... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zarrick napísal:Potom nač ti P30 Pro?
Ja som minule browsil gsmareňácky katalóg, 2018+ s uhlopriečky okolo 5-5,5" a teda nic moc výber. Už sa pomaličky dostávame do teritória tabletov...
Takýmto tempom S6ka skoro nahradená nebude
je tam stale co zlepsovat.... a ta leica ma velmi ale velmi prekvapila... p30pro to uz musia byt fotkly ako zo zrkadlovky kurva
fotky na ukazku, tie najlepsie co sa mi podarilo zachytit... (tu ciernu odfotit bez pohybu je priam majstrovske dielo)
Hugino napísal:Ja tiež silno uvažujem nad P30 Pro, síce som chcel kúpiť teraz Honor View 20, keďže vždy som bol spokojný, ale ako som to držal v ruke, dosť široké mi to prišlo a ten priestrel vľavo bol vcelku rušivý aspoň pre mňa. Zato P30 ma ohúrila, funkcionality parádne + ten foťákLen či teraz vyhodiť skoro 9 kíl za telefón...
pistacik11 napísal:Tak ak chce 30pro tak k tým 900e pridaj ešte takých 300. Mňa ten mobil tiež láka, ale v rámci mojej oddanosti japonskej značke, počkám s čím príde v júni Sony, ta Xperia 1, tiež nebude na zahodenie si myslím.
Abyssko napísal:Moja chyba, ja som včera pozeral, že p30 stojí 900, a pro 1200, ale ako pozerám, tie ceny sú o 200+ nižšie :)preco + 300 ?
Hugino napísal:Tak ja zase mám xz premium, predtým z5, a som dosť spokojný. Tie pády čo ten telefon zniesol... Videá dodnes špička medzi telefónmi, plus 960 slow-motion... Ono keby som na foťáku nemal čierne fľaky, potom čo som ho utopil, asi ani nemám potrebu kupovať nový.Ja a Sony ee, ešte veľmi dávno som jednu chcel, ale po chytení do ruky som zistil, že tuto cesta nevedie. Tak momentálne svieti pri 128GB verzii P30 Pro cenofka 848€....akože je to kurva veľa, vždy som hovoril, že toľké peniaze za telefén je proste kravina, ale zas má tie veci, že áno, tá cena je asi na mieste.
Ja mám ešte Honor 9, keď vyšiel, tak za tie € asi nebol lepší, ale už baterka je dosť dead a tak....