... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Ja dnes ráno idem na vypočúvanie vo veci čo sa mi stala. Nebola to Octávka,ani Prassat ani iný koncernový voz ale sprostý bicykel :) Dostal som sa do kolóny pred železničným priecestím tak som sa chcel otočiť vľavo a pánko sa rozhodol stojace vozidlá predbiehať zľava a keďže som bol posledný v rade tak začal so mnou ( nestál som blízko krajnice a vedľa je hneď chodník). takže dostal odomňa potlačenie ŠPZtkou(našťastie nie bok) vymenili sme si športové gestá a som sa ho spýtal či pozná predpisy a išiel som ďalej ale očividne si zapísal ŠPZ a nahlásil ma. Pán orgán mi v tel. oznámil že som mu ohol koleso na bicykli zn. Favorit takže som zvedavý ako orgány činné v tomto konaní rozhodnú o mojom treste/netreste.
Dogg88 napísal:lenze ako vinnik budes oznaceny ty pretoze si nemal odbocovat ked si bol predbiehany...
Je to kokotina ale je to tak
tu je to vysvetlene na este drastickejsom priklade ale v podstate podobnom ako je ten tvoj: http://auto.sme.sk/c/6544066/nebezpecny ... autom.html
DarkBeast napísal:
to by si nemohol jazdit po takom amsterdame potom ... to by bol masaker
vreco napísal:A čo keď ti poviem,že sme to vyriešili tak,že vinník je cyklista lebo stojace autá v kolóne je povinný obiehať len z prava ak neodbočuje?
"Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici...
vreco napísal:Súdiac podľa tvojej reakcie je pre teba 20eur hovno,tak si ho zjedz.
Toto je už vyriešené,orgán rozhodol,ja sa môžem smiať. a zas sa to tu šíri mudrlantmi čo zjedli múdrosť a vykladajú si zákon podľa seba. Ja som odcitoval to čo odznelo v rozhodnutí,to je pre mňa smerodajné a nech sa aj rotrháte ja som na vine nebol