... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PeqpeK napísal:choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)
pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal
edit: pice ale si ma nasral
SurrendeR napísal:a ty necitas na co on reagoval ?sa ukludni, on reagoval na uplne iny prispevok
este ho aj citoval, ale ty si to just zobral na sebablahozelam
voMacK napísal:mna irituju ludia, co jazdia na D1 v lavom pruhu 120...ale zas ked si to tam niekto jebe 220 tak si tiez ohovorim, ci sa trosicku clovek neciti..
:)
samozrejme, sa rycheljsiemu autu uhnem a tak isto ocakavam, ze to spravi niekto pre mna, ked sa ponahlam. [v ramci slusnosti]. vseobecne prekracovat rychlostny limit o povedzme viac ako 50% ja osobne uz povazujem za kokotizmus
PeqpeK napísal:choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)
pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal
edit: pice ale si ma nasral
ViktorDDD napísal:keď je povolená 130tka, a idete si v rýchlom pruhu 130 tak kľudne sa môže niekto vystrčiť rýchlosťou 110-120 nič sa nedeje len dáte nohu z plynu
ale keď idete 180-220 tak sa nečudujte, ten druhý nepredpokladá že bude niekto letieť ako kokot
keď idem rýchlejšie predvídam, hotovo
EBOLA napísal:tym spz ktorym sa treba vyhnut je viac. v kazdom kraji minimalne jedna. ja viem zatial o IL v TN kraji a DT & KA v BB kraji