... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:amen...kupovat auto za posledne je narodny sport :)Kupovat G11 so 250k km a mat "obmedzeny budget", je presne kombinacia ako zacinaju smutne pribehy majitelov sediem, co zistia, ze maju opicu, ale nemaju na banany :)
Malboro napísal:Ak je to pekné auto, tak preco nie aj s 250t.km. ALE musis pocitat s min. 5000 eurami na preventivne poriesenie veci, aby si mohol relativne s kludom jazdit dalsich 150+t.km,ktore planujes. A teraz zrataj budget...O tej čo sa aktuálne bavíme stojí 27, možno by sa to dalo zbiť ešte dole no mám obmedzený budget a toto je asi stop kam som schopný ísť a toto je samozrejme najväčsie lákadlo oproti inej konkurencii...
bmwmpower82 napísal:A to este ratas s tym, ze sa mu nic nepokazi...Ved uvidis , len 5k rataj olej kazdy 20k to mas 7-8 krat olej, v prevodovke olej minimalne dva krat, pneu ,v 4.4 olej diferakoch.
Plus si propocitaj ze kolko strati na hodnote, ked to budes predavat s 400 tis km a 5 rokov, budes rad ked budes mat zato 10 k EUR.
radsej by som kupil za 40k nejaku 5ku a s nizkym najzdom a vide ta to ku koncu lacnejsie.
catchcash napísal:A to este ratas s tym, ze sa mu nic nepokazi...
Ano to best case scenario