... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Piatok, 9. Novembra 2012, 07:02

rebel napísal:
'Niekto nejaky update ? TDI ? HDP, DPH ? :d

co mas proti Druzstevnej pri Hornade? ha? :twisted:
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Novembra 2012, 07:51

jararak napísal:
co mas proti Druzstevnej pri Hornade? ha? :twisted:

Co sa stalo, ze predavas svoju masinu ? http://auto.bazos.sk/inzerat/19751131/p ... 1000mb.php
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

jararak

Piatok, 9. Novembra 2012, 10:24

bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

slevin

Piatok, 9. Novembra 2012, 10:37

ŠPZ si zakryl, aby ti ju neubejali, ze? :mrgreen:
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

rebel

Piatok, 9. Novembra 2012, 15:26

''mnoho dobovych doplnkov'' parazol ? Takze predavas 120 a kupujes Rapidku ? Si nakoniec upustil od Oktavky ? Tak dufam, ze nejaky dobry diesel a folie ani nedavaj, rozprestri rovno ten parazol miesto anteny :D

jararak

Sobota, 10. Novembra 2012, 13:14

rebel, toto je moja skodovica ked ti tak o nu velmi ide

aby som nebol ot, vcera, ako klasicky, vyleziem na sorozku a hned pod salasom brzdim, oproti vidim 2 auta ako idu vedla seba, jeden nebrzdi, druhy nepridava, tak som spomalil asi na 20km/h a pozeram co bude, uz im blikam, nasledne svitim dialkovimy, nato zacne ten obiehajuci na mna blikat, tak kto je kokot, ja ze mu spomalim a cakam pokial pan sa rozhodne na 2km useku konecne dokoncit obiehaci manever? btw fabia. potom co som vylozil ludi bola v ke sranda, golf, sharan a passat sa na mne asi dohodli, ale odbocil som inam, ma to nebavilo pozerat co vystrajaju, ale opis by bol velmi na dlho
Prílohy
PA270046.JPG
bmwcoding.sk

slevin

Sobota, 10. Novembra 2012, 13:51

"velmi pekna, zachovala, najpopici farba. pridaj viac foto + interier, nech mozme vsetci slintat. prajem vela stastnych kilometrov bez poruch a nehod" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Novembra 2012, 15:57

slevin napísal:
"velmi pekna, zachovala, najpopici farba. pridaj viac foto + interier, nech mozme vsetci slintat. prajem vela stastnych kilometrov bez poruch a nehod" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je laguna-seca blue alebo interlagos blue???
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

rebel

Sobota, 10. Novembra 2012, 16:10

to je full + xenony, angel eyes ? lpg ?
Co sa piratov tyka, tak jasne, ze oni blikaju, trubia a sa rozculuju ako ten na zaciatku temy v tom videu. Predsa mas unut do jarku ked piratuju

Simpson
Kraj: Košický

Sobota, 10. Novembra 2012, 18:33

tak potom pirat som aj ja, ked trubim a blikam ked ide dajaky keket rýchlosťou 40-45km/h v ľavom pruhu súbežne s iným autom v pravom pruhu....práve včera som tak trúbil a blikal na vodiča, ktorý v KE na prešovskej išiel na 90tke cca 70km/h v ľavom pruhu vedľa autobusu ](*,) ](*,) ](*,)

kedy sa už dočkáme že pangle budú pokutovať aj za bezdôvodne pomalú jazdu? [-o< [-o<

rebel

Sobota, 10. Novembra 2012, 19:00

Jasne, ze si pirat, nemas co blikat a trubit, aj pokutu by si tusim za to mohol dostat.
Motakov v lavom ani ja nemam rad a castokrat by som ich najradsej potlacil zo zadu, ale mesto nie je dialnica a lavy nie je predbiehaci :)
Nezvyknem sa motat ale ked sa mi stane, ze zaspavam a idem pianko, tak sa snazim neobmedzovat druhych a ked idem v lavom, tak uhnem ak je niekto za mnou.
No keby za mnou nejaky jebo zacal trubit a blikat, asi by som zastavil v strede cesty a nech si blikackuje.
Na druhu stranu pre niekoho je pomala jazda jemne nad dovolenu, pre niekoho ze ho aj bicyklisti predbiehaju :D Ale najhorsie je presne take neuroticke spravanie vodicov ako popisujes ty, trubit, blikat ako veduci cesty.
Henten somar nesiel bezdovodne pomaly, 70 je ok, dedovia ked jazdia vacsinou chodia v tych kybloch pomaly, ale mal byt jebo v pravom a ty si nemal blikat, trubit ty pirat.
Co by si robil, keby po tvojom trubeni ten dedo pridal a oprel to o strom ? by si mu tiez zatrubil ze aky je nahovno vodic a aky si ty pan ze tam vies ist aj 120 ?
Mali by sme rozdelit piratov do skupin, ty by si bol v Kosickej skupine sekcia Miestni trubico-blikaci.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Sobota, 10. Novembra 2012, 19:31

rebel napísal:
Jasne, ze si pirat, nemas co blikat a trubit, aj pokutu by si tusim za to mohol dostat.
Motakov v lavom ani ja nemam rad a castokrat by som ich najradsej potlacil zo zadu, ale mesto nie je dialnica a lavy nie je predbiehaci :)
Nezvyknem sa motat ale ked sa mi stane, ze zaspavam a idem pianko, tak sa snazim neobmedzovat druhych a ked idem v lavom, tak uhnem ak je niekto za mnou.
No keby za mnou nejaky jebo zacal trubit a blikat, asi by som zastavil v strede cesty a nech si blikackuje.
Na druhu stranu pre niekoho je pomala jazda jemne nad dovolenu, pre niekoho ze ho aj bicyklisti predbiehaju :D Ale najhorsie je presne take neuroticke spravanie vodicov ako popisujes ty, trubit, blikat ako veduci cesty.
Henten somar nesiel bezdovodne pomaly, 70 je ok, dedovia ked jazdia vacsinou chodia v tych kybloch pomaly, ale mal byt jebo v pravom a ty si nemal blikat, trubit ty pirat.
Co by si robil, keby po tvojom trubeni ten dedo pridal a oprel to o strom ? by si mu tiez zatrubil ze aky je nahovno vodic a aky si ty pan ze tam vies ist aj 120 ?
Mali by sme rozdelit piratov do skupin, ty by si bol v Kosickej skupine sekcia Miestni trubico-blikaci.
Mesto nieje diaľnica, to je pravda, ale z ľavého pruhu máš aj tak uhnúť, keď ide za tebov rýchlejšie auto a pravý je obsadený.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

auto111
Kraj: Trnavský

Sobota, 10. Novembra 2012, 19:48

Simpson napísal:
tak potom pirat som aj ja, ked trubim a blikam ked ide dajaky keket rýchlosťou 40-45km/h v ľavom pruhu súbežne s iným autom v pravom pruhu....práve včera som tak trúbil a blikal na vodiča, ktorý v KE na prešovskej išiel na 90tke cca 70km/h v ľavom pruhu vedľa autobusu ](*,) ](*,) ](*,)

kedy sa už dočkáme že pangle budú pokutovať aj za bezdôvodne pomalú jazdu? [-o< [-o<

Za pomalu jazdu ani velmi pokutovat nebudu lebo to menej vynasa na pokutach (si pozri sadzobnik polucie). :wink:

Simpson
Kraj: Košický

Sobota, 10. Novembra 2012, 20:48

rebel napísal:

a vonkajší mestský okruh ti niečo hovorí? vôbec tú cestu nepoznáš tak sa láskavo nevyjadruj :thumbup:
nechápem prečo by som mal ísť pomaličky za niekým, kto si proste myslí že asi ušetrí keď po 90-80-60-90 nezrýchli na 90tku ale pôjde svojich konštantných 60-70 (stále v ľavom pruhu), potom sa človek čuduje že ráno sú tam zápchy a nehody...
mimo mesta neblikám, len v meste ma vždy štve keď niekto považuje ľavý pruh za miesto, kde môže poriadne prevetrať 1. a 2. prevodový stupeň.
Čo trepeš preboha? akých 120? nikde som netvrdil že tam toľko jazdím, v zásade sa snažím neprekračovať max.povolenú rýchlosť tak ma láskavo neposudzuj kamoško :thumbup: nikde som ani netvrdil že som pán, nemám na to ani auto, ani povahu aby som si dovolil niečo také tvrdiť a tak sa správať !
Tý tvoji "dedovia" inak chodia na pravidelné prehliadky k lekárovi aby mohli šoférovať, a tak si myslím že len máloktorí to napáli len tak z ničoho nič do stromu! Nehovorím, môže dostať infarkt alebo niečo, ale to môže aj 30tnik...
A buď rád, že sa nesnažím teba zaradiť do skupiny, pretože podľa pravidiel tohto fóra je za to upozornenie/BAN :-$
+ tvoje posledné príspevky v tejto téme stoja fakt zato ](*,)
a daj si radšej obklad na čelo ](*,) :mrgreen:

rebel

Sobota, 10. Novembra 2012, 21:49

SmartBastard napísal:
Mesto nieje diaľnica, to je pravda, ale z ľavého pruhu máš aj tak uhnúť, keď ide za tebov rýchlejšie auto a pravý je obsadený.

:mrgreen: Kam mas uhnut, ked je pravy obsadeny ? do jarku ? ](*,) si to dal teraz \:D/
Si pirat :-({|= Vsetci ste tu pirati, ohrozujete nevinne zivoty slusnych obcanov tohto demokratickeho statu :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných