... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:47

cela tato hadka zacala len tym, ze tu pezot nadaval na typka co siel MPR po obchvate (90) a pichol sa mu do cesty, lebo nevedel chala zhodnotit co sa deje za nim.. nevedel preco pezot blika, nemohol tusit ze ide 220, mozno to cele vyhodnotil tak ze mu chlapik zavadzia, tak sa mu chcel uhnut, lebo si myslel ze ked blika, tak chce ist do jeho pruhu alebo co..

tu nejde o to ze prave on porusil MPR (i ked 220 je veru dost , hlavne na 90tke) ale ide o to, ze sa on este obuval do typka ktory mu skrizil cestu.. nie aby zanadaval na seba, ze je to fakt nebezpecne ist 220 cez most, kde sa pripajaju pruhy...

tot vsio..

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:51

napriek vsetkym okolnostiam (1h rano, prazdna cesta) si myslim, ze nemas ziadne pravo nadavat na vodica fabie, ktory na mieste, kde je MPR 90kmh siel +-100kmh tachometrovych (nezdrzoval) a ty si siel 220!!! DVESTOSKURVENYCHDVADSAT v MESTE!!!
dopice prekrocil si v MESTE na dialnici rychlost o 130kmh, tu sa nebavime o beznom prekracovani rychlosti, ale o kokotizme

si este nepocul o opilcoch na dialnici, v sitine a podobne?

vzivote nikdy som neskusal maximalku ani jedneho auta, co som vlastnil, ani to skusat nepotrebujem

snazim sa ti proste len povedat, ze v tomto pripade si bol kokot ty a nie typek na fabii

a dalej sa tu snazim o to, aby ludia pochopili, ze na ceste nejsu sami a ze behom sekundy mozu prist o to, co je im najmilsie, zbytocne (zivot, partner, sloboda, psychika a v neposlednom rade aj ta kopa plechu)

a uz sa tomu kurva PRESTAN SMIAT, su to vazne veci
zelam vela stastnych km bez nehod, vela pevnych nervov s menej zdatnymi sofermi, co najkratsu liecebnu dobu, najmensie sudne ci mimosudne vyrovnania nezabudnime aj na dobreho psychologa (odporucam ist si po referencie k Rolinsovej alebo Zitnemu)

este raz opakujem tu hovorim o kokotistickom prekracovani rychlosti, nie o beznych dialnicnych +20kmh
ja osobne chodim tempomat 120, ak mi to situacia a premavka umoznuje tak v pravom pruhu...ano mam trojliter a chodim 110-120, je na tom nieco nenormalne?

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:54

Pezot hlavne vymysla picoviny, ktora elekrticka ide 200, a este viac ma zaraza ze mu verite ze isiel elektrickou po dialnici =;
Pežot napísal:
Ja viem, že ich priťahujem svojim šarmom homosexuálnym. :thumbup:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:54

SurrendeR napísal:
cela tato hadka zacala len tym, ze tu pezot nadaval na typka co siel MPR po obchvate (90) a pichol sa mu do cesty, lebo nevedel chala zhodnotit co sa deje za nim.. nevedel preco pezot blika, nemohol tusit ze ide 220, mozno to cele vyhodnotil tak ze mu chlapik zavadzia, tak sa mu chcel uhnut, lebo si myslel ze ked blika, tak chce ist do jeho pruhu alebo co..

tu nejde o to ze prave on porusil MPR (i ked 220 je veru dost , hlavne na 90tke) ale ide o to, ze sa on este obuval do typka ktory mu skrizil cestu.. nie aby zanadaval na seba, ze je to fakt nebezpecne ist 220 cez most, kde sa pripajaju pruhy...

tot vsio..

:thumbup: tak tak Mato

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 17:17

Ano samozrejme samozrejme, máte skurvenú pravdu. Idem sa dať liečiť. Sevas

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 17:18

SurrendeR napísal:

tot vsio..

Nadával som na pána vo fábii, ktorý bez dôvodne skrížil 4 pruhy na diaľnici, bez toho aby sa pozrel do späťáku. Toť vsio ...

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 17:19

PeqpeK napísal:
napriek vsetkym okolnostiam (1h rano, prazdna cesta) si myslim, ze nemas ziadne pravo nadavat na vodica fabie, ktory na mieste, kde je MPR 90kmh siel +-100kmh tachometrovych (nezdrzoval) a ty si siel 220!!! DVESTOSKURVENYCHDVADSAT v MESTE!!!
dopice prekrocil si v MESTE na dialnici rychlost o 130kmh, tu sa nebavime o beznom prekracovani rychlosti, ale o kokotizme

si este nepocul o opilcoch na dialnici, v sitine a podobne?

vzivote nikdy som neskusal maximalku ani jedneho auta, co som vlastnil, ani to skusat nepotrebujem

snazim sa ti proste len povedat, ze v tomto pripade si bol kokot ty a nie typek na fabii

a dalej sa tu snazim o to, aby ludia pochopili, ze na ceste nejsu sami a ze behom sekundy mozu prist o to, co je im najmilsie, zbytocne (zivot, partner, sloboda, psychika a v neposlednom rade aj ta kopa plechu)

a uz sa tomu kurva PRESTAN SMIAT, su to vazne veci
zelam vela stastnych km bez nehod, vela pevnych nervov s menej zdatnymi sofermi, co najkratsu liecebnu dobu, najmensie sudne ci mimosudne vyrovnania nezabudnime aj na dobreho psychologa (odporucam ist si po referencie k Rolinsovej alebo Zitnemu)

este raz opakujem tu hovorim o kokotistickom prekracovani rychlosti, nie o beznych dialnicnych +20kmh
ja osobne chodim tempomat 120, ak mi to situacia a premavka umoznuje tak v pravom pruhu...ano mam trojliter a chodim 110-120, je na tom nieco nenormalne?

Si ešte nepochopil to, čo som písal. Si videl len rýchlosť a tým to pre Teba haslo. Takže kľud, choď sa prejsť a už to nechaj tak. :thumbup:

TheCarista
Auto: 540i G31

Štvrtok, 13. Februára 2014, 17:30

moje pravidla rychlej a BEZPECNEJ jazdy :

- cestu musim na 1000% poznat
- cesta musi byt v dobrom stave, cize ziadne skurvene jamy atd.
- cesta, teda skor usek nebude mat ziadne pripajacie pruhy, a ak ma, tak spomalim aby som mohol reagovat bez problemov na hocico
- na ceste nebudu ine auta, a ak ano, tak pri nich tiez spomalim!

ist 220 na 90, vidiet vpredu auto, a nepribrzdit ani na nejaku prijebanu 150ku ( co je stale velmi vela na danu situaciu ), sry to nie je v pohode! + blikanim si ho len znervoznil..a ptm hovor ze to bol kkt...tuto krizovu situaciu si zavinil na 99% ty, dufam ze si sa z toho poucil a si rad ako to dopadlo... ( sam raz az cas idem 200+ , ale nikdy som tym nikoho neohrozil, vdaka tym "pravidlam" ktore som si stanovil, a hlavne nikdy v meste )

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 18:24

Ked som ho minal mal som asi 110 kmh. Nieco mi hovorilo, ze to spravi. Tak som zacal brzdit skor...

Jeho rychlost z mojho pohladu vyzerala na cca. 65 ako som ho minal v tej 110ne.

adko
Auto: BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 19:02

Jaky su tu setci mudry a ohladuplny vodici dpc :D

Borisss

Štvrtok, 13. Februára 2014, 19:18

Posledne prispevky nech su exemplar toho, preco je dobre NEponahlat sa vykecat vsetko, co sa stalo.
Vagabudni vs. farizeji, no a samozrejme mudrlanti sa potom popridavaju a nikto nepovie nic, iba kazdy trepe chujoviny.

:wink:

cayman
Auto: E34 540i 6q

Štvrtok, 13. Februára 2014, 20:15

adko napísal:
a naco su vam potom trojlitre a podobne ked chodite 130 po dialnici ?

aby ked potrebujem zrychlit, tak aby to bolo hned. To, ze mas silne auto neznamena ze chces jazdit rychlo, ale svizne ked treba.Okrem toho je to aj ovela bezpecnejsie ked predbiehas a mas dost vykonu. A zas je rozdiel ist 220 na dialnici kde je 130 a na mieste kde je 90.

Sekunda sa bere ako reakcny cas. Spocitaj si, kolko prejdes za sekundu ked ides 220. Je to cez 60 metrov. Kukni si, aka dlha je brzda draha z 220tky. To neni 5 metrov. Sak EVO co je ina kategoria auta zabrzdi z 200vky na asi 150 metroch.

Hovorte si co chcete ale ist 220 na mieste kde je 90tka je maximalne nezodpovedne. Ked vam potom niekto znamy umre lebo donho nejaky Fittipaldi vpali tak budete hovorit inac..
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 20:26

Dobre ... uz jeb na to proste.

blavak1
Auto: zx-10r

Štvrtok, 13. Februára 2014, 20:30

Tak na to zabudni... To ti ešťe aspoň polroka budú vyčítať :D
Nikdy chyby, vždy len lekcia.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 20:36

Hlavne to, ze si teply! [ako Ado poznamenal] :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných