... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Mna by zaujimalo, kedy bude tento vyladeny system konecne opat vyladeny a telefen mi nebude zrat baterku ako jebnuty.
voMacK napísal:Mna by zaujimalo, kedy bude tento vyladeny system konecne opat vyladeny a telefen mi nebude zrat baterku ako jebnuty.
voMacK napísal:Ale ja mozem jebat, vsetko rucne prestavovat, ked na 10.x.x mi baterka vydrzala povedzme o 30% viac ako po prechode na 11.x.x tak je chyba jednoznacne v systeme, ze tieto veci prestavil nakokot.
voMacK napísal:Ja nikde nepíšem že je niečo tvoja vina. Ja ti dávam rady ktoré ti pomôžu. Aktualizácie cez OTA na úplne nový systém iOS nikdy nesedel moc.. Ale pokial chceš čakať na zázrak že ti to nejaká aktualizácia opraví tak prosím :)Cize to, ze som spravil aktulaizaciu najjednoduchsou moznou formu a tou ktorou mi telefon sam ponukol je tiez moja vina hej?
Maco napísal:Jo, ale na rozdiel od Andrioidu keď sa ti dojebe iPhone tak ho vieš oficiálnymi nástrojmi komplet reinštalovať ako Windows kdež to na Androide vieš dať len továrenské nastavenia (čo nič nemusi riešiť a ak je to vlastne ešte možné) a dovi dopo a jediná možnosť je návšteva servisu kde vedia spraviť to čo si na iPhone spravím s pohodlia domovaJo. Najjednoduchsi vyladeny system nemozes aktualizovat ako 99percent ludi.
//MPower napísal:Jo, ale na rozdiel od Andrioidu keď sa ti dojebe iPhone tak ho vieš oficiálnymi nástrojmi komplet reinštalovať ako Windows kdež to na Androide vieš dať len továrenské nastavenia (čo nič nemusi riešiť a ak je to vlastne ešte možné) a dovi dopo a jediná možnosť je návšteva servisu kde vedia spraviť to čo si na iPhone spravím s pohodlia domovaDokonale vyladené