... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: bol to niekto z klubu?

Streda, 13. Júla 2011, 16:27

BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

pelo
Auto: e39 520i saloon

Streda, 13. Júla 2011, 19:25

To bolo pekne =D>
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 14. Júla 2011, 08:00

Viac veci by bolo vhodne zaviest:
1. Sustavne kontroly, nielen rychlost - dnes sa vacsinou mera na lahko vyberatelnych usekoch, kto pozna PP tak vie kde sa mera a ako lahko sa vybera. Chyba prevencia a kontrola predpisov u vsetkych ucastnikov cestnej premavky (chodci, cyklisti a p.) Naposledy vcera mi vbehla pred auto baba mimo prechod na sidlisku. V zivote nemala vodicak tak si ani neuvedomi, ake predpisy porusila a co sa mohlo stat. Ak by policajti kontrolovali aj spravanie sa ostatnych bolo by myslim menej nehod. Padol tu nazor, ze na 90ke ide 80. To sa myslim deje vzdy. Vozim zenu do prilahlej obce, kde teraz postavili administrativnu budovu. Na okreske castokrat dobehnem na 90ke sofera co sa tam serie 50 alebo aj menej. Ten premavku neohrozuje? Ked pojdem 90 a za mnou dalsi a ja som nuteny zbrzdit, ten za mnou moze kludne do mna narazit. A to sme sli vsetci podla predpisov.
2. Ked som zacinal, dostal som do ruky Š125L. To auto nemalo akceleraciu, poriadne brzdy, ziadnu klimu, zadny nahon, ziadnu elektroniku. A co som sa naucil? Pri predbiehani odhadovat vzdialenost, ci to stihnem. Ci to ubrzdim ak pojdem rychlejsie alebo ked mi niekto vbehne pred auto. Ked dostanem na lade smyk, sam ho musim zrovnat. Ked bude prsat alebo bude zima, zahmlia sa mi skla lebo ventilator nestiha, cize pojdem pomalsie. Toto bola ta spravna skola jazdy. Dnes chlapci dostanu dobre auto v autoskole, dobre doma a myslia si ze auto za nich vsetko urobi.
3. Schvalenim soferovania mladsim za sprievodu sofera sa myslim urobil dobry krok. Ludia zvyknu oponovat ze co ked sadne chalan s clovekom, co sice vodicak ma ale nejazdi? Protiotazka: A co ak chalan sadne v 18 sam? Ked som si sadol za volant ocovej skodovecky a on vedla ma, tak to bola ina zivotna skusenost. Viackrat som auto zastal na polceste a povedal ze nesoferujem. Ale vsetko preslo a ocovi dakujem za mnohe cenne rady ktore mi dal zo svojich skusenosti. Dnes mam za sebou nespocetne kilometre ale ani teraz si nemyslim ze som dobry sofer.

Tolko moj skromny nazor.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Júla 2011, 08:45

mali by pre decka znovu postavit dopravne ihriska. Moze si hovorit kto chce, co chce, ale fakt to tym detom nieco dalo...

cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 15. Júla 2011, 11:22

F11 525d
E70 35d

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 15. Júla 2011, 12:11

cretino napísal:

Vodič vozidla Toyota na mieste nehody nezastavil.

dobry kokotko
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

cretino
Auto: ..kombik :)

Piatok, 15. Júla 2011, 12:33

tam sa podla mna nasli viaceri..
1. ten, co menil koleso podla mna neumiestnil trojuholnik v bezpecnej vzdialenosti - inak by sa ten s Toyotou nepresunul do laveho pruhu tak neskoro
2. Vodic Toyoty - podla mna jeden z kktov, ktory pri preradovani nesleduje spätne zrkadlo, inak by sa hentak nemohol natlacit - asi preto ani nezastavil, lebo mozno ani nevedel co sa za nim stalo
3. Vodic BMW - tiez kkt, lebo mohol predpokladat ze ked sa ten s Toyotou presunul tak asi nieco v tom pruhu je.. druha vec, ze nesiel 130 urcite ked si to nevsimol a tretia pri nom je uz len otazka, ze ako je mozne ze sa nezmestil v pravom pruhu medzi Toyotu a Mondeo (to stalo asi na kraji) - zas ta rychlost a asi prelaknutie
F11 525d
E70 35d

joy1
Auto: e46

Piatok, 15. Júla 2011, 12:44

nuz bola to 130i, takze nasere ked sa pred teba zaradi "nejaka" tojota, a prave to sa stava osudnym... :(
kazdopadne uplne zbytocne vyhasnuty zivot...

maiki
Auto: 02" E46 320d

Piatok, 15. Júla 2011, 13:54

MuadDeeb napísal:
2. Ked som zacinal, dostal som do ruky Š125L. To auto nemalo akceleraciu, poriadne brzdy, ziadnu klimu, zadny nahon, ziadnu elektroniku.

nie je to tak , ze tato skodovecka zadny nahon ma? :-k
(OT :mrgreen: )

a tu spravu, myslim ze na jojke to slo niekedy zaciatkom tyzdna, ze zhorela zelena E34, v ten den ako ju kupil ste poculi?
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 15. Júla 2011, 14:48

maiki napísal:
a tu spravu, myslim ze na jojke to slo niekedy zaciatkom tyzdna, ze zhorela zelena E34, v ten den ako ju kupil ste poculi?

na majiteľovom mieste by som bol veľmi nasratý.....
vyzerala dosť pekne podľa zvyškov, no mohli tomu predísť asi keby mali hasiaci

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Piatok, 15. Júla 2011, 16:16

Chalani, uvedomte si jedno. Media vsetko dokazu ohromne nafuknut. A co znie lepsie. 19-rocny vodic na fabii alebo 19-rocny vodic na bmw? Co zaujme citatela/divaka/posluchaca skor? Musime sa hold zmierit s tym, ze bmw ma trosku posramotenu povest. Je to premiova znacka, ktoru si kedysi mohli v tejto uzasnej krajine dovolit len dve skupiny. Prvou boli vysoke politicke institucie, kde reprezentovali, no tou druhou boli rozne pochybne zivly. A v podvedomi Slovakov je bmw raz a navzdy zapisane ako mafianske auto... Viem to z osobnej skusenosti. Ked sme kedysi s kamaratom (Nitro) kupili pozemok a zacali stavat, pre vsetkych sme boli mafia. Obaja E36, obaja kratky uces... A ked prisli obcas pomoct niektori kamarati odtialto, tak sa reci sirili este rychlejsie... Takze len tolko k tomu...
Tragediou je, ze dnes su silne auta dostupne mladym ludom hned, ako ziskaju vodicak. Ako tu ktosi pisal, tiez som zacinal na starej tatkovej skodovke. Ziadny vykon, ziadna bezpecnost. Ale bol som rad, ze som sa na nej naucil. Teraz? 18-rocny zasran (bez urazky) dostane pri prilezitosti dosiahnutia dospelosti vacsi balik penazi, spravi si vodicak a nema problem za 1500-2000€ kupit naozaj silne auto. Ziadne skusenosti, ziadny odhad, ziadne predvidanie, ziadna zodpovednost. Mysli si, ze je master sveta a potom to konci takto...

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Piatok, 15. Júla 2011, 18:57

ja by som to az tak nehrotil..je pravda, ze dnes sa da silne auto kupit za par tisic euro..(aj ked co je to silne auto) ...ja som tiez mlady v podstate ako mlady neskuseny sofer kupil 170 konovy 6valec... nikdy som nejazdil ako pako, je pravda ze som tomu rad osolil, aj som skusal asi raz maximalku ale vzdy som si vedel povedat ze aha tu uz staci uz to zacina byt nebezpecne...

ani vo svojom okoli nepoznam takych "soferov", ktori by jazdili nejak bezhlavo a nebezpecne...je to na IQ daneho cloveka, ked niekomu od prirody nieco chyba tak si bude mysliet ze je cavo v 20 rocnom bmw a bude tomu kotlit kde sa da...tak takymto treba zobrat vodicaky skor ako sa stane nestastie...

inak k tomu bmw a toyote si skor myslim, ze chlapik v 130i siel velmi rychlo a toyota musela uhnut ked videla ze chlapik co si meni koleso je v jeho pruhu a chlap v bmw bud nestihol ubrzdit alebo si myslel, ze je pan ze ma 130i :mrgreen: a chcel ho predbehnut v pomalsom pruhu...takze je to vina bmw..nie je o com..

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 17. Júla 2011, 16:06

Patqooo napísal:
Počul som o tom ...

To auto ani nebolo jeho a išiel vraj okolo 120 ... Holt za blbosť sa platí,môže byť rád,že to zlízlo "len" auto ...

Btw:niekde som čítal,že sa robil nejaký prieskum a šoféri BMW boli označení ako najagresívnejší a najnetolerantnejší šoféri ... ](*,)

ked vodici bmw su najarogantnejsie svine, kde su potom tie kurvy v audinach a skodovkach tdi?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 17. Júla 2011, 16:39

ja mam tiez pocit, ze najviac curakov na cestach stretavam prave v Ochcavkach prvej generacie..
obvzlast jeden vypeceny bol jeden dobrak, kt. som videl minuly tyzden, co mal este aj nalepku ZTP...hned mi vzhladom na jeho styl jazdy doslo ako asi k tomu postihnutiu prisiel :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 19. Júla 2011, 09:28

az sa bojim spytat, sedmicka z Malaciek... niekto z klubu?
http://natankuj.sme.sk/c/5983147/vodic- ... diaku.html
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných