... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k0p51hr08 napísal:Skor to vidim ako problem. Ako ked v usa prisli nove emisne limity a muscle cars uz nikdy neboli ako predtyma zvuk sa spravi umelo
abo nedaju mu ziaden vyfuk nech to huci
limon4 napísal:ale chalani... preco by to malo byt huste... dostat z 1,3,, 200koni ... pozrite sa na akukolvek nabuchanu motorku ci yamaha suzuki honda kawasaki... objem 1000cm3 a vykon? takmer 200 ak nie cez dvesto tak preco by to mal byt problem v 1,3l a preco by to nemalo dokazat BMW brnkacka
no to neznamena ,ze s tym suhlasim...az som sa zlakol ked som to zbadal,ze bmw 3valec fuuuj
TomNR napísal:
ale je ine motor na motorke, ktory toci 11 a pri 3 sa akurat tak ta motorka dokaze pohnut (mozno presolena hodnota, mozno nie, nikdy som na takej nesedel...), kazdopadne ten motor naspodku nejde...
a ved tam je pisane, ze preplnovany motor, takze cesta je jasna
eko.fresh napísal:Nejake neoverene info
x25i – 1.8-litre, 4-cylinder, 321bhp/258 lb-ft
xtreme napísal:kks kto bude mat 4-valec bude iny kaaaapooo
SnipE_88 napísal:jeee uz sa tesim na ten krasny napis na zadnom kufri.... vymenim BMW 328i za BMW HTP![]()
![]()
![]()
a uz sa tesim na to ako pridam plyn uvarim si kavu stihnem ju vypit a az potom ma to pretlaci sez pory v sedacke
booze to je hamba ja tu snivam o dvanast valci a oni tam zacnu pchat trojkyasi presedlam do sedmy...