Maly update po tyzdni pouzivania Macbook Pro 15, 2016
OS X komentovat nebudem kedze porovnavanie s Win by asi nebolo na mieste, myslim ze ludia to poznaju a vedia o co ide a vedia co ocakavat, praca na tom je trocha ina ale v zasade su to vsetko detaily a OS umoznuje si tu pracu kazdemu upravit k svojmu
Co sa tyka spracovania tu musim priznat ze je to asi naj co sa da zohnat, je to proste kus krasnej techniky, precizny a moderny dizajn, dalo by sa povedat ze skrasluje pracovny stol
Klavesnica je trocha utukanejsia ako je standard ale pise sa na nej velmi dobre a v podstate jej nemam co vytknut.
Touch display je taky meh, vyuzitie je prinajlepsom priemerne, vsetko na co to pouzijete by ste vedeli ovladat klavesami alebo mysou, potencial vidim v appkach a nasetupovi si vlastnych funkcii atd.
Display je krasny, retina sa nezapre a oproti mojmu predchodcovy je to skokovy rozdiel, fotky su krasne farebne a ostre.
Repraky musim tiez pochvalit su nadpriemerne vykonne.
Konektory resp konektivita je dost bieda

, a to sa dalo cakat s 4x USB - C konektorom, ja to riesim tym spominanym hubom co nie je asi pre kazdeho, ale celkovo ak nepotrebujete casto pripajat kadejake zariadenia do vasho pc tak ste v pohode, ak hej bude si treba na to zvyknut, niekto ten novy usb c musi pretlacit a dufam ze v buducnosti na tom pofrci vacsina periferii.
Overall je to velmi kvalitny a rychly stroj ktory ma par nedostatkov ktore mozu niekomu viac alebo menej vadit.
Ci je to hodne cca 2600 to si musi kazdy prejst sam, ak na to prostriedky su tak isto, preco nie.