... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Ja viem, že ich priťahujem svojim šarmom homosexuálnym.
SurrendeR napísal:cela tato hadka zacala len tym, ze tu pezot nadaval na typka co siel MPR po obchvate (90) a pichol sa mu do cesty, lebo nevedel chala zhodnotit co sa deje za nim.. nevedel preco pezot blika, nemohol tusit ze ide 220, mozno to cele vyhodnotil tak ze mu chlapik zavadzia, tak sa mu chcel uhnut, lebo si myslel ze ked blika, tak chce ist do jeho pruhu alebo co..
tu nejde o to ze prave on porusil MPR (i ked 220 je veru dost , hlavne na 90tke) ale ide o to, ze sa on este obuval do typka ktory mu skrizil cestu.. nie aby zanadaval na seba, ze je to fakt nebezpecne ist 220 cez most, kde sa pripajaju pruhy...
tot vsio..
SurrendeR napísal:cela tato hadka zacala len tym, ze tu pezot nadaval na typka co siel MPR po obchvate (90) a pichol sa mu do cesty, lebo nevedel chala zhodnotit co sa deje za nim.. nevedel preco pezot blika, nemohol tusit ze ide 220, mozno to cele vyhodnotil tak ze mu chlapik zavadzia, tak sa mu chcel uhnut, lebo si myslel ze ked blika, tak chce ist do jeho pruhu alebo co..
tu nejde o to ze prave on porusil MPR (i ked 220 je veru dost , hlavne na 90tke) ale ide o to, ze sa on este obuval do typka ktory mu skrizil cestu.. nie aby zanadaval na seba, ze je to fakt nebezpecne ist 220 cez most, kde sa pripajaju pruhy...
tot vsio..
PeqpeK napísal:napriek vsetkym okolnostiam (1h rano, prazdna cesta) si myslim, ze nemas ziadne pravo nadavat na vodica fabie, ktory na mieste, kde je MPR 90kmh siel +-100kmh tachometrovych (nezdrzoval) a ty si siel 220!!! DVESTOSKURVENYCHDVADSAT v MESTE!!!
dopice prekrocil si v MESTE na dialnici rychlost o 130kmh, tu sa nebavime o beznom prekracovani rychlosti, ale o kokotizme
si este nepocul o opilcoch na dialnici, v sitine a podobne?
vzivote nikdy som neskusal maximalku ani jedneho auta, co som vlastnil, ani to skusat nepotrebujem
snazim sa ti proste len povedat, ze v tomto pripade si bol kokot ty a nie typek na fabii
a dalej sa tu snazim o to, aby ludia pochopili, ze na ceste nejsu sami a ze behom sekundy mozu prist o to, co je im najmilsie, zbytocne (zivot, partner, sloboda, psychika a v neposlednom rade aj ta kopa plechu)
a uz sa tomu kurva PRESTAN SMIAT, su to vazne veci
zelam vela stastnych km bez nehod, vela pevnych nervov s menej zdatnymi sofermi, co najkratsu liecebnu dobu, najmensie sudne ci mimosudne vyrovnania nezabudnime aj na dobreho psychologa (odporucam ist si po referencie k Rolinsovej alebo Zitnemu)
este raz opakujem tu hovorim o kokotistickom prekracovani rychlosti, nie o beznych dialnicnych +20kmh
ja osobne chodim tempomat 120, ak mi to situacia a premavka umoznuje tak v pravom pruhu...ano mam trojliter a chodim 110-120, je na tom nieco nenormalne?
adko napísal:a naco su vam potom trojlitre a podobne ked chodite 130 po dialnici ?