... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:Ceski pirati prisli na vypomoc, takze je to medzinarodna organizovana skupina, davajte si pozor na cestach, bo pirat pirata nepozna ked je v oktavke :)
Simpson napísal:To, ze ty nepoznas dovod jeho pomalej jazdy, este neznamena, ze je to bezdovodne pomala jazda... :)kedy sa už dočkáme že pangle budú pokutovať aj za bezdôvodne pomalú jazdu?![]()
Le Gend napísal:To, ze ty nepoznas dovod jeho pomalej jazdy, este neznamena, ze je to bezdovodne pomala jazda... :)
Stava sa, ze idem hlboko pod limit, ked sledujem domy pri ceste, hladam nejaku adresu, alebo ma niekde niekto ma cakat. Stava sa mi aj to, ze ide "o zivot" a vtedy idem nad limit, no davam si extra pozor, lebo naburat by bolo este horsie ako prist neskoro.
Preto tolerujem aj pomalu aj rychlu jazdu, no pirat je u mna ten, co tieto veci robi len pre vlastne "potesenie", napr. ide pomaly, kebo telefonuje, alebo ide rychlo, aby sebe a okoliu nieco dokazoval..
rebel napísal:Kam mas uhnut, ked je pravy obsadeny ? do jarku ?
si to dal teraz
Si piratVsetci ste tu pirati, ohrozujete nevinne zivoty slusnych obcanov tohto demokratickeho statu
voMacK napísal:pirat v E36 vs. cajti na Ochcavke II
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... M0qd2pjhXQ
[mohol aspon natankovat plnu nadrz, ked uz sa chcel pretekat kokotko...ale zrejme mu na plnu nevydalo z vreckoveho![]()
]
rebel napísal:Pre mna si obycajny Bratislavsky piratS tvojim vozovym parkom by si mohol byt predseda piratov Bratislavy
SmartBastard napísal:Si má teraz odhalil, ale netreba zase hneď začať závidieť, tak sa nikam nedostaneš![]()
rebel napísal:Poznanie predpisovat neznamena nic a ani ich dodrziavania, ak pirat miesto rozumu pri jazde pouziva oktavku
To ze niekto porusi predpis a ide na dialnici 180 je ok, ale to ze bude niekto na mna vyblikavat a vytrubovat, to ok nie je. Ako pisal kolega hore, ak ide niekto pomaly/rychlo ma na to nejaky dovod ale to pirat nechape.
Pre mna si obycajny Bratislavsky piratS tvojim vozovym parkom by si mohol byt predseda piratov Bratislavy
Avenger napísal:Trochu suhlasim s Rebelom vo veci radenie do pruhov v meste.... V zakone neni nic take pisane , mas niekho pustit ak ides v lavom pruhu pomalsie.... Je jasne , ze pokial si neni ignorant takmpustis rychlejsie iduce auto ale ako pisu chalani su tu aj vodici ktori si neveria co napr. Vysli s autoskoly, dochodci, zeny a pod... Tym padom trubit v meste na ludi je dost hlupe... Ina vec je pokial sa najebe pred teba nejaky plesnivec na octavii combi s bl znackami a ide na brzdy napr...![]()
Ale to nic nemeni na mojom nazore , Rebel by aj chcel byt pirat ale Vomack to presne vystihol