... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:'Niekto nejaky update ? TDI ? HDP, DPH ? :d
jararak napísal:co mas proti Druzstevnej pri Hornade? ha?
slevin napísal:"velmi pekna, zachovala, najpopici farba. pridaj viac foto + interier, nech mozme vsetci slintat. prajem vela stastnych kilometrov bez poruch a nehod"![]()
![]()
rebel napísal:Mesto nieje diaľnica, to je pravda, ale z ľavého pruhu máš aj tak uhnúť, keď ide za tebov rýchlejšie auto a pravý je obsadený.Jasne, ze si pirat, nemas co blikat a trubit, aj pokutu by si tusim za to mohol dostat.
Motakov v lavom ani ja nemam rad a castokrat by som ich najradsej potlacil zo zadu, ale mesto nie je dialnica a lavy nie je predbiehaci :)
Nezvyknem sa motat ale ked sa mi stane, ze zaspavam a idem pianko, tak sa snazim neobmedzovat druhych a ked idem v lavom, tak uhnem ak je niekto za mnou.
No keby za mnou nejaky jebo zacal trubit a blikat, asi by som zastavil v strede cesty a nech si blikackuje.
Na druhu stranu pre niekoho je pomala jazda jemne nad dovolenu, pre niekoho ze ho aj bicyklisti predbiehajuAle najhorsie je presne take neuroticke spravanie vodicov ako popisujes ty, trubit, blikat ako veduci cesty.
Henten somar nesiel bezdovodne pomaly, 70 je ok, dedovia ked jazdia vacsinou chodia v tych kybloch pomaly, ale mal byt jebo v pravom a ty si nemal blikat, trubit ty pirat.
Co by si robil, keby po tvojom trubeni ten dedo pridal a oprel to o strom ? by si mu tiez zatrubil ze aky je nahovno vodic a aky si ty pan ze tam vies ist aj 120 ?
Mali by sme rozdelit piratov do skupin, ty by si bol v Kosickej skupine sekcia Miestni trubico-blikaci.
Simpson napísal:tak potom pirat som aj ja, ked trubim a blikam ked ide dajaky keket rýchlosťou 40-45km/h v ľavom pruhu súbežne s iným autom v pravom pruhu....práve včera som tak trúbil a blikal na vodiča, ktorý v KE na prešovskej išiel na 90tke cca 70km/h v ľavom pruhu vedľa autobusu![]()
![]()
kedy sa už dočkáme že pangle budú pokutovať aj za bezdôvodne pomalú jazdu?![]()
rebel napísal:Jasne, ze si pirat, nemas co blikat a trubit, aj pokutu by si tusim za to mohol dostat.
Motakov v lavom ani ja nemam rad a castokrat by som ich najradsej potlacil zo zadu, ale mesto nie je dialnica a lavy nie je predbiehaci :)
Nezvyknem sa motat ale ked sa mi stane, ze zaspavam a idem pianko, tak sa snazim neobmedzovat druhych a ked idem v lavom, tak uhnem ak je niekto za mnou.
No keby za mnou nejaky jebo zacal trubit a blikat, asi by som zastavil v strede cesty a nech si blikackuje.
Na druhu stranu pre niekoho je pomala jazda jemne nad dovolenu, pre niekoho ze ho aj bicyklisti predbiehajuAle najhorsie je presne take neuroticke spravanie vodicov ako popisujes ty, trubit, blikat ako veduci cesty.
Henten somar nesiel bezdovodne pomaly, 70 je ok, dedovia ked jazdia vacsinou chodia v tych kybloch pomaly, ale mal byt jebo v pravom a ty si nemal blikat, trubit ty pirat.
Co by si robil, keby po tvojom trubeni ten dedo pridal a oprel to o strom ? by si mu tiez zatrubil ze aky je nahovno vodic a aky si ty pan ze tam vies ist aj 120 ?
Mali by sme rozdelit piratov do skupin, ty by si bol v Kosickej skupine sekcia Miestni trubico-blikaci.
SmartBastard napísal:Mesto nieje diaľnica, to je pravda, ale z ľavého pruhu máš aj tak uhnúť, keď ide za tebov rýchlejšie auto a pravý je obsadený.