... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 15. Apríla 2020, 19:19

androidpolice si dovolilo zapicovat si na ryzu https://www.androidpolice.com/2020/04/09/sorry-huawei-the-p40-pro-without-google-apps-is-just-too-broken-to-live-with/
a ryza im odpisala, ze chcu naspat nie len te p40, ale vsetky telefony, ktore im kedy poslali :)))
https://twitter.com/RDRv3/status/1250056021550088192

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 08:23

ja som necakal nic, ale aj tak som sklamany.
neviem, takto je to refreshnuty iP8 za skoro nezmenenu cenu, na rok 2020 trosku rip off. Keby aspon ten dizajn zmenili na tie rovne hrany, bol by som ticho lebo sa mi to pacilo, ale takto... meh

S tou P40 je to joke, na SVK vsetky tech weby to testuju o zivot, nikomu nevadi, ze chybaju Google services, vsetko v pohode. A hlavne kazda jedna recenzia ma odfoteny jebnuty mesiac, ze wau doserme sa zo splnu, huawei je najlepsi. Ze sa recenzentom chce takto sa zhovadit pokazde
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 09:38

lebo chujavej posiela zadarmo telefony a mozes si ich nechat, aj ked si influencer s 20 timi kamaratmi co ti davaju lajky.. a ludom je to jedno, ved aj tu na klube bola p30 oblubeny telefon, lebo 99,9% ludom je jedno, ze ten softver je grc, na to aby urobili jednu funkciu na to najebu 40 libiek, potom aj fotak v obycajnom mode ma lag jak keby navijal kodak film na pozadi.

Killo

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 10:07

influencers gonna influence.

influenzari nech si to nechaju, zapredat sa na insta za kybel gytu neni prekvapive. Ale ked mi redaktor velkeho tech webu pise, ze oni testuju Huawei pre ludi ktorym nevadi, ze su tam neni Gservices, ze tu appku Tatra Bandy tam dostanes tak, ze si ju nainstalujes do ineho telefonu a pretiahnes si ju cez Phone Clone. Tak sa chytam za hlavu, ze toto odporucat niekomu v roku 2020 je fail.

Vyhodilo mi clanok na nejake vikendove zlavy Samsungu co uz boli, Note 10 lite a S10 lite za 429 /450 eur. Stale mi ta cena iPSE prijde smiesna.
Ale tak ChuanPlus 8 nam tiez krasne podrazela, zachvilu nebude co vyberat v rozumnej cene.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 10:19

tak ten SE je fail hlavne v tom, ze nerobia aj 5,5" verziu, hento je proste moc male na moj vkus. ale ten SE Plus by stal potom jak Xr, cize to nema zmysel samozrejme.
pokial ceny nepadnu casom pod 400 tak Xr bude lepsi kauf pre toho, kto chce iphone, lebo ta stovka navyse uz predsalen da do ruky moderny dizajn bez dialnicnej krajnice nad aj pod displejom. ale cena bola nastavena tak, aby to konkurovalo pixelu 4a, kedze do neho zas napacaju mid tier cpu a nebude to stihat vsetky tie pixel keketiny.
ja mam na sajomi 9t teraz pixel rom, a ked na SD730 pustim ten audio description, ktory inak funguje fakt ze dobre, normalne to dava proper interpunkciu, ciarky, otazniky, secko, az sa cudujem, ze dokaze to hentak otitulkovat random jutub video suslaveho spaniela hovoriaceho engrish, ale ked chces pouzit google voice typing tak nenapises jednu vetu bez chyby. no ale ked to bezi, tak procesor dostava cez papulu.
lebo najvacsi sok je to, ze do toho SE dali aktualny chipset, cakalo sa, ze daju 2 roky 2 roky stary ako je bezne pri lacnych ipadoch.

pistacik11
Autor témy
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 16. Apríla 2020, 11:06

Ja recenzie pozerám viac menej len tuná, on nemá problém nakydať aj na Huawei

Ten 1+ pro nevyzerá fakt zlé podľa toho, ako rozpráva
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW

Piatok, 17. Apríla 2020, 17:42

Aj ste niekto riešili faceID a rúško ? Videl som na to jeden návod, neskúšal som zatiaľ, máte niekto nejaký tip ?

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Sobota, 18. Apríla 2020, 11:04

killo to ale nemyslis vazne ze si cakal ze lowendovy budget ajfon predstavia zo zbrusu novym dizajnom? :-D ja cakam uz od 6ky na to kedy sa vratia hrany na ifon, a po tolkych rokoch ti garantujem ze apple z toho spravi obrovsku vec, a daju to minimalne zo zaciatku iba do tych najdrahsich ifonov.. a bude to tento rok samozrejme
plus 400 dolarov v us a 470€ u nas je proste standard.. aj mac pro zacina v usa na 6000 dolaroch, u nas na 6500€, co je radikalny rozdiel. tak to proste chodi so vsetkym no..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

boborjelotor

Sobota, 18. Apríla 2020, 12:07

400 dolarov bez dane...pre vacsinu ameriky to je teda cca 435 dolarov. keby u nas bola sales tax 4 az 9% namiesto 20 plus minus autobus ako je standard v EU, boli by ceny podobne, ak teda neberieme do uvahy kurz, kedze momentalne 400 dolarov je nejakych 360 eur, ale dalsia vec su cla, ktore mame tiez vyssie, do toho si apple este zarata dalsie naklady koli dalsim devizovym kurzom v ramci EU atd.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Sobota, 18. Apríla 2020, 18:08

sak to bude vylepsena 8cka za cenu 8cky, podma mna fair
inak chalani - experti na apple, je ina mozost prepojenia s telkou ako ta lightning-hdmi redukcia za 50e? viem ze bezdrotovo by to slo keby som mal krabicu apple tv ale to nemam
btw. uz asi mesiac pouzivam iphone xs, prvy apple u mna a od androidu je to urcite zmena k lepsiemu
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

boborjelotor

Sobota, 18. Apríla 2020, 18:27

a co konkretne chces z iphonu tlacit do telky? ak len fotky, najlepsi na to je chromecast a google photos appka (ktora v pripade pouzitia ich kompresie ponukne aj neobmedzeny priestor na zalohu fotiek). videa s tym vystreamujes do telky tiez.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Sobota, 18. Apríla 2020, 18:34

ten chromecast vyskusam diki
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Killo

Sobota, 18. Apríla 2020, 22:16

Fuxxo napísal:
killo to ale nemyslis vazne ze si cakal ze lowendovy budget ajfon predstavia zo zbrusu novym dizajnom? :-D ja cakam uz od 6ky na to kedy sa vratia hrany na ifon, a po tolkych rokoch ti garantujem ze apple z toho spravi obrovsku vec, a daju to minimalne zo zaciatku iba do tych najdrahsich ifonov.. a bude to tento rok samozrejme
plus 400 dolarov v us a 470€ u nas je proste standard.. aj mac pro zacina v usa na 6000 dolaroch, u nas na 6500€, co je radikalny rozdiel. tak to proste chodi so vsetkym no..
ked to takto podas tak to znie logicky, neviem ci som nerozmyslal alebo co :D ma nahuckalo ze lacny ajfon tak ako spravny skrblik uz som dalej nerozmyslal :D
hej no som zvedavy, zase som videl nejake videa ako by mala 12tka vyzerat, hranate boky tomu seknu. uvidime jak to bude v skutocnosti

niekde na fb som zazrel, ze vo Swajci to vdaka ich nizsej dani a kurzu po prepocitani na euro vyjde celkom dobre, kolem 430eur snad. Ak zaruka plati po celej EU, co asi hej, tak by to mohlo byt fajn

boborjelotor

Sobota, 18. Apríla 2020, 22:26

ale svycerland neni EU, mame s nimi nejake bezcolne kokotiny? neviem, len viem, ze som pozeral videa nejakeho typka co zije v campervane vo svajci a ten si vsetko z internetov chodil cez hranice vyzdvihovat do nemeckeho pohranicia koli clam a kokotinam.
zevraj bude aj SE Plus 5,5" casom, imho ked dopredaju osmicky tak ich zrusia a ostane SE ako zakladny model a potom xr.
ale SE Plus bude stat minimalne 550 u nas, a tam uz nie je fakt o com rozmyslat a kupit radsej Xr za par evri viac.
asponze aj biely SE ma cierny predok, to som nemal rad na zlatych sestkach a sedmickach, ze ked si chce zlady zadek, mal si biely predek, a tie Plus modely opticky potom vyzerai este vacsie lopaty.

Killo

Pondelok, 20. Apríla 2020, 15:36

elektroniku nekontroluju, ci? ano zabudol som, ze neni v EU, ale zaruka by mohla platit plosne, ci ne? aj takk to je asi jedno, uz ma to opustilo kupit si najlacnejsi ajfen.

inak dam zase rant. Okrem toho, ze som oblial dalsiu klavesnicu a z bodky mam permanentny sticky key (mechanicka HyperX rip :( ), vytiahol som staru officovu dell, ktora ma neprekvapivo tiez zalepene klavesy (spominam si preco som ju prestal pouzivat, bola smadna tak som jej dal napit coly), este sa mi na Asus doske odjebali USB 2.0 porty jeho boha.
Tak reku si spravim radost a vo vypredaji som dnes kupil bt sluchadla JBL E55BT. V speckach som si pozrel, ze to nema AptX kodek, ale recenzie neboli najhorsie na to, tak som to riskol. No a chcem sa spytat, to je mozne, ze ked to tlaci SBC kodek, je ten vystup tak neuveritelne napicu??? Samozrejme ako JBL su ladene basovo, na rap, elektro a podobne zvuky to je ok, problem nastava ked je tam nejaka vokalna pasaz, vysky, cinely picoviny, uplne to chrasti v tych sluchadlach.
Z pc som tam prehraval FLAC Lanu Del Ray a krvacali mi usi, jak keby som z konzervy tuniaka pocuval :( pritom na kabli hraju pekne a cisto.
Co s tym teraz, viem to nejako poladit alebo to rovno pojdem vratit? :-/ a viem ze od toho zazraky nedostanem, len boli tie sluchadla za velmi zaujimavu cenu, na to kolko stali povodne. Len ci za tou zlavou nebola fakt ta ne/kvalita

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 214 neregistrovaných