... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
vafankulo napísal:nic v zlom ale... tie vase kraksne maju uplne inu hodnotu ako si vo svojich hlavickach namyslate
1morok napísal:pekná tema, ako tu už bolo spomenuté, trh s autami na slovensku je úplne na hlavu
a inscene má vo svojej podstate pravdu. také autá ako jeho sú v nemecku naozaj drahšie ako tu.
aj vám ozrejmím, že prečo je to tak
v nemecku boli autá voľakedy lacnejšie ako tu, aj ja som ich odtiaľ zopár doviezol, nie pre potešenie, ale pre zárobok. a samozrejme autá pre seba a známych
vo veľkom sa začali potom voziť k nám, trh sa nasýtil, a tí čo chceli predať, lebo mali plné dvory, išli s cenou stále dole
ale v nemecku nie. síce stále zlacňujú ale nie tak extrémne ako tu.
a potom nastáva takáto situácia, kúpil som si auto za veľa peňazí, lebo sa mi páčilo, ale po dvoch rokoch by som ho aj predal. ale cenou mi konkurujú vraky, kt. sem boli dovezené s tým, že majiteľ na nich chcel zarobiť. nekupoval cukrové auto ale auto za dobrú cenu, tak aby sa mu oplatilo ho so ziskom predať.
ale ja s mojím autom v dobrom stave, s výbavou podľa mojich predstáv menôžem konkurovať 95% áut, kt. sú o 1/3 lacnejšie.
síce sa každému páči, lebo je krajšie ako všetky ostatné, aj lepšie ako tie ostatné, ale všetci by ho chceli za cenu tých ostatných vrakov
takže ak chcem predať, musím ísť s cenou dole
ale v nemecku je trh väčší, kupcov je viac a výnimočnejšie autá ako m3, type r alebo cupra si tam cenu držia, lebo ten kupec sa tam nájde skôr
ja osobne by som si ale tiež po auto radšej došiel do nemecka. opäť
ešte taký príklad: 330ci smg rv.2003 teda FL m paket
za 13t. naň nik ani nezavolá a pritom v nemecku začínajú na 14t.
radšej si ho nechať a zodrať ho
insceneho 330i je presne ten istý prípad
za tie prachy si už ale každý radšej kúpi e90
vafankulo napísal:nic v zlom ale ste uplne vedla tuna vsetci..ak si myslite, ze za vase e30 318iS da niekto 2500 euro, alebo e46 330i 2001 da niekto 10800euro, pripadne za vylietane e36 M3, alebo E36 325i da niekto 5000euro, e36 328i takisto 5000 euro..je to na zaplakanie.. neviem kde zijete, ale tie vase kraksne maju uplne inu hodnotu ako si vo svojich hlavickach namyslate..bmwklub prosimvas zobudte sa..
maniaczv napísal:Bikemann to co si uviedol ako na porovnanie mi pride troska ....ine je to 94 predna maska uz menena dobre sikme ladvinky su krajsie a smerovky su menene tiez a kedze su tam tieto tak najskor menene aj cele blatniky pretoze tieto nedas do modelu 94 lebo maju vacsi otvor iba ak by zavaril pripadne dakym sposobom zmensil otvor aby tam tieto pasovali a to ze ma vymalovane tycky nezarucuje stav a je tam celolak ktovie atd ...repas stremenov tomu by si veril su natrete ? ??? auto prerobene na facelift hmmm keby tam mal daku foto dokumentaciu ze ozaj to tak spravil ked poriadny facelift tak 3 brzdove tam mohol zohnat tiez.. a to striekanie vyzera ze sa im ani pri striekani prahove plasty M3 nechcelo davat dole kedze je zastriekana aj ta cierna guma co asi sluzi ako tesnenie proti vode zastriekane aj diery na zdvihak co boli hrdzave si mozes aj povedat tak neviem ci ju uvadzat ako priklad brat .a na klube sa najsu asi aj lepsie ako tato .....a porovnavat aj cenu 4 valec iS oproti 328i je tiez troska inde si myslim e46 328 maju vyssiu cenu ako e46 1,8
maniaczv napísal:Bikemann tam je otazka podla mna je to bez STK EK KO a prihlasenia atd veci okolo toho tak navrh tieto vsetky poplatky co ktomu patria takze nevem kolko to vide ale ta cena nieje konecna urcite
spolujazdcove dvere vyzeraju ako padnute o par milikov alebo to robi len skreslenie to treba vidiet nazivo sak to je jedno.. nejdem sa tu natahovat ja som napisal len do temy svoj naazor sak sme v BMWpokec sekcii
speq napísal:dodo ako som pisal je tu minimum aut v TOP stave pod rv 2000 .. ostatne su pre mna vraky ano lebo nemam rad stare auta to sa o mne vie .. sak ked niekto nema peniaze alebo nedostal do daru tak to je v poriadku ale bavime sa tu o cenach a vela aut je nadhodnotenych a nie su v takom stave odpovedajucom tej cene za ktoru to predava. Je tu naozaj par kuskov v TOP stave alebo bolo skor by som povedal co sa aj predalo , ale to su proste uz stare auta a to uz nema taku hodnotu ako niekedy proste.
Treba sa dodo pozriet aj na tu druhu stranu a nie len na tu ze ty predavas M3 a nejde to predat ale aj na to ze chces kupit M3 atd :) ..
Ale ked ma niekto auto o ktore je TOP starane v super stave tak to nenazvem vrak ale vieme ako to tu zvacsa je a nie len tu ale vsade , ludia na to kaslu a potom sa z cukrikov stavaju vraky :)
1morok napísal:pekná tema, ako tu už bolo spomenuté, trh s autami na slovensku je úplne na hlavu
a inscene má vo svojej podstate pravdu. také autá ako jeho sú v nemecku naozaj drahšie ako tu.
aj vám ozrejmím, že prečo je to tak
v nemecku boli autá voľakedy lacnejšie ako tu, aj ja som ich odtiaľ zopár doviezol, nie pre potešenie, ale pre zárobok. a samozrejme autá pre seba a známych
vo veľkom sa začali potom voziť k nám, trh sa nasýtil, a tí čo chceli predať, lebo mali plné dvory, išli s cenou stále dole
ale v nemecku nie. síce stále zlacňujú ale nie tak extrémne ako tu.
a potom nastáva takáto situácia, kúpil som si auto za veľa peňazí, lebo sa mi páčilo, ale po dvoch rokoch by som ho aj predal. ale cenou mi konkurujú vraky, kt. sem boli dovezené s tým, že majiteľ na nich chcel zarobiť. nekupoval cukrové auto ale auto za dobrú cenu, tak aby sa mu oplatilo ho so ziskom predať.
ale ja s mojím autom v dobrom stave, s výbavou podľa mojich predstáv menôžem konkurovať 95% áut, kt. sú o 1/3 lacnejšie.
síce sa každému páči, lebo je krajšie ako všetky ostatné, aj lepšie ako tie ostatné, ale všetci by ho chceli za cenu tých ostatných vrakov
takže ak chcem predať, musím ísť s cenou dole
ale v nemecku je trh väčší, kupcov je viac a výnimočnejšie autá ako m3, type r alebo cupra si tam cenu držia, lebo ten kupec sa tam nájde skôr
ja osobne by som si ale tiež po auto radšej došiel do nemecka. opäť
ešte taký príklad: 330ci smg rv.2003 teda FL m paket
za 13t. naň nik ani nezavolá a pritom v nemecku začínajú na 14t.
radšej si ho nechať a zodrať ho
insceneho 330i je presne ten istý prípad
za tie prachy si už ale každý radšej kúpi e90