... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Re: bol to niekto z klubu?

Streda, 13. Júla 2011, 12:44

johnyfly1 napísal:
skor mu dat obmedzvac na max 80km za hod :mrgreen:

Alebo. Ale to uz vidim ako by jazdily s povypinanymi obmedzovacmi.
Je sice pravdou ,ze aj ja som zacinal na E21 323i automat (v tej dobe t.j. 80 roky hadam seriove najvykonnejsie BMW) ale kupene za svoje tazko zarobene prachy a nie od ocinka.Inak som si vazil auto.
Pripadne zaviest do autoskoly "skolu smyku",a by sa v pripadnych situaciach vedel ako tak udrzat tie koniky pod kontrolou.
Simpson napísal:
no no no [-X [-X
ja som tiež mladý (19 a trištvrť :D ) , síce nie s veľmi rýchlym autom, ale už aj ten dva a polliter dokáže auto slušne rozhýbať, auto mám síce od rodičov, ale zaplatil som im zaňho, jazdím zodpovedne, síce dostávam pokuty za rýchlosť a podobne, ale vždy jazdím tak ako si to môžem dovoliť, čiže len tak že si môžem byť istý že neohrozím seba alebo niekoho okolo mňa....
a myslím že takých je viacero, netreba posudzovať a odsudzovať celú skupinu len podľa pár prípadov, aj medzi staršími a skúsenejšími vodičmi sa nájdu čierne ovce a tiež sa môžu dostať k autám pochybnými spôsobmi ;)

Ja nikoho neodsudzujem a samozrejme aj skuseny vodic moze spravit chybu,lebo uz jazdia rutinne. Ale ked sa niekto ruti cez mesto/obec 120km/h tak to nie je chyba ,ale umysel.V tomto pripade to bol umysel.
Navyse poznam chlapcov co este nemaju ani obciansky preukaz no maju velky respekt pred silnymi strojmi a jazdia na motorkach/ autach lepsie ako niektory skuseny vodici. A toto by bolo treba,aby si kazdy "frajer"vybuddoval resp. uvedomil , ze stroj robi len to co mu prikazes.Dalsia vec zakony fyziky platia aj pre BMW. Stretavam aj ja na cestach nielen na SK a.i frajerov,ktory si mysli ,ze mam BMW a som kral ciest ale to je velky omyl.A potom, ze sa vodici vozidiel BMW hadzu do jedneho vreca. Vid:
Patqooo napísal:
Btw:niekde som čítal,že sa robil nejaký prieskum a šoféri BMW boli označení ako najagresívnejší a najnetolerantnejší šoféri ... ](*,)

A koli tomuto su vozidla BMW aj pre poistovne najrizikovejsia skupina vozidiel a castokrat predrazene poistky.
Ale to som uz odbocil od temy . Ale aj tieto fakty z toho vyplivaju.
Naposledy upravil/-a NOROV v Streda, 13. Júla 2011, 13:03, upravené celkom 1 krát.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 13. Júla 2011, 12:48

tiez sa niekedy hanbim za bmw ked idem ja oproti mne auto a chalan na bavoraku sa dokaze vtrepat medzi nas na celkom uzkej cesticke :roll: nastastie sa to nestava az tak casto ako pri inych znackach .. minule ma na ceste do cadce ohrozili 3skody :mrgreen:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 13. Júla 2011, 12:57

sak ja tiez nevravim, ze kazdy mladik, co dostal auto od rodicov je nezodpovedny kokot :mrgreen:
a tiez netvrdim, ze kazdy "starsi" vodic jazdi zodpovedne...ale tak moja skosenost je taka...ze ked vidim na ceste auto co ide jak prase..vacsinou ho soferuje mlady fakan..
a ze ked niekto dostane auto od rodicov...tak si ho nevazi tak, ako ked si nan zarobi sam poctivou tvrdou drinou.. :)
inak uz sme tu na klube mali jedneho dobraka co rozflakal E90, ktoru dostal od otecka...je tu aj jej pribeh..
chalanisko ju dva, ci tri krat drbol..ohrozil par ludi..a potom po par mesiacoch ked "zmudrel" ju rozflakal na totalku..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Streda, 13. Júla 2011, 13:04

tato tema sa zacina zvrhavat inym smerom mam pocit.. ale to je tu bezne.. :mrgreen:

ja by som tiez bol za nejake obmedzenie, tak isto som bol a myslim ze som este mlady vodic (jazdim 4ty rok)
najprv som vozil mamku jej feldou, potom 316i 318i a teraz 323i, mal som par nehod ale ani jednu mojou vinou... v kazdom pripade mlady vodic co si mysli ze zvlada svoje vozidlo... kamarata mi zabila dievcina co mala vodicak mesiac #-o a ked pozeram spravy tak same mlady vodic podcenil svoje schopnosti...
dalsia vec je, a to stale hovorim remmymu :D (sorry) jemu za volantom verim, nejazdi zle, bol aj v skole smyku, no bohuzial neverim jeho 15 rocnemu autu...

a este jedna vec, ked tu pisete ze jazdim zodpovedne, len dostavam pokuty za rychlost... ehm? vtf ](*,)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Streda, 13. Júla 2011, 13:10

Pokial ide len o auto, tak cert ber je to len hromada plechu ,plastu a.i.,ale ked niekto so svojou nerozvaznostou odj*be nevinne dieta/ rodinku ktora sa prechadza po chodniku, tak by to asi nebolo jedno nikomu.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 13. Júla 2011, 13:12

maiki napísal:
a este jedna vec, ked tu pisete ze jazdim zodpovedne, len dostavam pokuty za rychlost... ehm? vtf ](*,)

nuž, tak to v tejto dobe chodí. ideš predpisovo 90 a obiehajú ťa aj dodávky,autobusy,kamiony...bežná prax na našich cestách. akoby jazdiť predpisovo bolo neslušné :roll:
takže sa ani nečudujem tým policajtom čo tolko merajú.

cretino
Auto: ..kombik :)

Streda, 13. Júla 2011, 13:33

Mimo napísal:

nuž, tak to v tejto dobe chodí. ideš predpisovo 90 a obiehajú ťa aj dodávky,autobusy,kamiony...bežná prax na našich cestách. akoby jazdiť predpisovo bolo neslušné :roll:
takže sa ani nečudujem tým policajtom čo tolko merajú.

presne, male (do 3,5 tony) dodavky su asi co sa priemeru tyka najrychlejsie cestne presuvadla.. :D
minule som siel po obchvate tempomatovych 95 vpravom pruhu a kamionista ma tlacil ocami asi pol metra za mojim naraznikom vyblikavajuc, trubiac.. pritom cely lavy pruh bol volny ](*,)
F11 525d
E70 35d

patres
Auto: qupé

Streda, 13. Júla 2011, 13:36

Vtedy by si ti hodili marosove LED zadne svetla, kde by si mu mhol napisat svoj nazor a on by si to aj patricne precital :mrgreen:

johnyfly1

Streda, 13. Júla 2011, 13:38

jj tiez som isiel skoro 100 kde bola 90 a oproti nik ale za mnou auta ma spokojne obiehali ako keby tam bola 130tka :D

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 13. Júla 2011, 13:39

maiki napísal:

za dva roky som dostal štyri či päť pokút za rýchlosť, vždy ma odchytili na dvoch miestach keď som sa ponáhľal kvôli práci, buď dole pod sídliskom kde sú dva pruhy v každom smere oddelené dlhým ostrovčekom, prípadne na prešovskej kde sa 90tka znižuje na 80tku a potom na 60tku a zas na 90 kvôli prechodu pre chodcov, no vždy to bolo maximálne o 15-20km/h , nerútim sa po meste, kolo strojacich autobusov a tak, mimo mesta kde sú schopné cesty a po dialniciach je to iné, tam asi každý jazdí rýchlejšie;)

a raz som bol riešený na ukrajine, no to nikomu nedoporučujem zažiť...

a naši policajti sa síce snažia, no nedokážu pokryť všetky rizikové úseky a dohliadnuť na každého aby jazdil poriadne, to už je na svedomí každého z nás keď sa dačo stane, a myslím si že ten chalan ktorý zrazil tie dve dievčatká si to do konca života bude vyčítať, no ani mi nepripadá správne aby ho rôzne "spravodajské denníky" označovali za HOVäDO ZA VOLANTOM, prípadne ako v novom čase tuším hyenu....

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 13. Júla 2011, 13:46

johnyfly1 napísal:
tak to sa mu moze stat aj s nizsiou kubaturou... :roll: :roll:
skor mu dat obmedzvac na max 80km za hod :mrgreen:

vacsiu somarinu si uz nemohol dat... si to predstav na cestach a la Zlate moravce, alebo pod Strecnom. 99% ludi by nadavalo, ze preco ide 80 ked je 90tka a spomaluje to dopravu. A teprv by ti dalsi idioti na slabsich autach sa ho pokusali obehnut pri kazdej prilezitosti, a nehod by bolo v konecnom dosledku este viac

cretino
Auto: ..kombik :)

Streda, 13. Júla 2011, 13:52

Simpson napísal:

a raz som bol riešený na ukrajine, no to nikomu nedoporučujem zažiť...

uz sme tu aj tak vsetci OT, skus popisat ako take nieco prebieha - mozno sa info zide, ked pre ine nie tak pre zaujimavost..
F11 525d
E70 35d

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Streda, 13. Júla 2011, 13:54

Ono by bolo možno najlepšie rieštenie keby boli policajti častejšie na cestách a zamerali by sa práve na takýchto idiotov, a nie ako teraz že ich človek stretne raz za pol roka a keď ho už zastavia tak chcú silou mocou dať za niečo pokutu hoc aj za nejakú prkotinu.

Proste postaviť sa do dediny/mesta s radarom a zastavovať hlavne takých ktorí prekročili rýchlosť výrazne, napr 80km/h v dedine, a nie buzerovať ľudí ktorým to trocha ujde.

johnyfly1

Streda, 13. Júla 2011, 14:01

Jannci napísal:

vacsiu somarinu si uz nemohol dat... si to predstav na cestach a la Zlate moravce, alebo pod Strecnom. 99% ludi by nadavalo, ze preco ide 80 ked je 90tka a spomaluje to dopravu. A teprv by ti dalsi idioti na slabsich autach sa ho pokusali obehnut pri kazdej prilezitosti, a nehod by bolo v konecnom dosledku este viac

pod strecnom je pomaly pruh 70km/h :mrgreen: ale tak dobre no tak nie 80 ale 90km/h :D

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 13. Júla 2011, 15:25

cretino napísal:

uz sme tu aj tak vsetci OT, skus popisat ako take nieco prebieha - mozno sa info zide, ked pre ine nie tak pre zaujimavost..

hneď za hranicou ma zastavili s tým že som šiel rýchlo, odstavili ma nabok, vystriedal som tam jedného s PO značkami....hovorili niečo že som išiel podľa nich 87 +-, a že to bude za 400 hrivien, chceli aj vodičák a PAS!!! Pýtal som sa kde ma namerali, prípadne nejaký dôkaz, fotku alebo niečo už z toho bolo 300 hrivien, keď som od nich žiadal prostredníctvom oca, ktorý jakš takš vedel aspoň rusky aby mi nadiktovali ich čísla odznakov, začali sa vyhrážať zadržaním vodičáku a pasu, a podobné bludy....keď som nakoniec povedal že pri sebe nemám peniaze boli ochotný ísť so mnou ku bankomatu, nakoniec som vyhrabal 10 eur, uspokojili sa s tým a pustili ma... mohol som to vraj riešiť aj cez konzulát ale to by bolo na véééééľmi dlho....takže tak sa majú ukrajinské kontroly;)

EDIT: podotýkam že tam bola značka 70tky a 87 som istotne nešiel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných