... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: stretol som clena BMWklubu

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:14

nemá každý vodič 20-30rokov a reflexy ako pilot F1, to si treba tiež uvedomiť :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:21

za posledne 2 roky som co to najazdil a takych uz ani neratam, len rozmyslam ako by som si namontoval nejaky odstrelovac spetakov na auto, napicu su mu ked aj tak pouziva len na malovanie huby v jej pripade a okukovanie kuriev v jeho

150km/h je podla mna normalna dialnicna rychlost, auta ktore niesu schopne dosiahnut 100 by na nu ani nemali chodit - vid seicento, tico a podobne pod auta ktore svojim prejazdom okolo sfuknes.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:26

150 tacho nieje zlych, to je v poho... ale tych 220 .. V1, rotate ... V2 .. a dovi.. na dialnici uz nema co hladat.. :mrgreen:

ok, berem, pezot si musel/chcel daco vyskusat.. na tom nieje tiez nic zle, len potom nenadavajte ked sa dakto vtrepe do cesty, lebo v noci nevedel odhadnut v spetakoch rychlost..

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:29

Treba si uvedomiť, že ale opisujeme dve rozdielne situácie a vy ich zlievate do jednej.

Na diaľnici za bežnej premávky treba jazdiť ohľaduplne. To schvaľujem a aj tak jazdím. Max. 150km/h tacho. Väčšinou podľa navi jazdím 130km/h.

Ale keď Ti niekto skríži 4 pruhy!!! A ide 100km/h tak to je kus kokota už potom. A áno, rýchlosť 220km/h som mal o 01oo v noci a na ceste nebolo živej duše, okrem toho kkta na fábii. Tiež sa neobhajujem, skôr sa zamýšľam nad jebnutosťou toho človeka.

Diaľnica bola široká v tom mieste cca. 20 metrov. A on ma vidieť musel, nakoľko som blikal dostatočne dopredu, že nech o mne vie.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:33

to hej, len cely flame tu vznikol z jedneho citatu...

mno a teraz sa tak zamyslam.. kde na slovensku mame 4 pruhy v jednom smere na dialnici ?
ci si myslel pripajaci napr z TT, a potom si to typek vpadil rovno do laveho ? ak hej, tak si ho mal sejmut hajzla :mrgreen: :lol:

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:36

Myslím na výjazde na Lafranconi, kedy máš 4 pruhy vedľa seba ... je to úsek dlhý cca. 500 metrov, kedy sa vedľa seba nachádzajú 4 pruhy a v časti posledných 150 metrov je navyše odstavný pruh (čiže 5 pruhov).

On sa z toho úplne pravého preradil do úplne ľavého. Pričom stredný pravý pruh pokračuje až do polky mosta. Prípadne mal využiť stredný ľavý pruh. Tam by sme sa vošli krásne ... a ešte by mu miesta ostalo na autobus.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:39

No to bol kkt, ale zas na tom useku je predsa maximalka 90 ne? A ty si isiel 220 ??? :shock:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ViktorDDD

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:39

SurrendeR, 220 to je už pomaly "gears up" :lol:

150 je normálna rýchlosť na diaľnici, aj 170-180 tempomat sa dá, ani ja nie som svätý a niekedy si to fakt rúbem, ale keď vidím pred sebou nahromadených pár áut tak určite uberiem aspoň na tých 140-150
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:40

voMacK napísal:
No to bol kkt, ale zas na tom useku je predsa maximalka 90 ne? A ty si isiel 220 ??? :shock:

Tak by som si zaplatil pokutu a pochodil si kus peši, keby ma zastavili, môj problém.

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:42

Ja som len chcel pokračovať v mojej zbesilej jazde v ľavom pruhu. Ale ten pán, samovrah, si to namieril rovno predomňa.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 13:24

ja som vcera lutoval na dialnici asi 5 tich kamionistov predbieham ich a zrazu asi 90rocny dedusko na striebornej Fieste v predu 80-90rychlostou a oni za ním ako kačičky,tý museli ináč penit ale pocitam že deduško ani netušil že su za ním :mrgreen:
Naposledy upravil/-a revenge v Štvrtok, 13. Februára 2014, 13:41, upravené celkom 1 krát.

ViktorDDD

Štvrtok, 13. Februára 2014, 13:28

economy run :mrgreen:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 13:47

K tomu deduskovi - je realne ze si nic (ani kamionistov za sebou) nevsimol lebo nemal okuliare (resp. pouzival 20-rocne okuliare s neodpovedajucimi dioptriami). V kazdom pripade toho nemusel vidiet vela.

K tomuto podozreniu som sa dostal tak ze som osobne zazil mojich 3 kolegov (dost mladych) ze soferuju bez okuliarov (kazdy ich potreboval) - u jedneho ma az striaslo ked mi pocas jazdy v noci povedal ze nech ho navigujem lebo prilis dobre nevidi. :evil: :evil: :evil:

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 14:16

Pežot napísal:
Ale tak isto je v zákone uvedené...

ohanas sa tu zakonmi, ale jazdis 220...vsetko v poradku
hlavne pri nehode by si asi <> ukecal
a rodine pozostaleho by si tiez asi <> vysvetlil, svojmu svedomiu detto

nechapem kam sa vsetci ponahlate furt, obcas sa stane, ale kua ist 200kmh sak co vam to jebe na karbid? malo ste sa hrali zamlada?

to, ze ludia nesleduju spataky a jazdia bezdovodne v strednom alebo lavom pruhu je druhorade, prvorada je bezpecnost, ktora je pri 200kmh rychlosti minimalna
neviem ako vy ale ja sa mam asi privemi rad na to aby som siel sediet alebo nedajboze opustil tento svet, nebudte kokoti

mozno vam to pripada ako starecke reci, tiez som potreboval otvorit oci az nehodou, chvalabohu som cely a cenim si svoje zdravie

Pežot napísal:
Ja som len chcel pokračovať v mojej zbesilej jazde v ľavom pruhu. Ale ten pán, samovrah, si to namieril rovno predomňa.

nie on samovrah, ale ty vrah...on to robil nevedome, ale ty vedome, na sude by si neobstal

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 14:40

Na súd by sme sa nedostali a som si toho vedomí.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných