... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
cptObvious napísal:Dnes rano cca 6:30 na R1 medzi Seredou a Trnavou slusne vyzerajuca E39 cervena farba, CA evidencne cislo.
Pekne auto, ale ist cca 110 za nejakym autom a yebnut mi to bez smerovky do rychleho, ked som od neho asi 100 metrov ked mam na tempomate 150 az tak slusne nebolo. Fakt taky problem pouzivat priplatkovu vybavu - packy pod volantom?
Pežot napísal:Choroba slovače ...
Prípadne ideš rýchlejšie, ešte blikáš aby sa Ti tam nedal a on na just ... keby som ho v tej 220tke trafil asi by bol dobre na šrot v tej plechovke škodováckej ...
PeqpeK napísal:choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)
pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal
edit: pice ale si ma nasral
auto111 napísal:V SR existuje celkovy problem s hazardnym spravanim sa na cestach - ci uz ide o pretekara, alebo o "dobrotiveho" uja ktory chronicky zabuda pouzivat blinkre (a sposobil tak desiatky koliznych situacii co si ale neuvedomil) a oskrel uz 20 aut na parkovisku pri bytovke - co si samozrejme "nevsimol".
Cize abnormalne a nebezpecne spravanie sa na SK cestach urcite nie je vysadou jednej skupiny vodicov.
Tym nepopieram ze agresivni vodici maju na konte takychto ohrozujucich situacii citelne viac.