na uzavretie flame-u, ktory som v podstate zacal ja:
DPC, zrazu je tu kazdy andel, ktory pomaha babickam a matkam s kocikmi cez prechody, chodi 50kmh po bratislave a picuje do kazdeho (hlavne jeden najsvatejsi, nemusim menovat, on sa najde sam... vsak PeqpeK

)
Sa zobudte.
Drviva vacsina vas jazdi rychlejsie. Kto napise, ze nie, klame.
Ludi, ktori dokazu odsudit a posudit situaciu a cloveka podla nejakeho postu/clanku je plny cas.sk, topky.sk, ak chcete patrit medzi rovnakych primitivov vela stastia, casom si poviete, ze ani sudruh Fico nie je az taky zly a takeho mladeho prezidenta potrebujeme, nie? .
Predpokladam,ze aj Rezesovu podla 2 clankov ste boli schopni odsudit a odpisat ako mladu fetku co zabila na dialnici, hlavne ze pocas dokazovania na sude rok neskor po nehode vsetky dokazy prezentovane obzalobou horia ako novinovy papier a uz sa nemaju o co opriet.
Napadlo vas "co ked ti kokoti jej naozaj do pruhu vbehli na poslednu chvilu...." presne to iste sa moze stat kazdemu z vas.
Mne sa to stalo. Prezil som...a beriem to tak, ze co sa ma stat stane sa, davam si pozor. Jazdim dalej, shit happens, inak sa mozme vsetci pozatvarat domov a nevychadzat z von, lebo co ak sa nieco stane.
Vsetci moralizatori si tu uz vytreli s Pezotom rit, pomojkali si svoje ego a uz si honia v kupelni pred zrkadlom, ako mu to nandali na fore (hoci ho nepoznam, je velka pravdepodobnost, ze je vacsim clovekom ako vsetci ti, pretoze uz nieco mi hovori fakt, ze sa na nic nehra, a prizna si aj chybu. )
Vsetci chodia pomalinky, maximalne 140-150 po dialnici, hlavne ze ked prejdem rychlym pruhom 150-170+ zrazu sa podobni moralizatori zavesia za mna ako cistica radarov a tahaju po najblizsiu odbocku...
A fakt, niektorym odporucam prasky zapijat teplou vodou rano a vecer. Inak vas yebne v 40 a zeny/decka vam budu plakat nad hrobom. Zivot je kratky a krasny, zite kazdy den naplno, neviete ktory je posledny.