... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:Ludia su tu socky co chcu nieco, co vedia ze nemozu mat(vacsina), potom si to kupia a prezivaju tak tak.. ide len o to ci sa chcu ukazovat alebo je to ich tuzba/hobby.
vafankulo napísal:
podla mna si tu najvecsia socka Ty, lebo predavas uz neviemkolke auto a pritom kazdy vidi ze nemas ani len na to aby si poriadne uservisoval tu sedmu co mas..a pritom mas este aj zodratu M3ku a navazas sa tu do ostatnych ze su socky..
vafankulo napísal:
podla mna si tu najvecsia socka Ty, lebo predavas uz neviemkolke auto a pritom kazdy vidi ze nemas ani len na to aby si poriadne uservisoval tu sedmu co mas..a pritom mas este aj zodratu M3ku a navazas sa tu do ostatnych ze su socky..
e46ka napísal:
Pise ten co jazdi na 325tds
odkial vies ze je socka? poznas ho? je pravda ze je Dodo specialny pripad ale socka rozhodne nieje
To ze kupuje a predava auta neznamena ze je socka a podla mna ma pravdu v tom ze vela ludi tu na fore nema na kvalitne udrziavanie stavu auta kupuju si bmw len aby proste mohli povedat z maju bmw predsa mi nechces nahovorit to ze ty mas TDS lebo to bol tvoj vysnivany sen skor ho mas preto lebo si na lepsie nemal peniaze![]()
A je pravda aj to ze si aj drahe auta najdu kupcu ale niektoe pripady su uz fakt extremne. Proste trh bude vzdy diktovat dopyt co su prave ti frflajuci ludia na cenu ajked je pravda ze tu na fore je schopnost kupit auto nad 5000e uboha
vafankulo napísal:
birki napísal:
mas pravdu ze dodo je mimo, ale problem je v tom, ze ty nezarobis za mesiac tolko co dodo za dva dni mine svojim konzumnym zivotom
a keby sa ukludnil vsetko by stihal.... vsak dodko
KONNI napísal:
odkal beres ,ze typek nezarobi to co dodo??? len preto ,ze ma 325tds? dedukcie tu mate podaktori jak sest rocne deti
KONNI napísal:odkal beres ,ze typek nezarobi to co dodo???