... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

blavak1
Auto: zx-10r
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 07:58

A "parazol" v zadných dverách :D
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 08:02

kubog napísal:
Já bych jen chtěl vědet, jeslipak mají ty vaše béemvé škrabu na led ve víku od nádrže?

Nie, nam dali vyhrievane skla a vyhrievane spatne zrkadla...v Skoda slangu "fullka okrem koze"...a dazdnik je pri spolujazdcovych nohach a nie ze vyleziem a zmoknem prv, nez ten dazdnik vyberiem zo zadnych dveri..

A to akoze Skoda dala skrabku na lad k viecku nadrze? To sa im nezmestila do toho obrovskeho kufra, ktorym sa tak chvalia? Fakt, prva vec, co ma rano v zime napadne ked pridem k autu je otvorit dvierka na nadrzi...namiesto takejto picoviny sa mohli konecne zbavit tej super vybavy typu "elektricke predne okna" a vzadu svihadla, samozrejme...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 08:10

Ja si len robim srandu, aby bolo jasno :mrgreen: Ale tiez kapem z tej ich "zakladnej" vybavy. Myslel som, ze picovinami typu opierky hlavy sa naposledy chvalilo v nejakom exportnom katalogu 120tky do UK :smile:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 08:40

vsetko je to o cene...comu nechapete?
Si porovnajte kolko stoji 1er v zakladnej vybave (ktora tiez nie je nic extra) a co za to mozte mat v skode...

Druha vec je zakaznici Skody...kolko ludi co si kupuju Skodu ocenia dobry podvozok? 50km/h po meste pojde aj s 10 rocnym podvozkom
Klub tvoria ľudia, nie autá...

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 09:11

Tato tema by sa mala zmenit na Hate Skoda. Uz je fakt ale ubohe ako sa tu niektorí jedinci spravaju a co pisu.. potom sa nedivte ked kazdy pitchuje na bmw.Chodim sem uz 2 roky a to len tak prehliadam denno denne prve weby co mam zapnute je aj bmw klub ale ako sa tu niektorí jedinci prezentuju je ](*,) a ano radsej kupit krasnu poRATovanu e36 ako jazdit na niecom inom ale v lepsom stave a naco.. sak mam Stare bmw s kusom historie charizmy a este aj skvelym podvozkom ktory ma podrzi aj v 120 v zakrute.. Tolko a kludne piste ze obhajujem skodu alebo nieco. nie neobhajujem lebo auto zatial nemam

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 09:33

pyranes +
na druhu stranu, radsej som si kupil 10r 530d ako kupit novu fabiu a este mi i zbylo po servise vsetkeho co som povazoval za potrebne

ak kupujes zakladnu 1er, tak ano cena je vysoka v porovnani s fabiou, ale hod si do katalogu nejaku 1er s par balikmi vybavy a prihod si ku tomu fabiu vo vybave, mozno ani nie uplne plnej co sa da do toho naklikat a budes to mat mozno aj drahsie ako to bmw. neskusal som to takto ale u oktavie a e91 to takto bolo. podobne ako ked ma asi pred polrokom hrizlo svedomie po novej insignii, po tom co som vyklikal stranku som ju aj vypol, 48t za opel nedam a to mi tam chybali niektore veci ktore uz mam v tom mojom 10rocnom vraku so super podvozkom
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

kubog

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 09:49

Co tak kukam, tak E39inu tu mal jeden chalan, zvysok co sme pisali maju F10, E91tky, X5ku. Ale chapem, kam mieris :smile: Ja glorifikovanie starych verglov tiez moc nemusim.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 09:55

ja mam bmw a v zime sa stazujem na napravu, proste to lieta...ale ja mam compact takze podla niektorych to nieje BMW :lol:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 09:57

ked uz chcete porovnavat Skodu vs. BMW tak aspon v rovnakej triede, cize 1er vs Octavia; 3er vs SuperB...
a uvidite, ze tam tie ceny az tak rozdielne nie su, ked si date porovnatelen vybavy [cize u BMW relativny zaklad]
ja som si po kupe F10 len tak zo srandy otvoril konfigurator SuperBa..naklikal si vybavu, dal nejaky stvorvalec motor, co nemal ani 200 koni..a pozeram vo vysledku - skodovka [sice fungel], vybava oproti F10 social [a to som tam dal prakticky vsetko co sa dalo] a cena tusim 43 tisic eur....z chuti som sa zasmial a pobaveny a spokojny som to zavrel :mrgreen:
sice ma F10 nevysla lacnejsie [aj s predlzenim zaruky], ale je to auto uplne ine vo vsetkych smeroch..a tiez jazdim vysmiaty a bez starosti, lebo ak by sa nieco pojebalo mam este 14 mesiacov nan zaruku plus komplet servis [olej, brzdy,...] zadarmo
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 10:00

ja naozaj nerozumiem ako vobec niekomu moze napadnut porovnat MB-cku s BMW [-X

johnyfly1
Auto: E36/316i compact

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 10:02

chalani MB boli kedysi najlepsie auta(pokial mali motor vzadu) :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

kubog

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 10:02

Skoda. Simply never.

bruno75

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 11:14

johnyfly1 napísal:
chalani MB boli kedysi najlepsie auta(pokial mali motor vzadu) :mrgreen:

nemas celkom pravdu, este aj prva Octavia (roc. 1952) a stara Felicia (kabrio) boli na svoju dobu skvele auta, to potom, ked dali motor dozadu to zacalo upadat a zda sa, ze ani opatovny presun motora dopredu im moc nepomohol...
na druhu stranu (asi ma ukamenujete), ja si viem predstavit S Octavia (new) / Rapid ako auto na jazdenie do mesta a po nakupoch, aspon by som nemusel kazdy den trapit svoj 3-liter cestou v zapche 3 km do roboty a spat...

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 11:17

pyranes napísal:
Tato tema by sa mala zmenit na Hate Skoda. Uz je fakt ale ubohe ako sa tu niektorí jedinci spravaju a co pisu.. potom sa nedivte ked kazdy pitchuje na bmw.Chodim sem uz 2 roky a to len tak prehliadam denno denne prve weby co mam zapnute je aj bmw klub ale ako sa tu niektorí jedinci prezentuju je ](*,) a ano radsej kupit krasnu poRATovanu e36 ako jazdit na niecom inom ale v lepsom stave a naco.. sak mam Stare bmw s kusom historie charizmy a este aj skvelym podvozkom ktory ma podrzi aj v 120 v zakrute.. Tolko a kludne piste ze obhajujem skodu alebo nieco. nie neobhajujem lebo auto zatial nemam

Ano mas pravdu v niektorych veciach (jazdim stale prevazne feldu :-p) , lenze faktom je to, ze ludia radsej kupia novu skodu, ako starsie auto - a este dovod: lebo vela zere - co ako sam vies je diskutabilne. Znamy mal octaviu 2 - vybava socka, ale bol z nej tak nadrzany, ze ma skoro presvedcil ako je to skvele auto (pricom by som zobral o 7 rokov starsie rozmlatenu Boru od svagra) Na lamanie chleba prislo minuly tyzden ked mal buracku - nedobrzdil. Za takych okolnosti, ze inak by clovek zastavil.
Stare neznamena vzdy horsie a v dnesnom svete to zacina byt presne naopak. Lebo vela ludi pozera na pocet najazdenych km (2xstocenych to uz vidiet nechcu), ci to ma spotrebu do 5 litrov a aky je to rocnik vyroby a ci naaahodou je servis za par € (kedze uz nik sa o auto pomaly nestara a este vela ludi nadava, ze musia chodit na vymenu oleja). Druhy svagor kupil octaviu 2 po FL + nejaka vybava za 8500 3 roky staru. Za tie prachy mam velmi slusnu 39 aj s rezervou na servis, len jedine "negativum", ze to nie ej 3 ale 12 rocne auto.

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 11:18

Mimochodom Rapid ide nahradit fabiu. Orientacna cena ~ 11 000€ => clovek co si to kupi, musi byt sialenec.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných