... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:skor mu dat obmedzvac na max 80km za hod
Simpson napísal:no no no![]()
![]()
ja som tiež mladý (19 a trištvrť) , síce nie s veľmi rýchlym autom, ale už aj ten dva a polliter dokáže auto slušne rozhýbať, auto mám síce od rodičov, ale zaplatil som im zaňho, jazdím zodpovedne, síce dostávam pokuty za rýchlosť a podobne, ale vždy jazdím tak ako si to môžem dovoliť, čiže len tak že si môžem byť istý že neohrozím seba alebo niekoho okolo mňa....
a myslím že takých je viacero, netreba posudzovať a odsudzovať celú skupinu len podľa pár prípadov, aj medzi staršími a skúsenejšími vodičmi sa nájdu čierne ovce a tiež sa môžu dostať k autám pochybnými spôsobmi
Patqooo napísal:Btw:niekde som čítal,že sa robil nejaký prieskum a šoféri BMW boli označení ako najagresívnejší a najnetolerantnejší šoféri ...
maiki napísal:a este jedna vec, ked tu pisete ze jazdim zodpovedne, len dostavam pokuty za rychlost... ehm? vtf
Mimo napísal:
nuž, tak to v tejto dobe chodí. ideš predpisovo 90 a obiehajú ťa aj dodávky,autobusy,kamiony...bežná prax na našich cestách. akoby jazdiť predpisovo bolo neslušné![]()
takže sa ani nečudujem tým policajtom čo tolko merajú.
maiki napísal:
a este jedna vec, ked tu pisete ze jazdim zodpovedne, len dostavam pokuty za rychlost... ehm? vtf
johnyfly1 napísal:tak to sa mu moze stat aj s nizsiou kubaturou...![]()
skor mu dat obmedzvac na max 80km za hod
Simpson napísal:
a raz som bol riešený na ukrajine, no to nikomu nedoporučujem zažiť...
Jannci napísal:
vacsiu somarinu si uz nemohol dat... si to predstav na cestach a la Zlate moravce, alebo pod Strecnom. 99% ludi by nadavalo, ze preco ide 80 ked je 90tka a spomaluje to dopravu. A teprv by ti dalsi idioti na slabsich autach sa ho pokusali obehnut pri kazdej prilezitosti, a nehod by bolo v konecnom dosledku este viac
cretino napísal:
uz sme tu aj tak vsetci OT, skus popisat ako take nieco prebieha - mozno sa info zide, ked pre ine nie tak pre zaujimavost..