... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pežot

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Piatok, 14. Februára 2014, 07:10

Tak isto ako ked na dialnici brzdim, davam vystrazne. Pokial rychlost klesa vyrazne pod 100kmh.

A pokial idem rychlejsie, tak zas blikam aby vodici vedeli, ze mam vyssiu cestovnu rychlost.

Ale taketo vzdelanie chyba v autoskolach. A potom ludia zmatkuju. Lebo netusia nic.

V tomto state sme ako vodici dost zaostali. Musim povedat. A ja sa mam tiez co ucit samozrejme. Nie, niesom majster svetla.

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 14. Februára 2014, 07:57

boha, aky kufrovi rybickari su tu medzi nami :-D
jazdim 60/100/140 ked raz za rok zaspim do roboty tak medzimesto idem aj 130, ked idem po dialnici 140 a mam pred sebou brzdu 110 a zozadu sa niekto blixi 150 tak pridam na 170 a po predbiehani znova spomalim.
220 je fakt brutal a ked to nebol zavazny dovod tak to bolo zbytocne a hlavne nezodpovedne. no hlavne tu nemoralizujte ako keby ste tomu nikdy nesrupili na krk ;-)

apropo pezot, tiez som nikdy nepocul o preblikavani z dialky a keby to spravis mne tak tiez neviem ci ti nezavadziam a nemam nahodou uhnut dakde do <>

cptObvious

Piatok, 14. Februára 2014, 08:55

fakt asi ludia nechodite von jazdit... =;

je bezne ze ak ides kludne nejakych 180 v rychlom uz z cca 500metrov zozadu na teba spusta diskoteku rychlejsi nech mu uhnes.

ano, nejaka osveta tu chyba, to je vidno aj ked sanitka/hasic/policia pustia ich diskoshow a motaci najsamlepsi vodici bratislavski zablokoju cestu sposobom : ja doprava/druhy dolava a treti zakopne brzdu v strede. vsetko stoji, ale samozrejme kazdy vodic bohorovne caka v aute kym sanitka prejde ...cez protismer, vsak naco by sme do spatneho opat pozreli...

tvaroh
Auto: Audi R8 quattro perf
Kraj: Bratislavský

Piatok, 14. Februára 2014, 09:39

ja blikam na dakoho len ked ide vlavo a bezdovodne brzdi dopravu alebo mi tam vleti
ak ide niekto vlavo 140 a predbieha 20 aut a ja dobehnem aj 200 zozadu tak nebudem blikat lebo zaprve nema sa kam uhnut, za druhe bol tam asi skorej ako som dobehol za tretie neporusuje zakon lebo predbieha

ano niekedy ked idem fakt rychlo a vyzera to ze by sa mi tam niekto mohol hodit tak dam smerovku dolava aby som dal najavo ze mam umysel ho predbiehat

vystrazne su klasika ked je kolona alebo prudke brzdenie

pridam este par postrehov, ked som jazdil kazdy tyzden prahu tak asi kazda audi na mna musela blikat aj ked bola 500m za mnou, dokonca ked som siel 200kmh tak ma vyblikavala Q7ma aj ked som predbiehal, samozrejme ze ma predbehol a zacal brzdit na 160 proste kokot, iny audinkari isli 140 a ked som ich trhol hned za mnou isli a blikali, raz na mna blikal tipek za brnom a nedobehol ma az po prahu

na SK neznasam ked idem napr obchvat a predomnou 5aut a kokot na octavii na mna ide blikat
alebo ked predbieha kamion alebo nieco pomale a ja za nim zbrzdim na jeho rychlost a po mne niekto ide blikat jak keby som bol ja brzda - to ho ich vacsinou este trosku potrapim dlhsie ako treba a stratim sa tak rychlo ze ani nevedia ako
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+

U11 plugin
G02 BMW X4 EX
G31 BMW 5 tourig EX
BMW S1000r dynamic+sport paket EX
F48 BMW X1 xdrive EX
F15 BMW X5 xdrive EX
F22 BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket EX PRÍBEH
E92 BMW M3 LCI akrapovic evolution exhaust PRÍBEH
E92 BMW 335i Xdrive LCI Mperformance EX PRÍBEH
E91 330xd EX

cptObvious

Piatok, 14. Februára 2014, 09:42

tvaroh napísal:
ja blikam na dakoho len ked ide vlavo a bezdovodne brzdi dopravu alebo mi tam vleti
ak ide niekto vlavo 140 a predbieha 20 aut a ja dobehnem aj 200 zozadu tak nebudem blikat lebo zaprve nema sa kam uhnut, za druhe bol tam asi skorej ako som dobehol za tretie neporusuje zakon lebo predbieha

ano niekedy ked idem fakt rychlo a vyzera to ze by sa mi tam niekto mohol hodit tak dam smerovku dolava aby som dal najavo ze mam umysel ho predbiehat

vystrazne su klasika ked je kolona alebo prudke brzdenie

pridam este par postrehov, ked som jazdil kazdy tyzden prahu tak asi kazda audi na mna musela blikat aj ked bola 500m za mnou, dokonca ked som siel 200kmh tak ma vyblikavala Q7ma aj ked som predbiehal, samozrejme ze ma predbehol a zacal brzdit na 160 proste kokot, iny audinkari isli 140 a ked som ich trhol hned za mnou isli a blikali, raz na mna blikal tipek za brnom a nedobehol ma az po prahu

na SK neznasam ked idem napr obchvat a predomnou 5aut a kokot na octavii na mna ide blikat
alebo ked predbieha kamion alebo nieco pomale a ja za nim zbrzdim na jeho rychlost a po mne niekto ide blikat jak keby som bol ja brzda - to ho ich vacsinou este trosku potrapim dlhsie ako treba a stratim sa tak rychlo ze ani nevedia ako

presne takto som to myslel. :thumbup:

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 14. Februára 2014, 15:01

cptObvious napísal:
na uzavretie flame-u, ktory som v podstate zacal ja:

DPC, zrazu je tu kazdy andel, ktory pomaha babickam a matkam s kocikmi cez prechody, chodi 50kmh po bratislave a picuje do kazdeho (hlavne jeden najsvatejsi, nemusim menovat, on sa najde sam... vsak PeqpeK :mrgreen: )

Sa zobudte.
Drviva vacsina vas jazdi rychlejsie. Kto napise, ze nie, klame.

flame zacal asi mojou reakciou na pezotove picovanie(neviem preco si si myslel, ze picujem na teba) na fabiu ked sam siel o 130 rychlejsie ako je dovolene, na nie zrovna bezpecnom useku
to, co pises je pravda, ani ja nejazdim mesto vzdy 50, to som ani nikdy netvrdil, moja kritika bola stale len na hore popisanu situaciu, hodnotim podla informacii, ktore nam podal sam jej ucastnik, takze to nie su ziadne dohady
to, ze poviem, ze siel ako kokot neznamena, ze podla jeho kokotskej jazdy ho sudim ako cloveka, to si pleties
cptObvious napísal:
Ludi, ktori dokazu odsudit a posudit situaciu a cloveka podla nejakeho postu/clanku je plny cas.sk, topky.sk, ak chcete patrit medzi rovnakych primitivov vela stastia, casom si poviete, ze ani sudruh Fico nie je az taky zly a takeho mladeho prezidenta potrebujeme, nie? . =D>

Predpokladam,ze aj Rezesovu podla 2 clankov ste boli schopni odsudit a odpisat ako mladu fetku co zabila na dialnici, hlavne ze pocas dokazovania na sude rok neskor po nehode vsetky dokazy prezentovane obzalobou horia ako novinovy papier a uz sa nemaju o co opriet.

tu sme mali priamu necenzurovanu informaciu od ucastnika situacie, je to iny pripad

cptObvious napísal:
Napadlo vas "co ked ti kokoti jej naozaj do pruhu vbehli na poslednu chvilu...." presne to iste sa moze stat kazdemu z vas.
Mne sa to stalo. Prezil som...a beriem to tak, ze co sa ma stat stane sa, davam si pozor. Jazdim dalej, shit happens, inak sa mozme vsetci pozatvarat domov a nevychadzat z von, lebo co ak sa nieco stane.

Vsetci moralizatori si tu uz vytreli s Pezotom rit, pomojkali si svoje ego a uz si honia v kupelni pred zrkadlom, ako mu to nandali na fore (hoci ho nepoznam, je velka pravdepodobnost, ze je vacsim clovekom ako vsetci ti, pretoze uz nieco mi hovori fakt, ze sa na nic nehra, a prizna si aj chybu. )

Vsetci chodia pomalinky, maximalne 140-150 po dialnici, hlavne ze ked prejdem rychlym pruhom 150-170+ zrazu sa podobni moralizatori zavesia za mna ako cistica radarov a tahaju po najblizsiu odbocku...

A fakt, niektorym odporucam prasky zapijat teplou vodou rano a vecer. Inak vas yebne v 40 a zeny/decka vam budu plakat nad hrobom. Zivot je kratky a krasny, zite kazdy den naplno, neviete ktory je posledny.

:wink:

ale sak snazim sa vysvetlit, ze ist po dialnici MPR+50 a ist v meste MPR+130 je markantny rozdiel

toto bola proxe extremna situacia

peace :thumbup:
a pezotovi posielam cmuka na ritku

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 14. Februára 2014, 15:06

PeqpeK napísal:
a pezotovi posielam cmuka na ritku

:-s :-& :-& :-& :|
kamo.. tebe uz pusu nedam... ruku ti este mozno podam, ale pusu odomna necakaj :roll:

:lol:

hessy

Piatok, 14. Februára 2014, 15:30

Ja to hovorim stale. Tyzdeny pobyt v taliansku.a hned by vsetci vedeli kolka bije... Ja na dialnici chidim poslednu dobu ba dialnici jak diskoteka neznasam debilkov co idu bezdvovodne v lavom pruhu alebo vidia ze idem rychlejsie aj tak si ho jebu v lavom svojich 110...

Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 14. Februára 2014, 16:21

Ja neznasam debilkov ktori sa vlecu 100km/h za kamionom a ked sa k nemu priblizujem tak sa mi jebne do pruhu aby nahodou nemusel zabrzdit na 90 kvoli mne... Nastastie to vzdy predvidam a nemusim brzdit aj ocami ale strielal by som za toto

Easa
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Februára 2014, 16:51

Dneska si idem pokojne 80 v LM od kruhaca na nemocnicu a debil sa zacne s golfom vytacat cez celu ulicu
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

Pežot

Piatok, 14. Februára 2014, 16:52

Si zlatý :-*

Ale bavili sme sa stále o rýchlosti na diaľnici v meste, nie len v meste :thumbup:

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 14. Februára 2014, 18:44

Easa napísal:
Dneska si idem pokojne 80 v LM od kruhaca na nemocnicu a debil sa zacne s golfom vytacat cez celu ulicu

Je tam 40ka, co si potrebujes dokazovat?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 14. Februára 2014, 18:51

Lol :D easa je frajer :mrgreen: kupil 2,8 a uz si dokazuje :mrgreen: A ze preco maju ludia nazor aky maju na mladych v bmw.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 14. Februára 2014, 18:54

a este sa tu bude rozdrapovat, ze sa tam niekto toci, no holt asi nepredpoklada, ze si tam daky debilko bude rubat.....nasral ma normalne.... :evil:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Esence
Kraj: Zahraničie

Piatok, 14. Februára 2014, 19:09

Ja sa nerád miešam do podobných témat kedže veľké % prípadov a postrehov je Ťažké hodnotiť resp. zvážiť či sa jednalo o mierne či naopak veľké šťastie, že sa niekomu niečo stalo alebo našťastie nestalo ...

ALE "alebo ako by povedal Jeremy Clarkson BUT"

To ste fakt tak pripečený ? Ja nechápem prečo ja ako KKT s 5.0 motorom SLOVOM Päť LITROM sa viem jebať po meste predpisovo a ak už aj nie tak neprekročím hranicu EGA o 5 až 10km v/hod v rámci povolenej rýchlosti ... No tu sa idú oddávať vetám ako ich NIEKTO OHROZIL keď sa chceli zaradiť na 50ke 100kou ! :evil:

Aby som nebol OT pozdravujem sráča na Rázusovom námesti cca 7:40 v čiernej E36 s individual prvkom "korózia s kódovým označením "Le P1ča" čo ošpliechal komplet skupinku študentiek tým ako ukázal svoj výkon motora s deravým výfukom pri diere plnej vody za dve TATRY ](*,)

HOWK

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 269 neregistrovaných