... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:To je síce pravda ale nemení to nič na tom, čo som napísal o apdejtoch systému.No to mení veru dosť na veci. Napr to že už nemusíš pripájať nový iPhone na iTunes keď ho chceš zapnúť![]()
mexican napísal:To je síce pravda ale nemení to nič na tom, čo som napísal o apdejtoch systému.
Písal si, že OTA apdejty sú na to aby si aj blbí užívatelia mohli aktualizovať systém. Tí pre ktorých je to cez itunes zložité. Ale zároveň v minulosti boli tí istí blbí užívatelia nútení používať itunes na sprevádzkovanie zariadenia. Vtedy nevadilo že sú blbí a nevedia to? Alebo predtým si blbí užívatelia vôbec nekupovali jablkofóny? Kto im vlastne tie telefény sprevádzkoval keď sú blbí a nevedia použiť itunes?
ice.blade napísal:bezne sa to vola fastboot a rescue mode ale beriem aj recovery mode
a jak ze nieco ine? napisal som to dokonca do 2 prispevkov... ty si pisal ze ci si vies obnovit telefon cez oficialnu aplikaciu do povodneho stavu prehranim full rom, ano vies a dalej som pisal ze nepotrebujes PC aby si to vedel spravit toz éplu sa take moze snivat :) nechce sa mi instalovat hisuite aby som spravil printscreen