... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fakt že brutalna tesnotka pri mne nie to ešte pri tom vedla, musel strhnut volant ako blazon. No proste kokot, to už mohol aj ten kamion v odstavnom obehnut..Chýbala 1 desatinka sekundy a rovno by ich tam odstrelil na opačnú stranu dialnice, ja už som videl ako tam budu telá odvažat v čiernom.. Už som videl hocičo ale toto ešte nie
Ako aj ja som "pirát" ked idem rychlejšie ale nehazardujem pri ostatných autach a už nie taketo brutalne ohrozenie.
Keby tam bol pripájací pruh a všetkých by nás v ňom predbehol nepoviem ani slovo.pegass325 napísal:Nervy mám na takých tupcov čo v pravom obiehajú, na D1 v trojprúdovke sa vždy niekto taký nájde.
cptObvious napísal:
Tak ma pozdrav , ked ta na D1 jebnem zprava. Keby nebolo na slovenskych cestach kokotkov, ktori sa boja, ze im v pravom pruhu ubudne z dlzky penisu, zivot by bol krajsi, aj premavka plynulejsia. Dnes rano na d1 7km!!!!! ,prazdny pravy pruh, kokoty v strednom a lavom isli 100-110.
cptObvious napísal:
Tak ma pozdrav , ked ta na D1 jebnem zprava. Keby nebolo na slovenskych cestach kokotkov, ktori sa boja, ze im v pravom pruhu ubudne z dlzky penisu, zivot by bol krajsi, aj premavka plynulejsia. Dnes rano na d1 7km!!!!! ,prazdny pravy pruh, kokoty v strednom a lavom isli 100-110.
pegass325 napísal:Nervy mám na takých tupcov čo v pravom obiehajú, na D1 v trojprúdovke sa vždy niekto taký nájde.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

. Mám strach keď idem okolo a vidím, že tam istrky....čakám kedy mu spod kotúča vyletí niečo.