... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peped napísal:tak ja napriklad grafiku, jak som pisal mac pro nepotrebujem, imac pro bude mat dostatocny vykon na to co robim, ale nieje na skodu mat to naslapane viacChalani a čo na tých PC robíte že potrebujete take brutálne mašiny za take ťažké prachy?
starynovy napísal:no akurat macy na to velmi niesu :-) aj ked moj mbp 15 2018 stiha celkom fajn aj gta V nie vo full rozlisku, kedze ten book ma retinu, a ani nie na full detailoch, ale dostacuje :-)Sa tu vsetci tvaria chrumkavo, grafiky, simulacia kadejake.. Hry?Raz za tyzden si hodinu zahram Warthunder a o top nastaveniach grafiky mozem len snivat a to nemam uplny shit to PC. Potom su ludia co maju aj normalnu pracu s normalnou pracovnou dobou a zrejme su single a ti si na pre-order kupuju vsetky AAA herne tituly a hraju v 4K. Takze aj na to su "brutalne masiny", nebude to zanedbatelna cast aj ked sa tu vsetci tvaria ako inzinieri z NASA a na PC len striktne zarabaju.
//MPower napísal:toto ma najviac jebe, mozno dostanu rozum a spravia ho na september..PS: škoda že Apple nepredstavil aj nástupcu LED cinema displeju ako “dostupnú variantu”. Jeden by som si k windowsu kúpil