... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Pežot

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 13. Februára 2014, 20:50

Som a nehanbim sa za to :D

Užívateľov profilový obrázok
Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:01

No Pesot uz dostal nalozene nejdeme zase picovat na Fica?
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:02

Tiez som si hovoril, ze o 1:30 rano vyskusam na prazdnej dialnici pri Trencine co to da. Masirujem si to 254 a naraz ma kokot predbieha. Si hovorim, no to snad neni mozne. No a onen kokot ma predbehol, zapol kolotoc a kopec penazi v prdeli :-)

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:08

a to ta nacom predbehli? vsak tie pasaty tolko nejdu :smile:

100RM
Auto: e61 550i

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:11

RS6

j.matrix

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:19

uz maju aj tie? banda ](*,)

paraolympionici :thumbup:

cptObvious

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:30

na uzavretie flame-u, ktory som v podstate zacal ja:

DPC, zrazu je tu kazdy andel, ktory pomaha babickam a matkam s kocikmi cez prechody, chodi 50kmh po bratislave a picuje do kazdeho (hlavne jeden najsvatejsi, nemusim menovat, on sa najde sam... vsak PeqpeK :mrgreen: )

Sa zobudte.
Drviva vacsina vas jazdi rychlejsie. Kto napise, ze nie, klame.
Ludi, ktori dokazu odsudit a posudit situaciu a cloveka podla nejakeho postu/clanku je plny cas.sk, topky.sk, ak chcete patrit medzi rovnakych primitivov vela stastia, casom si poviete, ze ani sudruh Fico nie je az taky zly a takeho mladeho prezidenta potrebujeme, nie? . =D>

Predpokladam,ze aj Rezesovu podla 2 clankov ste boli schopni odsudit a odpisat ako mladu fetku co zabila na dialnici, hlavne ze pocas dokazovania na sude rok neskor po nehode vsetky dokazy prezentovane obzalobou horia ako novinovy papier a uz sa nemaju o co opriet.
Napadlo vas "co ked ti kokoti jej naozaj do pruhu vbehli na poslednu chvilu...." presne to iste sa moze stat kazdemu z vas.
Mne sa to stalo. Prezil som...a beriem to tak, ze co sa ma stat stane sa, davam si pozor. Jazdim dalej, shit happens, inak sa mozme vsetci pozatvarat domov a nevychadzat z von, lebo co ak sa nieco stane.

Vsetci moralizatori si tu uz vytreli s Pezotom rit, pomojkali si svoje ego a uz si honia v kupelni pred zrkadlom, ako mu to nandali na fore (hoci ho nepoznam, je velka pravdepodobnost, ze je vacsim clovekom ako vsetci ti, pretoze uz nieco mi hovori fakt, ze sa na nic nehra, a prizna si aj chybu. )

Vsetci chodia pomalinky, maximalne 140-150 po dialnici, hlavne ze ked prejdem rychlym pruhom 150-170+ zrazu sa podobni moralizatori zavesia za mna ako cistica radarov a tahaju po najblizsiu odbocku...

A fakt, niektorym odporucam prasky zapijat teplou vodou rano a vecer. Inak vas yebne v 40 a zeny/decka vam budu plakat nad hrobom. Zivot je kratky a krasny, zite kazdy den naplno, neviete ktory je posledny.

:wink:

blavak1
Auto: zx-10r

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:37

Ja sa priznám... jazdím na spotrebu čiže v meste idem 70 a mimo mesta 60 :D
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

j.matrix

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:42

preco si kazdy mysli ze ked chodi ON viac ako je povolene tak chodia viac vsetci? :mrgreen:

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:50

Ja sa priznavam, dnes som porusil zakon o MPR .. asi kazdym zoslapnutim plynu.

Pretoze v meste jazdim neskutocnych a smrtelnych 60!!!! km/h ;)

blavak1
Auto: zx-10r

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:50

REBEL :shock:
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 21:54

Hanbim sa za to. Dufam nedostanem 300 ran bicom od miestnych m-oralistov. Este 150 ok ale 300 nie!

Easa
Auto: Staré

Štvrtok, 13. Februára 2014, 22:10

Ja si nepamatám kedy som naposledy šiel súvislú jazdu predpisovo, tým sa nechválim skôr je to na zaplakanie ale zase som nikoho neohrozil a ani neobmedzil a za to dam ruku do ohna

Ale inak toto iste sa mi stalo minule z Podturne do LM po dialnici, takmer 100% rovny usek bez hrbolov, siel som tak 220-230 a zrazu sa mi rusak najebal do pruhu na Kii sportage, len tak bez smerovky bez nicoho, siel tak 120-130 max. Celkom stresova situacia, ked ot spravil kusok predomnou, ale dobrzdil som velmi rychlo...holt kokotina 230 kmh ale okrem neho sa mi vsetci pekne uhli
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Februára 2014, 00:04

Pežot: toto blikanie sam nemám rád, ak som v rýchlom a blikneš tak ok, odstúpim sa. Ale keby som bol v pomalom a ty spustíš ten tvoj Diskopríbeh tak sa priznám že by som zostal v pomykove čo sa ide diať, pokiaľ by to situácia dovoľovala, tak by som ešte aj pribrzdil.
Zatiaľ som sa s týmto stretol 2x a vždy ma to zaskočilo.

Inak mesto zodpovedne priznávam jazdím 60Kmh (na 50 mám spotrebu 10l) a diaľnice 140Kmh. Zatiaľ som šiel max 150 a to 2x.
Neviem, po nehode som skľudnel a už to k životu nepotrebujem pretekať sa :smile:
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

Pežot

Piatok, 14. Februára 2014, 07:06

Tak potom asi sledujem moc dianie v zahranici.

Idem v pomalom pruhu, dam smerovku, ak vozidlo iduce za mnou blikne. Vypinam smerovku, cakam kym predbehne a potom zacnem predbiehat ja.

Co je na tom nepochopitelne? :) funguje to vsade, len na SK nie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných