... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
JozefSvob napísal:Zase bod pre MB (?) neviem ci vtedy bmw ponukalo adaptivny tempomat vo vybave
miso325 napísal:inac bmw v testoch je lepsie na okruhoch ako MB a audi a dizaijn interieru v bmw sa mi paci ovela viac a este bmw a mb su od inich znaciek technologicky o 10 rokou popredu
Romeo napísal:Z S55 do 330d to musel byt pekny prestup..
JozefSvob napísal:Ver, never sOm rad ze som to spravil a nelutujem to
350 km za 100€ a 680 km za 70€ je rozdiel, taktiez servis - kotuce + platne 1100€ MB a 3er 650...mozem pokracovat dalej, snad jedine co mi chyba v 3er je chladenie sedadla, co bolo v lete genialne
Cosmo napísal:No ked to mam ja porovnat v mojej cenovej kategorii tak oproti ex E34 sa mi zda W124 pohodlnejsi,lepsie filtroval nerovnosti, proste som do neho sadol a on ma len viezol, pomaly plaval. A jazdil som ho trocha dlhsie ako kvazi sluzobny voz,tak to nieje len ze som cital,ale aj citil.. Dalsia vec co sa mi paci ze tieto starsie robili aj ako coupe a to ma veru nenechava chladnym. Co vsak nuti sa zas zamysliet je interier, ten v mercedese je moc, fakt moc jednoduchy, nezazivny.. Bmw tam premna jednoznacne vedie. Tolko moj skromny nazor k tymto starsim vozom.