... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
patres napísal:M divizia nemusi nic vymyslat, na to tu je Hurricane
El_Scorpio napísal:Ale prosím ťa Kedro, to si teda zapotil kravinu dňa... Že Mercedes-Benz je pre starých a cigáňov. Sa skús pozrieť, kto na tom jazdí. Väčšinou muži 30-40 rokov, nejakí úspešnejší podnikatelia alebo športovci atď. Ja osobne poznám jedného postaršieho pána, ktorý si na 60-tku kúpil darček - BMW 7er. Čiže mám tvrdiť, že BMW si kupujú len dedovia? Zase je to tvrdenie typu "jedna baba povedala". Za to, že cigáni jazdili jednu chvíľu na W124, lebo to boli jediné autá za 20 000 korún, ktoré ešte po 20 rokoch jazdili nie je MB cigánske auto. A ak v ňom teraz nejaký cigáň jazdí, tak to bude asi pán cigáň a nie nejaký olašák. Mercedes-Benz je auto na život, hlavne tie staršie. Ale aj nové sú kvalitné. BMW na Mercedes-Benz naozaj nedosahuje v ničom okrem dynamiky a kvality materiálov/spracovania.
Poprosil by som, aby ste sa zdržiavali tvrdení že MB je cigánsky koč, lebo je to taký istý mýtus ako že TDI ti bez problémov natočí milión alebo že so zadným náhonom sa nedá v zime jazdiť. Troška striezlivejšie vyjadrovanie, ja som práveže rád že na BMW fóre sa našlo dosť ľudí, čo vie prácu chlapíkov zo Stuttgartu pochváliť. Nemám totiž rád zaslepencov. Ale chápem že je tu aj pár "týpkov" čo si kúpili 15-ročnú vytunenú E36 316i a myslia si akí sú frajeri, lebo majú bawora s ktorým síce neobehnú ani Fabiu TDI, ale za to sa tvária ako ťažkí borci, lebo majú haki-baki polepy, Angels Eyes, športový výfuk a jazdia bez kufra, lebo majú vyšší výkon rádia ako motora. Raz z toho ale človek (hádam) vyrastie...
Peppo napísal:momentalne ma BMW v novych modeloch navrch, ale nebolo to vzdy tak - podla mna v 60 70 a 80 rokoch bol mercedes jednoznacne krajsi a ponukal dost peknych modelov aj vo verzii coupe...
len dodam...
MB S classe 560SEC - raz budes moj...
El_Scorpio napísal:BMW na Mercedes-Benz naozaj nedosahuje v ničom okrem dynamiky a kvality materiálov/spracovania.