... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bruno75 napísal:
nemas celkom pravdu, este aj prva Octavia (roc. 1952) a stara Felicia (kabrio) boli na svoju dobu skvele auta, to potom, ked dali motor dozadu to zacalo upadat a zda sa, ze ani opatovny presun motora dopredu im moc nepomohol...
na druhu stranu (asi ma ukamenujete), ja si viem predstavit S Octavia (new) / Rapid ako auto na jazdenie do mesta a po nakupoch, aspon by som nemusel kazdy den trapit svoj 3-liter cestou v zapche 3 km do roboty a spat...
RTG napísal:Mam to priamo od predajcu, ze fabia konci a nahradza ju Rapid. Ci je to pravda neviem, ale logicky by to tak mohlo byt. Na co su komu v segmente 3 modely, ktore su prakticky rovnake? To je to iste ako bmw 4. Ja si neviem predstavit medzi 3er a 5er nic.
voMacK napísal:ked uz chcete porovnavat Skodu vs. BMW tak aspon v rovnakej triede, cize 1er vs Octavia; 3er vs SuperB...
voMacK napísal:ja mam pocit, ze skodovice si ludia kupuju najma pretoze je medzi ludmi zauzivane ze to je "lacna, kvalitna, domaca" znacka...pritom je to v skutocnosti predrazeny nemecky sunt
slevin napísal:ked uz je rec o cenach servisov a dielov a taak...
robil som v citroene, kolega si chcel kupit c crosser, chcel po buracke, ze si to v servise on opravi, posklada.
bolo to cca 2 roky dozadu. rozbity predok a bok, cena bola okolo 10 000€ + oprava.
cenu opravy si nepamatam no bola to nekrestanska suma za to auto a na nase vyplaty.
len tak zo srandy mu hovorim: nahadzme si tieto diely v ETK na X6.
tak veci na X6, vysli, tusim o stvrtinu lacnejsie ako na crossera.
aj keby bola cenovka rovnaka, kde je citroen a kde bmw? a tie ceny...