... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lopo napísal:moje auto ma po skumani poistovnou realnu trhovu cenu 12 136€ (ano, niekto tu moze zacat polemizovat o tom ako to poistovna "vypocitala", lebo to netusim). Vyzera dobre, ale stavim sa s kymkolvek, ze keby som ho hodil s takou cenou do inzeratu (nedaj boze ju o nieco navysil, napr. o letne a zimne gumy co budem kupovat a pod.), tak sa aj tak objavia prispevky typu "haha, za 12-13 tis € si kupim v nemecku e65ku a nie 10 rocnu e38", takze kolko ludi tu realnu hodnotu vie? Vzdy sa najde niekto, kto povie, ze to je super cena za to auto, vzdy sa najde niekto kto povie, ze to je moc.
Podla mna je to uplne o inom a to o tom, ze "inzerovat" na fore jednoducho nema vyznam, pretoze tam v 99% pripadov nedebatuju kupci, ale okoloiduci, ktori pri inzerate na autobazar.eu sa akurat niekde doma zasmeju, ze haha 15 rocna grca za 6 tisic a to je vsetko, kdezto na fore zacnu vyjadrovat svoj nazor, co je ostatne pointa fora, a to sa ovplyvnit jednoducho neda (jedine, ze by sa kazdy topic zamykal, tzn, ze by z toho boli normalne inzeraty).
speq napísal:pozor pozor , ake skumanie poistovnou ? ked si spravil totalku a chcu ti dat 12 136 euro lebo si mal havarijnu tak to sa uplne inak vypocitava teraz pleties jablka s hruskami :)
pepo286 napísal:neviem kto si chce co nahovarat .. ale vetsinou (a na slovensku urcite) to funguje tak, ze predavajuci da vyssiu cenu .. niekedy len preto ze si to auto tak ceni (niekedy opravnene niekedy je to len jeho prelud) ... ale vetsinou pre to, lebo je to take nepisane pravidlo medzi predajcami a kupujucimi .. ze predajca da cenu vyssiu kupujuci ju zbije kus dolu .. a obaja su spokojni bo jeden predal za tolko kolko chcel a druhy preto ze 'usetril' 500 ecka .. a ak sa nahodou najde nejaky (t)kupec co da full sumu bez zjednavania .. o to viacej je predajca vysmiaty ..
takze sa potom necudujte .. ze kazdy kto vola sa pyta ci by sa nedalo s cenou nieco robit .. ved skusit treba .. a za opytanie nic neda
PS: je to presne o tom .. ako ked ti na dovolenke pocernejsi tvor ponuka nejaku <i>vinu za 20 eur .. a nakoniec to kupis za euro a on je este aj vysmiaty :)
zacik napísal:opytaj sa svojej poistovne na CASOVU alebo VSEOBECNU hodnotu tvojho auta.
Bmw666 napísal:tu na klube je nose sociek tynedzerov do 18rokov co nemaju este ani vp tak comu sa cudovat ..ja som uz par baworakov predal no vzdy mi predaj znechucovali socky typu sms daj o 1500e lacnejsie a hned idem preto,rad som odpisoval chod si kupit za tu cenu gumeneho kacera..
vafankulo napísal:nic v zlom ale ste uplne vedla tuna vsetci..ak si myslite, ze za vase e30 318iS da niekto 2500 euro, alebo e46 330i 2001 da niekto 10800euro, pripadne za vylietane e36 M3, alebo E36 325i da niekto 5000euro, e36 328i takisto 5000 euro..je to na zaplakanie.. neviem kde zijete, ale tie vase kraksne maju uplne inu hodnotu ako si vo svojich hlavickach namyslate..bmwklub prosimvas zobudte sa...