... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 11:24

Praveze to pekne vyplni medzi Fabku a Octu, kedze Octavia bude drahsia o cca 2-3 tisicky.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 11:44

Rapid bude stat omnoho viac ako 11tis [vyssie verzie] a nema nahradit FAbiu pokial viem, ale ma sa vsunut medzi Fabku a ochcavku....

Ceny aj tu: [akoze kto by za taketo auto s motorom 1.4 TSI dal skoro 20tis by sa fakt mal ist dat liecit]
http://www.automoto.sk/clanok/189456/no ... enske-ceny
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 12:16

no tak, to nech si cely Rapid strcia..... Schade je asi fakt silne vadna...
za tie prachy by som radsej kupil nieco taketo (to je prve, co mi padlo do oka, urcite sa dostat aj nieco lepsie....) http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... =Limousine

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 12:18

Mam to priamo od predajcu, ze fabia konci a nahradza ju Rapid. Ci je to pravda neviem, ale logicky by to tak mohlo byt. Na co su komu v segmente 3 modely, ktore su prakticky rovnake? To je to iste ako bmw 4. Ja si neviem predstavit medzi 3er a 5er nic.

pyranes

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 12:19

bruno75 napísal:

nemas celkom pravdu, este aj prva Octavia (roc. 1952) a stara Felicia (kabrio) boli na svoju dobu skvele auta, to potom, ked dali motor dozadu to zacalo upadat a zda sa, ze ani opatovny presun motora dopredu im moc nepomohol...
na druhu stranu (asi ma ukamenujete), ja si viem predstavit S Octavia (new) / Rapid ako auto na jazdenie do mesta a po nakupoch, aspon by som nemusel kazdy den trapit svoj 3-liter cestou v zapche 3 km do roboty a spat...

A toto je clovek ktory si nepotrebuje nic dokazovat.. cest jemu a ostatnym normalnym na tomto fore ktorych uz vela nieje.. Koncim pisanim do tejto temy lebo aj tak som len na smiech

voMacK

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 12:21

RTG napísal:
Mam to priamo od predajcu, ze fabia konci a nahradza ju Rapid. Ci je to pravda neviem, ale logicky by to tak mohlo byt. Na co su komu v segmente 3 modely, ktore su prakticky rovnake? To je to iste ako bmw 4. Ja si neviem predstavit medzi 3er a 5er nic.

ale ved 4er bude len nove oznacenie pre 3er coupe a cabrio
-- P.R.

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 12:28

Aaah, tak zle prirovnanie ;)

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 13:20

voMacK napísal:
ked uz chcete porovnavat Skodu vs. BMW tak aspon v rovnakej triede, cize 1er vs Octavia; 3er vs SuperB...

jaaaj, voMacK, teraz si si na seba privolal tazke VooDoo prekliatie od kazdeho koncernoveho skodofkara! Prirovnat octaviu k 1er, to mozno este prekusnu a povedia si ze si pomateny jedinec co o autach nic nevie, ale 3er vs. SuperB? Ajaajaaaaj, ved SuperB je pre skodofkarov priama konkurencia 5GT alebo 7er! Luxurious limousine s deravym operadlom aby si sef mohol vystavit smradlave ponozky vedla vodica a ma to dazdnik, aj skrabku a istotne aj drziak na 1,5 litrovu kolu v zadnych dverach! Tomu ani F10 nemoze siahat na paty! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 15:27

keď si mám porovnať f10 so superbom, tak sa zasmejem :D ak so sedmou, nothing to do here :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 20:26

''Skoda'' slov :D superB to ma uz v nazve, ze je Beckova.
Inak dlho mi neskrizil cestu nejaky pirat. Moze to byt aj tym, ze v Blave sa to ledva hybe a niet priestoru poriadne na nejake piratske manevre.
Niekto nejaky update ? TDI ? HDP, DPH ? :d
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

voMacK

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 20:40

ja mam pocit, ze skodovice si ludia kupuju najma pretoze je medzi ludmi zauzivane ze to je "lacna, kvalitna, domaca" znacka...pritom je to v skutocnosti predrazeny nemecky sunt :mrgreen:
-- P.R.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 21:21

voMacK napísal:
ja mam pocit, ze skodovice si ludia kupuju najma pretoze je medzi ludmi zauzivane ze to je "lacna, kvalitna, domaca" znacka...pritom je to v skutocnosti predrazeny nemecky sunt :mrgreen:

Neviem Vomack nezda sa mi seriozne ,ze porovnavas cenu SuperBa funglovky s tvojim auto kupenym s druhej ruky...Skus si naklikat alebo urcite si to uz robil tvoju konfiguraciu v Bmw konfiguratore a potom to porovnaj ked uz ....myslim ,ze bude silno nad tych 43k nie????

Ale je to jedno superb je riadne zbytocny model shadu....

Ale napr. oktaviu si kupia ludia ktori niesu fantici jak my alebo si nepotrebuju zvysovat ego proste neriesia kupu auto ako trnsplantaciu mozgu , potrebuju auto do dajme tomu 15-17k tak idu a kupia fungel nove auto lebo maju ine zaujmy popripade nemaju potrebu vystavat kazdy mesiac v servise koli nejakemu cidlu na starej e46 alebo e39....

Alebo dalej ked ma niekto flotilu tak jednoznacne siahne po Oktavkach lebo nebude predsa zamestnacom kupovat 30 bmw 3er alebo MB e-coupe??? kupi sko skodovice a za ostatok si kupi Bugatti :mrgreen:
Je tu pre tie auta najlepsia dostupnost ND, vela servisov a su lacne pomerne ...lebo renault a korejske kolotoce im podla mna konkurovat nemozu a japoncov sa koli ,,drahym" dielom ludia boja kupovat
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

slevin

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 21:58

ked uz je rec o cenach servisov a dielov a taak...
robil som v citroene, kolega si chcel kupit c crosser, chcel po buracke, ze si to v servise on opravi, posklada.
bolo to cca 2 roky dozadu. rozbity predok a bok, cena bola okolo 10 000€ + oprava.
cenu opravy si nepamatam no bola to nekrestanska suma za to auto a na nase vyplaty.
len tak zo srandy mu hovorim: nahadzme si tieto diely v ETK na X6.
tak veci na X6, vysli, tusim o stvrtinu lacnejsie ako na crossera.
aj keby bola cenovka rovnaka, kde je citroen a kde bmw? a tie ceny...
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 22:04

slevin napísal:
ked uz je rec o cenach servisov a dielov a taak...
robil som v citroene, kolega si chcel kupit c crosser, chcel po buracke, ze si to v servise on opravi, posklada.
bolo to cca 2 roky dozadu. rozbity predok a bok, cena bola okolo 10 000€ + oprava.
cenu opravy si nepamatam no bola to nekrestanska suma za to auto a na nase vyplaty.
len tak zo srandy mu hovorim: nahadzme si tieto diely v ETK na X6.
tak veci na X6, vysli, tusim o stvrtinu lacnejsie ako na crossera.
aj keby bola cenovka rovnaka, kde je citroen a kde bmw? a tie ceny...

to je mozne lebo tiez mame par tych francuzskych hnojov na firme a vzdy sa caka strasne dlho na diely a ceny su dost vysoke ked je to v servise.....

Ale zas si len potrvdil preco si tzv obycajny clovek nekupi 10rocny bawor, novy citroen, toyotu a pod...je tu cez 2miliony aut registrovanych a zoberte si kolko s tych ludi nema znamosti v servise, porpipade skill, chut, cas si opravovat auto sam v garazi a idu po Skodovkach a piratia nam tu :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 8. Novembra 2012, 22:16

Mat vase problemy :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných