... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Pondelok, 26. Októbra 2015, 18:00

Už som zažil vela ale čo som zažil v nedelu ked som sa vracal s AT tak to je vrchol kokotstva.. Až som si dal tu námahu a spravil ilustračný obr.
Na dialnici si to v odstavnom pruhu valil nejaký idiot asi 140 a ja som bol za kamionom v pravom pruhu lebo som puštal rýchlejšie auto a to auto ked už sa skoro pretínalo z návesom toho kamiona zrazu sa objavil DEBIL s odstavného pruhu na F11 ktorý mna prudko vyblokoval a čo by som povedal že je už nemožné ešte stihol sa zaradit pred to auto čo už skoro obiehalo ten kamion ](*,) Fakt že brutalna tesnotka pri mne nie to ešte pri tom vedla, musel strhnut volant ako blazon. No proste kokot, to už mohol aj ten kamion v odstavnom obehnut..Chýbala 1 desatinka sekundy a rovno by ich tam odstrelil na opačnú stranu dialnice, ja už som videl ako tam budu telá odvažat v čiernom.. Už som videl hocičo ale toto ešte nie ](*,) Ako aj ja som "pirát" ked idem rychlejšie ale nehazardujem pri ostatných autach a už nie taketo brutalne ohrozenie.
Prílohy
hmm.jpg
hmm.jpg (73.08 KiB) 1327 zobrazení
Naposledy upravil/-a //MPower v Pondelok, 26. Októbra 2015, 19:00, upravené celkom 1 krát.

pegass325
Auto: E34 525TDs
Kraj: Žilinský

Pondelok, 26. Októbra 2015, 18:20

pekná ilustrácia :D ...čurák vodič, nič viac sa k tomu nedá povedať. Ako prvé nemá čo v pravom obiehať a jeho manéver bol fakt samovražda s ohrozením ostatných. Nervy mám na takých tupcov čo v pravom obiehajú, na D1 v trojprúdovke sa vždy niekto taký nájde.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs)
BMW E30 316i + LPG, '90
ex BMW E39 525tdsAT, '98

------------------------------------
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 28. Októbra 2015, 05:37

ak si v pripajacom pruhu, predijdenie auta iduceho v pravom jazdnom pruhu sa neberie ako predbiehanie, so slovensky ak ide ten v pravom jak lemravy kokot tak ho kludne mozes strelit a nemusis cakat jak na semafor kedy sa jemu uraci, ale zase toto co tebe urobil to je #-o
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 28. Októbra 2015, 10:11

No len že tam široko ďaleko žiadny pripájací pruh nebol, on proste bezdôvodne išiel po odstavnom a ked že vecšina ľudí nepozerá praví spetak v pravom pruhu na diaľnici či nejaký idiot si to náhodou nevali 140 v odstavnom tak sa zjavil predomnou ako blesk s neba ](*,) Keby tam bol pripájací pruh a všetkých by nás v ňom predbehol nepoviem ani slovo.

cptObvious

Streda, 28. Októbra 2015, 11:47

pegass325 napísal:
Nervy mám na takých tupcov čo v pravom obiehajú, na D1 v trojprúdovke sa vždy niekto taký nájde.

Tak ma pozdrav , ked ta na D1 jebnem zprava. Keby nebolo na slovenskych cestach kokotkov, ktori sa boja, ze im v pravom pruhu ubudne z dlzky penisu, zivot by bol krajsi, aj premavka plynulejsia. Dnes rano na d1 7km!!!!! ,prazdny pravy pruh, kokoty v strednom a lavom isli 100-110.

M3driver

Streda, 28. Októbra 2015, 12:13

=D>

cptObvious napísal:

Tak ma pozdrav , ked ta na D1 jebnem zprava. Keby nebolo na slovenskych cestach kokotkov, ktori sa boja, ze im v pravom pruhu ubudne z dlzky penisu, zivot by bol krajsi, aj premavka plynulejsia. Dnes rano na d1 7km!!!!! ,prazdny pravy pruh, kokoty v strednom a lavom isli 100-110.
M3 -> Ducati

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Streda, 28. Októbra 2015, 12:16

cptObvious napísal:

si to davam tak isto ked idem cez Rakusko, najma v tom klukatom useku ked ides od St. Pöltenu na SVK od krizovatky Vieden-BA/Budapest, tam sa proste vzdy najde auto ktore pojde kolo kilecka v lavom, a ani zaboha nepojde do praveho, ked nepomoze vyblikanie idem do praveho a obehnem, co ja najvacsia sranda, povecsine su za volantom dedkovia
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 28. Októbra 2015, 14:52

presne na tej A21 v tých zákrutách sa to bežne stáva, že pán neuhne ani bohovi lebo obieha kamión ktorý ide niečo okolo stovky, a pritom on sám ide tak 90-95 a kamión ho normálne dáva z prava, nereaguje na blinker, bliknutie, nič, následne keď mám štastie a uhne, tak ma dobehne na tej 80tke z kopca pred viedňou a prefičí okolo asi 120tkou . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Streda, 28. Októbra 2015, 22:15

pegass325 napísal:
Nervy mám na takých tupcov čo v pravom obiehajú, na D1 v trojprúdovke sa vždy niekto taký nájde.

Ak to bude seda E92 a este ti aj blikne pravym blinkrom, ze ci ti nejebe, obiehat vzduch v pravom pruhu, alebo 2km vzdialeny kamion povazujes za vyhovorku, preco ist stale v strednom pruhu a najlepsie 109, tak ma mozes pozdravit :wink:
Najradsej mam, ked sa zase teba pusti obiehat niekto v 111 a 3 minuty si mozete ruky podavat, co blokujete celu dialnicu..
Pokuty na vas za bezdovodnu jazdu v strednom pruhu, pirati!

Alebo milujem tych, co sa od tabule BA (alebo pripojky TT) drbnut vitazoslavne do laveho na tempomate 120 v noci..
Just kvoli nemu prejdem az do laveho, nech uhne, ale ked ho obehnem, tak zase do laveho na prazdnej dialnici a 5 kilometrov mi bude svietit v spatnom zrkadle, chuj..

Tak, vyplakal som sa, zajtra idem zase na Kysuce, pozdravujem ](*,)
Subaru WRX STi

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 28. Októbra 2015, 22:35

Však predsa nebudem sa zo stredného vracať do prava keď za 10 minút budem ešte jednoho predbiehať.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

TheCarista
Auto: 540i G31

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 01:09

presne toto som pisal par mesiacov dozadu o jazdeni v rakusku....im lavy pruh vela nehovori. Ale uz sa nad tym nerozculujem, zbytocne nervy :mrgreen:

pegass325
Auto: E34 525TDs
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 12:41

Inak keď som tak včera šiel rozkopaným DK (DK mesto aj obchvat je rozbitý), tak si vravím, že tí robotníci sú tiež riadny piráti ciest. Majú v p..i nejakú možnosť poškodenia okoloidúcich áut. Ja som schytal to okna kamienok, alebo skôr dva, lebo mám dve dierky, keď počas bežnej prevádzky čistili s vysokoltakou vapkou niečo na povrchu (všimol som si to až neskôr, takže škoda sa hádať a dokazovať, že to bolo od vapky). Ale bežne tam na ceste čosí pília, flexujú...žiadny zábrany/zásteny proti odskočeniu materiálu ](*,) . Mám strach keď idem okolo a vidím, že tam istrky....čakám kedy mu spod kotúča vyletí niečo.
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs)
BMW E30 316i + LPG, '90
ex BMW E39 525tdsAT, '98

------------------------------------
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 12:51

rano som stretol krasavca na Yetim (yeti zima?) 130 v lavom a kolo kamiona 100 zrazu (samozrejme kamion svojich 95 cize minutka ticha), skoro sme mu traja skoncili v kufry, ja som blikal, ten za mnou trubil. minuli sme kamion, ten predomnou sa hned spratal, ten yeti to rozfofroval na 130 potom znova, radsej som sa pratal rychlo prec.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 29. Októbra 2015, 17:23

Tlakova vlna za kamionom ho zbrzdila... To vies, ked ma auto aerodynamicky odpor ytongu :mrgreen:
Naposledy upravil/-a EBOLA v Pondelok, 2. Novembra 2015, 07:40, upravené celkom 1 krát.

blavak1
Auto: zx-10r

Nedeľa, 1. Novembra 2015, 19:40

Mpower, ano takto? Na spotrebu? :lol:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 259 neregistrovaných