... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

revenge
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 13. Februára 2014, 14:43

Ano dedko celu cestu pi.uval kto mu na zadne okno nalepil prednu masku zo Scanie :D Nastastie ked vychadzal na dialnicu aspon trafil spravny smer nie ako ten pri trnave ci kde to bolo vbehol do protismeru na D1

Pežot

Re: stretol som clena BMWklubu

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:13

PeqpeK napísal:
nie on samovrah, ale ty vrah...on to robil nevedome, ale ty vedome, na sude by si neobstal

Videl ma. Lebo začal klučkovať hore dole.

A ano som si vedomí, že som porušil MPR ... takže kľud.

Nepredpokladám, že v meste chodíš 50 a mimo mesto poslušne 90 :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: stretol som clena BMWklubu

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:25

Pežot napísal:

Videl ma. Lebo začal klučkovať hore dole.

A ano som si vedomí, že som porušil MPR ... takže kľud.

Nepredpokladám, že v meste chodíš 50 a mimo mesto poslušne 90 :thumbup:

pozeras sa na to len zo svojej perspektivy, ako vies, ze ta videl? mozno si len kychol, alebo ma tyky alebo sa niecomu vyhybal alebo whatever(telefon, radio, priatelka - vsetko mensi priestupok ako MPR+90), preco si ludia vzdy myslia, ze cokolvek druhy clovek urobi je vzdy mierene len a len proti nim?
povedz mi, ze sa ti nikdy nestalo, ze napriek pravidelnej kontrole spatakov sa ti nejaky kkt nenazdajky velkou rychlostou priblizil na chrbat...trosku konstruktivnej kritiky pani...vy ste neomilini?

a chces snad porovavat prekrocenie rychlosti o 5-10kmh(tachometrickych) s prekrocenim rychlosti o 90 a viac? kto je schopny skor zastavit alebo sa vyhnut krizovej situacii?

cayman
Auto: E34 540i 6q

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:29

220 na 90tke nie je na pokutu. Takych ludi by mali policajti vytahnut z auta a dojebat obuskom aby sa naucili jazdit normalne. Kazdy rad jazdi rychlo, aj ja tomu rad slapnem poriadne, ale zas treba mat hranice. Ked sa chcem fakt zabavit tak dam tych par eur a idem na ring, kde je to bezpecne. Vela znamych a aj jeden clen rodiny mi umrel za volantom tak som na toto dost haklivy. Vacsinou prezije prave ten vinnik a zabije nevinneho cloveka.
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:36

Ok, končím debatu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vy ste tam boli, vy ste to videli, vy to viete presne.

Ja nikde neobhajujem rýchlosť svoju ... a som si toho plne vedomí ... a tiež toho nebezpečenstva. Ale skôr som chcel tému, ohľadom nepoužívania späťákov a smeroviek.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 15:55

Pežot napísal:
Ok, končím debatu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vy ste tam boli, vy ste to videli, vy to viete presne.

Ja nikde neobhajujem rýchlosť svoju ... a som si toho plne vedomí ... a tiež toho nebezpečenstva. Ale skôr som chcel tému, ohľadom nepoužívania späťákov a smeroviek.

tak ju otvaraj ked budes jazdit ako clovek a naucis sa vyznam slova tolerancia
vies po cestach jazdia aj zaciatocnici a sviatocni vodici, a maju na to rovnake pravo ako ty
nikto uceny z neba nespadol a kazdy clovek robi chyby, tymto sa riad a vsetci budeme mat lahsi zivot

a nie je to smiesne, aj kvoli takym ludom ako ty vyhasinaju zivoty...som zvedavy co by si povedal keby dotycne auto soferoval niekto z tvojej rodiny, samozrejme by si sa choval uplne inak, mozno by si mu dohovoril a secko by bolo v poriadku, to je cisto slovenske, koho nepoznam ten je automaticky kokot, koho poznam tomu pomozem a zastanem sa ho

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:05

Ano, samozrejme poznáš aj Ty mňa a vieš ako jazdím. :thumbup:

Rýchlo si robíš názor na ľudí.

Tak isto ako si Ty povedal, čo keď on toto a tamto, čo keď to teda spravil náročky? =;

BTW. smejem sa na tom, čo tu vy dvaja predvádzate. Nie na tom, čo sa stalo, pretože vtedy mi nebolo všetko jedno.

Simpson
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:08

cayman napísal:
Ked sa chcem fakt zabavit tak dam tych par eur a idem na ring, kde je to bezpecne

lenze ty mas tych par eur naviac, mas rozum a mas nato aj auto :thumbup:
narozdiel od niektorych jedincov

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:10

dzizis kraaajst, tu vazne robite z toho kovbojku... na prazdnej dialnici nezoslapnem? zoslapnem, je tam male riziko, ze sundam niekoho ineho...

takisto sa rad sklznem v meste, tiez tu budete vsetci svatuskarit, ze vy ne a ne toto a ne tamto, len aby ste mohli ukazat prstom na toho druheho, ze aha, nie ja, on je ten zly...

hrotite tu reci, ze na dialnici isiel MPR + 90... why not? isiel tak cez centrum? isiel tak pocas spicky? pise, ze tam bolo jedine auto a aj to upozornoval (inak keby blikas, tiez neviem, co si mam mysliet, ci sa uhnut, ci ostat v pruhu...)

a ozaj... pezota som videl len raz a aj to som nevedel, ze to je pezot, takze nepoznam, nepomaham! :D

inak niekto tu spomenul, ze prichadzalo na dialnici (2 pruhu), ten vpravo mal smerovku a nevedel, co spravit... napadlo ma, ze minule na D1 idem vpravo, priblizujem sa, v strede auto ma dobieha... tak som dal smerovku, vlavo mal volny pruh, ze sak sa preradi... nie, naco? musel som ist z plynu, aby mohol on prejst a ja sa zase rozbiehat o 15kmh hore...
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:14

Ja to absolútne neriešim. Prežil som to v zdraví, aj jeden aj druhý.

A poprosím deti, ktoré nemajú čo k tomu povedať, aby boli ticho.

Na ringu som bol a bola to sranda, tam som si vyskúšal, čo to auto dokáže. A tým to pre mňa skončilo. Ináč nemám prečo jazdiť rizikovo.

Tí čo ma poznajú vedia, že jazdím s kľudom a môžem povedať, že sa snažím jazdiť bezpečne, ako pre seba. Tak pre iných okolo seba.

Ale tu bude vyskakovať pár ľudí, čo sa hrajú na svätých, že oni nie. #-o

Tom kedy si ma videl? :shock: :lol: :lol:

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:26

realne vazne tu pisete tie veci ? podla toho co som sa tu docital kazdy chodi predpisovou rychlostou (ked nie dokonca menej) a len jeidny pezot isiel rychlejsie ? Sami tomu neverite neze niekto iny..
Jack Daniels + Coca Cola :)

revenge
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:30

Pezot nestrielali to po tebe?Kedze si musel menit zadny narazník :?: :D

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:30

Ne to ne ... :mrgreen:

adko
Auto: BMW

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:38

a naco su vam potom trojlitre a podobne ked chodite 130 po dialnici ? aj totizto pri 130 v noci ked je prazdnejsia dialnica zaspavam rovno pripadne si mozem prihanat .. a naco mi je silne rychle auto ked mam chodit predpisovo len ?
a je rozdiel ist 200 a ist 200 a poznam useky kde nemam problem dat podlahu a ist aj 200 a je tam 90 ked vidim par km dopredu a je tam rovna cesta maximalne mi tam vybehne zajac ale to je potom moj problem iste ale tunajsi mudrlanti a svatci ktory jazdia zasadne len predpisovo ako klasicky slovensky curamrdi a urcite volia pana precedu povedia ze mi moze kdesi v pici materinej medzi poliami skocit napriklad babka do cesty z neba ako ninja a ja ju mozem zrazit a sazmorejme kvoli takym kktom ktory jazdia nepredpisovo a 200 vyhaslo kopec ludskych zivotov a blaaa blaaa blaa blaaa klasicka slovenska vymudrovanost a pridrbanost
a o pichani sa debilov do laveho pruhu ked idem ja 220 a imbecil sa mi nadrbe do lava pritom nanho bliknem zdialky a zabrzdi ma na svojich 120 a ja ho este stihnem obehnut zprava tak k tomu nemam slov absolutne len asi tolko ze to su kkti ktory na cestu nepatria a nech si vychovavaju doma pankhartov a nezavidia ze niekto ma lepsie auto a moze chodit 200 a im ta ich plecka a la skoda vochcavia v cervenym icku nevytiahne tolko pripadne chodia na spotrebu a riesia ci im to zerie 5.4 alebo 5.554645 takych kokotov milujem ked ma zabrzdia o 80km/h a musim sa rozbiehat lebo on cavo predbieha pritom v mnoho pripadoch by nemusel on ani brzdit stacilo by keby sa mi nenadrbal do cesty tri kilometre pred kamionom ktory ide obiehat ..

tusim tu na tomto skvelom klube su sami svatci odbornici a ctitelia zakonov ;D

a dristy typu ja sa vyblaznim na slovakia ringu :D so sedmickou asi tazko abo s X6 a blaznenia sa a chodenie 200 po dialnici poloprazdnej lebo sa ponahlam su dve kategoricky rozdielne veci tak ako ked niekdo jazdi ako kokot a jazdi slusne ale rychlo poznam curakov co jazdia 100 a ohrozuju viac svoje okolie ako ti ktori jazdia 200 asi tolko k tomu

yo a pezot oni do teba jebu lebo si homosexual to snad vies :D

Pežot

Štvrtok, 13. Februára 2014, 16:45

Ja viem, že ich priťahujem svojim šarmom homosexuálnym. :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 262 neregistrovaných