bakterialnu infekciu traktu???? Ja mam problemy s mocenim kazdu zimu nakolko pracujem dost aj vonku ale krv som v moci nikdy nemal a uz som nejake to kilo kreatinu zjedol, vzdy len bielkovinu na par krizov mam :mrgreen:

Btw poznam dost kulturistov ci uz naturalnych alebo aj sypacov a nikto s nich kreatin nedava....zaklad je proste vyvazena strava, trening a spanok inak mozes brat aj anabolika a nic s toho nebude....a treba si verit nie reci typu ja nikdy nepriberiem a pod...to tiez neprospieva
---------------
-----------------
Doska na cibulu

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 12. Mája 2013, 11:47

mne sa teraz podarilo za mesiac pribrat 3kg! huraaaaa :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson

Nedeľa, 12. Mája 2013, 11:47

Avenger napísal:
a treba si verit nie reci typu ja nikdy nepriberiem a pod...to tiez neprospieva

môžem potvrdiť, celý život som nevedel pribrať, mám rýchlejší metabolizmus, bežne žeriem jak menšia rodina, lekárka mi tiež povedala že proste nepriberiem, chodil som na pečeňové testy etc.... ale stačilo ísť do USA, kde je bratranec osobný tréner, korba jak delo, vtedy som sa zaťal a povedal si že ja proste priberiem! hecol som sa, tlačil som do hlavy čo to šlo, prestával som len vtedy keď mi už fakt bolo na zvracanie, za necelé mesiace som pribral 13 kíl !!! síce som teraz cez semester väčšinu zhodil [škola+2 roboty = kurva veľa stresu a málo času], ale aj tak je to dôkaz že pribrať sa dá, len treba chcieť!

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Mája 2013, 12:56

Kiezby som mal problem, ako pribrat :mrgreen:
Btw, ked uz sme to nacali nech nejsme OT. Povedzme ze som akotak schudol, ako nabrat, ale cisto hmotu? Zerem tvaruzky a take kktiny, ale ocividne stale palim tuk, nie ze by som bol netrpezlivy, casu mam dost, chcem len vediet, ci v tom mam zotrvavat, alebo nieco pridat? Nechcem pribrat, dole to ide tazko. Vdaka 8)

Avenger

Nedeľa, 12. Mája 2013, 13:02

Tak tak chce to len odhodlanie a kopu usilia, casu a penazi :mrgreen:

Btw dam sem link na kamosove v video, zacinali sme spolu zhruba cvicit no on sa rozhodol ,ze pojde inym smerom a zacne to brat seriozne , forma dva tyzdne pred Majstrovstvami Slovenska na Mozolani classic , nakoniec bolo 5 miesto :thumbup: nato ,ze to bola len jeho druha sutaz tak si myslim ,ze je to super....Video tocili nejaky Nemcuri u nas v posilke( nevlastnim ju aby som upresnil len taky vyraz :mrgreen: )

http://youtu.be/ZNpxyY-jUJs

V tablete sa mi neda skopnut poriadne link vecer na pc upravim :(
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Avenger

Piatok, 24. Mája 2013, 17:03

kubog napísal:
Kiezby som mal problem, ako pribrat :mrgreen:
Btw, ked uz sme to nacali nech nejsme OT. Povedzme ze som akotak schudol, ako nabrat, ale cisto hmotu? Zerem tvaruzky a take kktiny, ale ocividne stale palim tuk, nie ze by som bol netrpezlivy, casu mam dost, chcem len vediet, ci v tom mam zotrvavat, alebo nieco pridat? Nechcem pribrat, dole to ide tazko. Vdaka 8)

Uprav si stravu , vyhybaj sa jednoduchym cukrom a zacni cvicit hmota pride sama a uz si len kontroluj ak sa budes zalievat uber cukry....nemate v posilke niekoho co ti vypracuje nejaky plan????

Ak chces kludne mozes cvicit toto....

Den A
Hrudnik, biceps, brucho

Den B
Nohy + spodok chrbta

Den C
Chrbat, ramena , triceps

Den A
Tlaky na sikmej lavici hore hlavou mozes bud jednorucky alebo velku cinku striedaj si to 4x12
Benchpress taktiez striedaj jednorucky a velku cinku.... 4x8-10
Tlaky dolu hlavou 4x10 alebo tento cvik mozes zamienat za nieco izolovane ako kladky , peck-deck

Bicepsovy zdvih v stoji s velkou cinkou ten si nechaj ako zaklad nemen ale necvic mesiac s tou istou vahou men pocet opakovani napr...4x8 mozes pouzit aj cheating na posledne opakovania ale aspin 6 sprav bez
Druhy cvik nejaky izolovany ako jednorucky na milion sposobov kazdy trening mozes menit 4x12

Den B
Drepy zadne 6x10 tazkeeeeee nie 40kg
Legpres 4x15
Predkopavanie 3x15 mozes dat aj pred drepom ako zahrievaci cvik aby si si neodpalil kolena
Mrtvy tah s vystretymi nohami na zadne stehna 6x12
Lytka ja cvicim trojsety teraz tazke v stoji , lahsie oslie vypony a nasledne v sede dvam styri sety lebo uz neviem co mam cvicit aby narastli :mrgreen: opakovania nepocitam ale snazim sa vela
Spodok chrbta mrtvy tah napr. 3x10

Den c
Hrazda na siroko pred hlavu 4x10
Pritahy v predklone striedaj nadhmat , podhmat, t-drziak 3x8
Stahovanie kladky za hlavu 3x15
Veslovanie 3x10

Tlaky pred hlavu a ruky najuzsie ako sa ti da aby si isiel cez prednu deltu a nie triceps alebo predpazovanie 3x15
Upazovanie v stoji 3x15-20
Upazovanie v sede alebo v predklone, obrateny peck-deck 3x15-20

Benchpress na uzko alebo bradla 4x10
Kladka na triceps 3x12 striedaj uchopy kladiek kazdy trening

Najdi si co ti zabera a ides treba cviky obmienat aby si nestagnoval a pojde to urcite....tazko sa radi niekomu takto cez net vies ked ta nepoznam neviem kolko cvicis atd( tento trening cvic ak mas aspon 3mesiace odmakane) najlepsie ak si najdes nejakeho kamosa a budes chodit s nim alebo trenera....je toho proste mrte vela ...
---------------
-----------------
Doska na cibulu

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 24. Mája 2013, 17:24

Avi na najblizsiom zraze mi budes tusim ukazovat ako mam cvicit! Tak si na mna vyclen tak pol hodku hej? :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Avenger

Piatok, 24. Mája 2013, 17:35

voMacK napísal:
Avi na najblizsiom zraze mi budes tusim ukazovat ako mam cvicit! Tak si na mna vyclen tak pol hodku hej? :mrgreen:

Pozri neni problem len sa nezlakni, ze nic neviem lebo ja som neni korba ale skusenosti mam 3roky som robil s jednym kulturistom a trenerom zo starej skoly len primarne som sa venoval inemu sportu byt skryna ma nebavi ja len tak chcem 44 ruku vysekanu na mramor:) proste chcem prist do obchodneho centra a kupit si gate ktore sa nosia a nie nosit vyhradne oblecenie Nebima takze ja cvicim max pol roka 9 mesiacov potom sa nejak nato koli niecomu vyjebem:) stale sa mam co ucit myslim ,ze moc este toho neviem no kazdopadne seba poznam ked sa vratim teraz zo zahranicia o mesiac cca alebo ak nepojdem tak upravim poriadne aj stravu nech to ma nejaky efekt :thumbup:

Len este dodam ja nemam info s fora mam to z vlastnej skusenosti alebo skusenosti mojich sparingov kamosov a pod...
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Avenger

Utorok, 10. Decembra 2013, 22:46

Noo pani trochu to tu ozivim ja by som tiez privital radu od vas....

Ma niekto skusenost s High intensity training (Hit) teda princip ako cvicil Dorian Yates????
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných