... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Sobota, 10. Novembra 2012, 23:51

chlapi berete to moc vazne, rebel tu skoro kazdeho nazval piratom #-o aj mna, no predsa sa pre to nebudem rozculovat :smile: ked si to niekto mysli tak nech :mrgreen: , este som mu aj odpisal zo srandy "ano, som pirat" tí co ma osobne poznaju vedia ako jazdim, tak tu si nepotrebujem nic dokazovat....
a teraz trochu k teme. vecer som sa vracal domov z Podbanskeho, po chvilke sa za mnou objavilo auto, ktore sa na mna zacalo lepit, asi po 5 minutach ked bol stale meter za mnou a vypaloval my oci svetlami som surovo zapol vystrazne dal sa na kraj a trochu spomalil, vtedy ma konecne zacal prebiehat...a hned ako ma obehol asi dve sekundy mi z luky po za jeho auto a popred moje prebehol cez cestu jelen :-" , v tom momente som brzdil aj ocami, minul som ho len tak tak... keby ze toho debilka nepustim a vybehol jelen ked bol za mnou tak by som uz mal cely zadok rozje*...burany ](*,) ](*,) , bola to octavia s ceskymi znackami...zrejme turisti na dovolenke v Tatrach...
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

rebel
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 08:14

Ceski pirati prisli na vypomoc, takze je to medzinarodna organizovana skupina, davajte si pozor na cestach, bo pirat pirata nepozna ked je v oktavke :)
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

slevin
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 09:07

rebel napísal:
Ceski pirati prisli na vypomoc, takze je to medzinarodna organizovana skupina, davajte si pozor na cestach, bo pirat pirata nepozna ked je v oktavke :)

to je vuuul :D :mrgreen:
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 10:48

Simpson napísal:
kedy sa už dočkáme že pangle budú pokutovať aj za bezdôvodne pomalú jazdu? [-o< [-o<
To, ze ty nepoznas dovod jeho pomalej jazdy, este neznamena, ze je to bezdovodne pomala jazda... :)

Stava sa, ze idem hlboko pod limit, ked sledujem domy pri ceste, hladam nejaku adresu, alebo ma niekde niekto ma cakat. Stava sa mi aj to, ze ide "o zivot" a vtedy idem nad limit, no davam si extra pozor, lebo naburat by bolo este horsie ako prist neskoro.

Preto tolerujem aj pomalu aj rychlu jazdu, no pirat je u mna ten, co tieto veci robi len pre vlastne "potesenie", napr. ide pomaly, kebo telefonuje, alebo ide rychlo, aby sebe a okoliu nieco dokazoval..

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:07

pirat v E36 vs. cajti na Ochcavke II

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... M0qd2pjhXQ

[mohol aspon natankovat plnu nadrz, ked uz sa chcel pretekat kokotko...ale zrejme mu na plnu nevydalo z vreckoveho ](*,) ](*,) ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rebel

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:35

Le Gend napísal:
To, ze ty nepoznas dovod jeho pomalej jazdy, este neznamena, ze je to bezdovodne pomala jazda... :)

Stava sa, ze idem hlboko pod limit, ked sledujem domy pri ceste, hladam nejaku adresu, alebo ma niekde niekto ma cakat. Stava sa mi aj to, ze ide "o zivot" a vtedy idem nad limit, no davam si extra pozor, lebo naburat by bolo este horsie ako prist neskoro.

Preto tolerujem aj pomalu aj rychlu jazdu, no pirat je u mna ten, co tieto veci robi len pre vlastne "potesenie", napr. ide pomaly, kebo telefonuje, alebo ide rychlo, aby sebe a okoliu nieco dokazoval..

:thumbup: Konecne prvy nepirat :bmwball:

VoMack a ty kam si sa tak ponahlal na tek oktavke ? :mrgreen:
Naposledy upravil/-a rebel v Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:51, upravené celkom 2 krát.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:37

rebel napísal:
:mrgreen: Kam mas uhnut, ked je pravy obsadeny ? do jarku ? ](*,) si to dal teraz \:D/
Si pirat :-({|= Vsetci ste tu pirati, ohrozujete nevinne zivoty slusnych obcanov tohto demokratickeho statu :lol:

Bohužiaľ neovládaš predpisy, takže pirát si ty :mrgreen:
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

SmartBastard

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:48

voMacK napísal:
pirat v E36 vs. cajti na Ochcavke II

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... M0qd2pjhXQ

[mohol aspon natankovat plnu nadrz, ked uz sa chcel pretekat kokotko...ale zrejme mu na plnu nevydalo z vreckoveho ](*,) ](*,) ]

Aký fail nemať natankované a chcieť zdrhať :D
www.RoyalGarage.sk

rebel

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 12:49

Poznanie predpisovat neznamena nic a ani ich dodrziavania, ak pirat miesto rozumu pri jazde pouziva oktavku :D
To ze niekto porusi predpis a ide na dialnici 180 je ok, ale to ze bude niekto na mna vyblikavat a vytrubovat, to ok nie je. Ako pisal kolega hore, ak ide niekto pomaly/rychlo ma na to nejaky dovod ale to pirat nechape.
Pre mna si obycajny Bratislavsky pirat :bmwball: S tvojim vozovym parkom by si mohol byt predseda piratov Bratislavy \:D/

SmartBastard

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 13:08

rebel napísal:
Pre mna si obycajny Bratislavsky pirat :bmwball: S tvojim vozovym parkom by si mohol byt predseda piratov Bratislavy \:D/

Si má teraz odhalil, ale netreba zase hneď začať závidieť, tak sa nikam nedostaneš :(

Obrázok
www.RoyalGarage.sk

Simpson
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 13:29

SmartBastard napísal:
Si má teraz odhalil, ale netreba zase hneď začať závidieť, tak sa nikam nedostaneš :(

:thumbup:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 14:12

rebel napísal:
Poznanie predpisovat neznamena nic a ani ich dodrziavania, ak pirat miesto rozumu pri jazde pouziva oktavku :D
To ze niekto porusi predpis a ide na dialnici 180 je ok, ale to ze bude niekto na mna vyblikavat a vytrubovat, to ok nie je. Ako pisal kolega hore, ak ide niekto pomaly/rychlo ma na to nejaky dovod ale to pirat nechape.

Tak ale pre teba je kazdy pirat! :mrgreen: To asi preto, ze ta tvoja E53 3.0i da stovku za 9sekund, cize je pomalsia ako vacsina dnesnych ochcavok :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 14:20

Trochu suhlasim s Rebelom vo veci radenie do pruhov v meste.... V zakone neni nic take pisane , mas niekho pustit ak ides v lavom pruhu pomalsie.... Je jasne , ze pokial si neni ignorant takmpustis rychlejsie iduce auto ale ako pisu chalani su tu aj vodici ktori si neveria co napr. Vysli s autoskoly, dochodci, zeny a pod... Tym padom trubit v meste na ludi je dost hlupe... Ina vec je pokial sa najebe pred teba nejaky plesnivec na octavii combi s bl znackami a ide na brzdy napr... :roll:

Ale to nic nemeni na mojom nazore , Rebel by aj chcel byt pirat ale Vomack to presne vystihol :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

SmartBastard

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 14:55

Avenger napísal:
Trochu suhlasim s Rebelom vo veci radenie do pruhov v meste.... V zakone neni nic take pisane , mas niekho pustit ak ides v lavom pruhu pomalsie.... Je jasne , ze pokial si neni ignorant takmpustis rychlejsie iduce auto ale ako pisu chalani su tu aj vodici ktori si neveria co napr. Vysli s autoskoly, dochodci, zeny a pod... Tym padom trubit v meste na ludi je dost hlupe... Ina vec je pokial sa najebe pred teba nejaky plesnivec na octavii combi s bl znackami a ide na brzdy napr... :roll:

Ale to nic nemeni na mojom nazore , Rebel by aj chcel byt pirat ale Vomack to presne vystihol :mrgreen:

Úplne súhlasím, určite nepodporujem žiadne tlačenie sa, vyblikovanie a trubenie.
www.RoyalGarage.sk

rebel

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 22:57

VoMack je natoceny, ten belasy uplne na pravo
http://www.mojevideo.sk/video/12c63/cestny_pirat_3.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných