... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PeqpeK napísal:choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)
pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal
edit: pice ale si ma nasral
a rozbite disky od nasich ciest. A ano, v mojej rodine umrel 29 rocny clovek, ktoremu jebo vybehol do protismeru, a ja som skoro zomrel ked mi na R1 10 rokov dozadu skrizil vnoci cestu neosvetleny jebo na skode 120 iduci bez znaciek cca 40 kmh za horizontom jedneho nadjazdu, ktoremu som sa v 130km/h uhol do zvodidiel, prerazil ich a zastavil premavku v oboch pruhoch kym odstranovali vrak a zvodidla rozjebane cez 3 pruhy. Kokotovi som zachranil zivot.SurrendeR napísal:a ty necitas na co on reagoval ?sa ukludni, on reagoval na uplne iny prispevok
este ho aj citoval, ale ty si to just zobral na sebablahozelam
ja som kludny, mna len tak nic nerozhadze, ano, priznavam, nevsimol som si ze tu staru herku myslel na nieco ine.
voMacK napísal:mna irituju ludia, co jazdia na D1 v lavom pruhu 120...ale zas ked si to tam niekto jebe 220 tak si tiez ohovorim, ci sa trosicku clovek neciti..
:)
samozrejme, sa rycheljsiemu autu uhnem a tak isto ocakavam, ze to spravi niekto pre mna, ked sa ponahlam. [v ramci slusnosti]. vseobecne prekracovat rychlostny limit o povedzme viac ako 50% ja osobne uz povazujem za kokotizmus
PeqpeK napísal:choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)
pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal
edit: pice ale si ma nasral
ViktorDDD napísal:keď je povolená 130tka, a idete si v rýchlom pruhu 130 tak kľudne sa môže niekto vystrčiť rýchlosťou 110-120 nič sa nedeje len dáte nohu z plynu
ale keď idete 180-220 tak sa nečudujte, ten druhý nepredpokladá že bude niekto letieť ako kokot
keď idem rýchlejšie predvídam, hotovo

EBOLA napísal:tym spz ktorym sa treba vyhnut je viac. v kazdom kraji minimalne jedna. ja viem zatial o IL v TN kraji a DT & KA v BB kraji