... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Re: stretol som clena BMWklubu

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:17

Dnes uz jazdi strasne debilov po cestach. Skusenost cca pred 4 mesiacmi, ked som mal este volvo, vchadzam do dediny, uzka klukata cesta z kopca. V protismere sa do kopca stvera traktor s privesom, za nim kolona. Az na jedneho debila na ciernej e60, ktory to siel predbiehat. Este ze som cez zakrutu som ho zazrel a stihol skriknut na zenu nech sa stiahne. Dodnes nechapem ako sme sa tam zmestili traja vedla seba. Zena sok a svokra sa mi postala v aute. Kazdy den chodi cez dedinu okolo mojho domu, a mam mu chu hodit do celneho skla jednu kocku zamkovej co mi este zostala na dvore. Pozdravujem majitela ciernej e60 NR....

cptObvious

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:19

PeqpeK napísal:
choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)

pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal

edit: pice ale si ma nasral

daj si tabletky, pice kurvatdrat =D>

kokot, ktory skoci NEOCAKAVANE do rychleho pruhu bez smerovky pritom siel v pomalom minimalne 500 metrov za rovnako rychlo iducim autom je len a len kokot.
jazdim rychlo, do statneho rozpoctu za to poctivo odvadzam za to dan :roll:
ak ja idem 150-180 a za mnou vidim rychlejsieho , uhnem. pretoze to iste ocakavam od ostatnych a rovnako mi to urcuje aj zakon, len by to chcelo ten zakon poznat, vsak? :-"

Daj si ruku na svoje srdiecko tazko skusane svojim samonasieranim a povedz ze ty jazdis 50-90-110-130. A neklam lebo do teba pridem kamenom hodit ja osobne :mrgreen:

PS: normalne si ma urazil, ak je pre teba F30 stare auto =D>
PS2: rocne robim 60 000 - 90 000km po celej europe, a jedine poistne udalosti pisane na moje meno su sklo priemerne 1-2x rocne kvoli posypom kamenmi tvrdosti diamantu :-k a rozbite disky od nasich ciest. A ano, v mojej rodine umrel 29 rocny clovek, ktoremu jebo vybehol do protismeru, a ja som skoro zomrel ked mi na R1 10 rokov dozadu skrizil vnoci cestu neosvetleny jebo na skode 120 iduci bez znaciek cca 40 kmh za horizontom jedneho nadjazdu, ktoremu som sa v 130km/h uhol do zvodidiel, prerazil ich a zastavil premavku v oboch pruhoch kym odstranovali vrak a zvodidla rozjebane cez 3 pruhy. Kokotovi som zachranil zivot.

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:29

a ty necitas na co on reagoval ? :lol: sa ukludni, on reagoval na uplne iny prispevok :lol:
este ho aj citoval, ale ty si to just zobral na seba :lol: blahozelam :thumbup:

cptObvious

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:41

SurrendeR napísal:
a ty necitas na co on reagoval ? :lol: sa ukludni, on reagoval na uplne iny prispevok :lol:
este ho aj citoval, ale ty si to just zobral na seba :lol: blahozelam :thumbup:

[-o< ja som kludny, mna len tak nic nerozhadze, ano, priznavam, nevsimol som si ze tu staru herku myslel na nieco ine.
Topic je ale rovnaky; moralizovat o " zlych rychlych jazdcoch " ktori ohrozuju pomalsich je ulet.

Nastuduj si slovensku legislativu a potom mozno pochopis, ze NESMIES ohrozit rychlejsie iduce auto. To je cele.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:44

mna irituju ludia, co jazdia na D1 v lavom pruhu 120...ale zas ked si to tam niekto jebe 220 tak si tiez ohovorim, ci sa trosicku clovek neciti..
:)

samozrejme, sa rycheljsiemu autu uhnem a tak isto ocakavam, ze to spravi niekto pre mna, ked sa ponahlam. [v ramci slusnosti]. vseobecne prekracovat rychlostny limit o povedzme viac ako 50% ja osobne uz povazujem za kokotizmus 8-[
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

cptObvious

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:48

voMacK napísal:
mna irituju ludia, co jazdia na D1 v lavom pruhu 120...ale zas ked si to tam niekto jebe 220 tak si tiez ohovorim, ci sa trosicku clovek neciti..
:)

samozrejme, sa rycheljsiemu autu uhnem a tak isto ocakavam, ze to spravi niekto pre mna, ked sa ponahlam. [v ramci slusnosti]. vseobecne prekracovat rychlostny limit o povedzme viac ako 50% ja osobne uz povazujem za kokotizmus 8-[

suhlas, s jednou vynimkou.

Nedela rano D1 je o zdravu psychiku ist po vyludnenej pristavacej drahe pre Antonov 225 medzi Ba a Trnavou podla predpisov, tam tych 170+ zneses , ci?

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:49

PeqpeK napísal:
choroba slovace je skor jazdit na starych vykonnych autach velmi rychlo a este picovat na ostatnych co dodrzuju predpisy (vies bezny clovek neocakava ze daky kokot moze ist po dialnici o 90kmh rychlejsie ako je dovolene)

pani taketo rychlosti patria na okruh a nie do premavky, tu nejsi v nemecku do pice, keby si ho trafil tak si to odsedis ty a cely zivot budes z toho v pici, sa uvedom, nikto ti este asi dakoho z rodiny nesundal

edit: pice ale si ma nasral

Noc, cca. polnoc na diaľnici ani boha, 4 pruhy vedľa seba, on ide v pravom, ja v úplne ľavom a skrížiť 4 pruhy je normálne, keď vidí, že idem a blikám, hej?

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:50

170 moja plecka hadam ani neda... :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:53

A tiež sa neobhajujem, že to bolo správne. Len som chcel prehnať auto a keď nikde nikoho nebolo s rozhľadom na cca. 5 km, tak som mal možnosť.

Len som chcel poukázať na to, že jednoducho treba používať hlavu. Ujo si myslel, že ma vyškolil ... ale skôr si neuvedomil, že keby ho tá moja stará herka trafila ... asi by neodišiel živý ...

Pritom mohol ostať v pravom pruhu o 5 sekúnd dlhšie a nič by sa nestalo.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:57

keď je povolená 130tka, a idete si v rýchlom pruhu 130 tak kľudne sa môže niekto vystrčiť rýchlosťou 110-120 nič sa nedeje len dáte nohu z plynu
ale keď idete 180-220 tak sa nečudujte, ten druhý nepredpokladá že bude niekto letieť ako kokot
keď idem rýchlejšie predvídam, hotovo
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dendo
Auto: E30 325i

Štvrtok, 13. Februára 2014, 11:59

ViktorDDD napísal:
keď je povolená 130tka, a idete si v rýchlom pruhu 130 tak kľudne sa môže niekto vystrčiť rýchlosťou 110-120 nič sa nedeje len dáte nohu z plynu
ale keď idete 180-220 tak sa nečudujte, ten druhý nepredpokladá že bude niekto letieť ako kokot
keď idem rýchlejšie predvídam, hotovo

:thumbup: spravne
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:00

Ale tak isto je v zákone uvedené, že pri predbiehacom manévri nemá predbiehajúce vozidlo ohroziť, či už predbiehaného alebo vozidlo idúce v pruhu, do ktorého sa radí. Nie náhodou? Tak kurva používam späťáky! :thumbup:

Čiže predvídať majú všetci! A keď sa pozriem do späťáku a auto je za mnou 1,5 km a pozrem za sekundu a je za mnou 500m neznamená to, že sa tam plesknem ... ohrozím v prvom rade život svoj. Keďže autá sú zozadu tvrdé :wink:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:05

EBOLA napísal:
tym spz ktorym sa treba vyhnut je viac. v kazdom kraji minimalne jedna. ja viem zatial o IL v TN kraji a DT & KA v BB kraji ;-)

v každom okrese sa nájdu kokoti
z BB kraja by som povedal že hlavne autám s RS špz sa treba vyhýbať

TomNR - s DS mám akurát opačnú skúsenosť, na hlavnom ťahu BA-KN si každý rúbe 110+, môže sa tiež stať, že si ideš v klídku 100vkou a začne ťa obiehať autobus :lol:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:06

Pezot: Ale tak vodici schopni skrizit cestu na dialnici rychlo iducemu autu pri velmi malom odstupe (vzhladom na rychlost) auto na vzdialenost 1,5 km ani nevnimaju.

Uvedomte si ze odhad takych podpriemernych vodicov je minimalny - cize taky vodic sa pred nejake auto zaradi na odhade zalozenom na nahode.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 13. Februára 2014, 12:11

pezot, to skus potom vysvetlit pozostalym... ze mal odhadnut v spetaku, ze ty ides beznou vzletovou rychlostou :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 235 neregistrovaných