... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:ponukni mu svoju. aspon budes moct ist znova do Dojclandu po tretie rovnake auto....
voMacK napísal:Precitaj si znova moj prispevok.5k na dalsich 150tis km?? To si z lacneho kraja, vsak len za pneu na take km da min trojku :)
Mas predstavu, co stoja ND na taketo auto? Asi nie.
mitocross napísal:Vsak tam jasne pise, ze chce vediet servis aby to najazdilo este do 400tis km.Pretoze od zaciatku je tato tema o vstupnej investicii. Precitaj si ju teda uplne od prveho prispevku.
Kto by riesil pneumatiky, ked nevies s akymi pneu to auto kupi a kedy ich treba vymenit? Ani on sam to este nevie.
Keby to bola tema "aku spotrebu ma auto s motorom 40d vs 40i", tak sa tu budeme dotahovat o spotrebnych veciach - a napr klasicky tu jeden bude tvrdit ze rozdiel je 1 liter a ja ze 2-3 podla profilu.
voMacK napísal:Vsak tam jasne pise, ze chce vediet servis aby to najazdilo este do 400tis km.
Presne tak - to su rozvody, cerpadlo, egr okruh, loziska, preventivne dat spravit "dozivotne" kvapaliny,... a iné....atd. O tom som povodne pisal, ze takuto prevenciu/(aku-taku)istotu do dalsej prevadzky by mal rozumny clovek zahrnut do vstupnych nakladov. Ze treba do hocijakeho auta natankovat palivo, kupit nove pneu ked sa ojazdia a vymenit po x km olej s filtrami, tak to naozaj nepredpokladam, ze pricetny clovek nevie a potrebuje "poradit"...
Ale uz kaslat na to. Poradili sme mu, on si isto povedat neda, kupit a bude asi veselo.
Súhlasím.
bmwmpower82 napísal:Tak ho kup, naco sa pytas na nazor. Za 150 tis budes gumy urcite menit viac krat, daj si to do excelu ,poistka naklady a strata hodnoty aby si na konci nebol prekvapeny.
Vacsina ludi ta od toho odhovara ...