... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ty si tu posadnutost cuvacou kamerou aj liecis ambulantne ?Ty uz len tak z dlhej chvile trollujes, ze?
Ci treba ti nakreslit, aby si pochopil, ze ked do jednej roviny davas "dam do toho 80% penazi a len mi to zere cas a nervy" a "dam do toho 2% a ono mi to vlastne sluzi na pracu a zarabanie" tak je to kokotina, ako luksusne bmw bez cuvacej kamery?
Pici...jak keby som si pisal s Blahom
pablohablo napísal:Riesim to tak, ze kazdy prispevok, kde som vypisoval o cuvacej kamere som zeditoval na "popoko" ...oh wait..Ty si tu posadnutost cuvacou kamerou aj liecis ambulantne ?Ci len kolagén sypeš nakupeny od instakuref (edit: preklep) co sa zivia ajfonom ?
voMacK napísal:Kua vomak ze si sa ty do mna zalubil ked ma tu tak sledujes ?Riesim to tak, ze kazdy prispevok, kde som vypisoval o cuvacej kamere som zeditoval na "popoko" ...oh wait..
pablohablo napísal:Nepisat hovadiny, aby si to potom nemusel upravovat scriptom je pre teba too mainstream, hej?Kua vomak ze si sa ty do mna zalubil ked ma tu tak sledujes ?
Dam ti pro bono lekciu pytónu ako za 10 minut napisat skript na upratanie, na odplatu mi pomozes fixnut bug co tam mam ze to neupratalo vsetko.
To len preto aby mi tu okrem bobra nedosiel aj stary na kavu, kto bude tolko kavy platit takto si nikdy skutocne luksusne bmv nekupim, a co ked obaja budu chciet čelovicu ? co potom ? doktor povedal maximalne jednu čelovicu denne.