elektroniku nekontroluju, ci? ano zabudol som, ze neni v EU, ale zaruka by mohla platit plosne, ci ne? aj takk to je asi jedno, uz ma to opustilo kupit si najlacnejsi ajfen.
inak dam zase rant. Okrem toho, ze som oblial dalsiu klavesnicu a z bodky mam permanentny sticky key (mechanicka HyperX rip

), vytiahol som staru officovu dell, ktora ma neprekvapivo tiez zalepene klavesy (spominam si preco som ju prestal pouzivat, bola smadna tak som jej dal napit coly), este sa mi na Asus doske odjebali USB 2.0 porty jeho boha.
Tak reku si spravim radost a vo vypredaji som dnes kupil bt sluchadla JBL E55BT. V speckach som si pozrel, ze to nema AptX kodek, ale recenzie neboli najhorsie na to, tak som to riskol. No a chcem sa spytat, to je mozne, ze ked to tlaci SBC kodek, je ten vystup tak neuveritelne napicu??? Samozrejme ako JBL su ladene basovo, na rap, elektro a podobne zvuky to je ok, problem nastava ked je tam nejaka vokalna pasaz, vysky, cinely picoviny, uplne to chrasti v tych sluchadlach.
Z pc som tam prehraval FLAC Lanu Del Ray a krvacali mi usi, jak keby som z konzervy tuniaka pocuval

pritom na kabli hraju pekne a cisto.
Co s tym teraz, viem to nejako poladit alebo to rovno pojdem vratit? :-/ a viem ze od toho zazraky nedostanem, len boli tie sluchadla za velmi zaujimavu cenu, na to kolko stali povodne. Len ci za tou zlavou nebola fakt ta ne/kvalita
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)