inak trochu zakomplexovaneho hejtu zase (eMPauer kde si?)
Bol som v Alze osahat Xko - prve dojmy viac nez vynikajuce, to ovladanie gestami je celkom fun, po rokoch zase nieco vzrusujuce. Displej je TOP, akurat bolo treba vypnut ten ich TrueTone ci co to bolo, lebo bol cely dozlta (nie nebol to nocny rezim), potom bola z zltobielej snehobiela. Telo je trosku hrube, s tym sa moc nepochlapili (jak som sa na to pozrel z boku hned sa luxus pocit vytratil). Vysunuta cocka fotaku je hrozna, neviem si predstavit ako velmi sa to musi kyvat na stole (moje ocd ja by trpelooo, obaly moc nepouzivam).
Nachvilku som sa upustil od pozerania na cenu, a bolo to celkom ok. Prijemne, euforicke pocity z noveho zazitku...
Avsak potom prislo to najhorsie.
Kedze som podla uzivatela na inom fore socka lebo si nemozem dovolit Xko vycashovat aj s nezmyselnymi priplatkami za Quick Charger a redukcie, tak reku nech nezerem, pozrem si 8micku (kacirske myslienky ze . No v Alze oproti sebe maju 8 a 7. Pridem, chytam, rozmyslam, som zmateny. Fakt som na prvy pohlad nedokazal rozslisit rozdiel medzi 7 a 8, neviem ci som bol tak unaveny z roboty alebo co, ale neslo to. A celkovo 8/7 sa mi oproti Xku zdal ako nejaky prehistoricky predchodca, jak ked si v muzeu skusas 3310i... Hrozne rozlisenie, tragicke display:body ratio, bolo to male, degenerovane, hnusne.
Applu sa podarilo to co vzdy, revolucionalizovat trh, tentokrat aj svoj vlastny trhovy podiel. Existuju ludia, ktori odmietaju zo zabehnuteho modelu 7/8 prejst na X, ak by som ja bol apple-diehard-user, tak po vyskusani si Xka by som uz nedokazal dalej pouzivat klasicku koncepciu 7/8 (o plus verziach ani nehovorim).
Potreboval som tuto life-changing skusenost zo seba dostat, tak do mna

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)