... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Streda, 21. Novembra 2012, 19:58

o 13:00 som musel utekat na jedno stretnutie do Race, este som len zisiel na Einsteinovu, uz mi trtko co ockovi cmajzol mondeo vbehol pod kolesa ked sa mu zdalo, ze rychlostou o 1km/h naviac od tatrovky ju obehne, hned po tom ako sa obaja pripojili od kfc, pekne bez trubenia blikania som spomalil, zaradil sa a obisiel som ho, sral som nanho, hore na pripoji na dialnici ked som pocul piskat gumy pozeram a on vedla mna na ostrovceku a snazil sa ma asi dat dole (siel som cca 80), no hned na dialnici si ma vychutnal, ked som odbocoval dole z pristavneho. Dotrepem sa ku racianskej, tam mam peknu zelenu (rovno a doprava blika oranzova), kutikom oka pozeram dolava a tam taka 200kg primadona v sharane si to razi na cervenu rovno, som skoro prekopol brzdovy pedal, este stastie, ze za mnou nikto nesiel.
ked som dosiel na miesto urcenia som znova zas raz zopakoval ruzenec a podakoval za to ze som znova cely dosiel na miesto urcenia.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 21. Novembra 2012, 20:05

Kurva Jaro ty mas na tych kktov na cestach neskutocne stastie :mrgreen:
Rebela v jeho silno vytunenej E53 si este nestretol? Poznavacie znamenie - vydrate MAtador pneu :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Streda, 21. Novembra 2012, 22:16

trosku pomimo piratov, resp. ich odnoz... dneska som sa skoro zrazil z alfou, na ktorej chlapec ma problemy s videnim, lebo meter a pol od praveho kraja mu je malo, ked sa mu musim uhybat az do parkovacej zony (sidlisko)... ale celkovo ludia maju problemy, tu na a pri sidlisku mame uzke ulicky, 2 auta sa zmestia, ale treba sa stiahnut k svojmu obrubniku... no este ze obuvam dobre rozmery, neraz som uz musel suchat pneu o obrubnik, aby som sa vyhol panickam na x3, x5, q7 a podobnych nezmysloch, lebo take neskutocne velke auto pre 5 pruhov este nemali v rukach... doriti, daval by som im na to specialny vodicak, ked sa nevedia niekam zmestit, sak to je neskutocne... ked spomali alebo zastavi, stiahne sa na svoju stranu, ked si niekto nie je isty, nepoviem ani makke f, ale aby ma este niekto aj vytruboval a zhrozieval sa s vyplestenymi ocami "uhni, lebo ja som len pol metra od kraja, hoci ty si suchas gumy", tak na to uz niekedy stracam nervy....
ok, vyplakany, snad ste pochopili, v skratke... ludia si nepoznaju rozmery auta, radsej sa drzia pri strede, kde maju istotu, ze oni si tu svoju rarohu neposkodia...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

rebel
Kraj: Zahraničie

Streda, 21. Novembra 2012, 23:31

Tom - otazka je, kto je chuj ? Ty suchas gumy o obrubnik, ta panicka nie :mrgreen: Mne z toho vychadza, ze chuj si ty \:D/
PS: Zimne matadorky su ako nove, letne boli zosuchane, tak isli het. Co sa tuningu tyka, mam tam zopar zaujimavych motivov na karoserii :-({|=
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Streda, 21. Novembra 2012, 23:42

ano, chuj som ja, lebo nechcem mat opletacky s poistovnou, zatial co slecinka by sice cvakala, ale auto jej chybat nebude
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Novembra 2012, 23:50

voMacK napísal:
Kurva Jaro ty mas na tych kktov na cestach neskutocne stastie :mrgreen:
Rebela v jeho silno vytunenej E53 si este nestretol? Poznavacie znamenie - vydrate MAtador pneu :mrgreen:

Dodam est s podznackou AAA :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Borisss

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 00:36

Jebte na to, este ho naserete a bude vam z tej X5ky plut na hlavy :mrgreen:

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 01:01

rebel napísal:
Tom - otazka je, kto je chuj ? Ty suchas gumy o obrubnik, ta panicka nie :mrgreen: Mne z toho vychadza, ze chuj si ty \:D/
PS: Zimne matadorky su ako nove, letne boli zosuchane, tak isli het. Co sa tuningu tyka, mam tam zopar zaujimavych motivov na karoserii :-({|=

ako tak sledujem toto je tvoja obľúbená téma na fóre že? :D už som si to všimol skôr :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 08:44

Avenger napísal:

Dodam est s podznackou AAA :mrgreen:

:mrgreen: :thumbup:
Som zabudol, ze on ten svoj skvost kupil u nich..samozrejme TOP stav, uplna servisna historia. A nerobi tam aj teraz vykupcu aut? Sak nieco tu take spominal, ze si u nich buduje slubnu karieru.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

potky
Auto: E36 touring/318i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 18:45

ked sme boli pri tych cyklistoch tak vcera nieco po jedenastej v noci isla dole dlhymi dielmi po hlavnej ceste jak chodia trolejbusy tlupa skejtakov samozrejme nemali ziadne reflexne prvky a o osvetleni nevravim a este ti kkti robili esicka ze som ich ani obist nemohol, taki ludia asi postradju vsetok pud sebazachovy ](*,) ](*,)

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 18:49

voMacK napísal:

:mrgreen: :thumbup:
Som zabudol, ze on ten svoj skvost kupil u nich..samozrejme TOP stav, uplna servisna historia. A nerobi tam aj teraz vykupcu aut? Sak nieco tu take spominal, ze si u nich buduje slubnu karieru.. :mrgreen:

z kuloárov som počul že z neho chcú urobiť head managera novootváranej pobočky v Horných Gulotrepoch :mrgreen:

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 23:53

ako , stukate nad zebrakmi bez periferneho videnia, s obmedzenou motorikou a GENO vam nevadi :lol: http://kosice.korzar.sme.sk/c/6611937/a ... dovke.html ](*,) :lol:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i

Piatok, 23. Novembra 2012, 10:16

4dams napísal:
Trochu pomimo... Všimli ste si niekto v BA čierne policajné BMW 3er (asi e90)? išiel ako pirát a tým sa odhalil :smile:

Včera som si všimol ďalšieho piráta, čo bol nakoniec zas policajt v tmavomodrej Fábii II., ktorý sa otáčal v strede križovatky na červenú a k tomu bez majákov...

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Piatok, 23. Novembra 2012, 11:05

4dams napísal:

Včera som si všimol ďalšieho piráta, čo bol nakoniec zas policajt v tmavomodrej Fábii II., ktorý sa otáčal v strede križovatky na červenú a k tomu bez majákov...

nad takými vecami je aj zbytočné sa rozčuľovať :wink: ale stojí to za zmienku :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i

Piatok, 23. Novembra 2012, 15:31

runder napísal:
nad takými vecami je aj zbytočné sa rozčuľovať :wink: ale stojí to za zmienku :D

Mohol aspon majak zapnut, lebo uz bola tma

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných