... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heretik napísal:este je otazne kedy to chcu zahrnut do seriovej vyroby, ale myslim si ze 6 a viac valce sa este naky ten cas (dufam ze aspon 10 rokov) udrzia vo vyrobe.
heretik napísal:budu na plyn
heretik napísal:tak potom zostava uz len r6 (6 clankov baterii v rade) v8 (8 clankov baterii v 2 roadoch po 4) atd
BMino napísal:zivostnost to bude mat urcte dobru, BMW si nemoze dovolit motor ktory po 150tkm povie papa
Duffy napísal:
preco nie ? ved klientela ma peniaze .. pozri sa , aky je velky skok medzi kvalitou aut teraz a spred 10 rokov. priepastny
moja 10 rocna toyta rav4 ako nova. a vidno aj na veciach ze boli robene kvalitne , dnes ked sa pozriem do noveho auta , chce sa mi zvracat . vid stara S classe vs nova S classe ..
BMino napísal:
predsa nemoze klsnut na uroven napr. fordu, kam potom klesne ford a podobne veci?
to potom prejdeme vsetci na japonske auta?
xtreme napísal:klesnu na uroven skody spred 20tich rokovale potom nechcem vidiet na akej urovni budu ostatne auta..
tiez si myslim ze zivotnost pojde dole.. 200 koni na trojvalec, nadrbat tam turbaboa kto to zas bude opravovat ked sa to zacne je*at..
![]()
boa ved bmw neni honda![]()
![]()
BMino napísal:sand to nebudu davat aj do 5ky lebo nazov 513i vyzera hrozne, aj ked horsie je 713i