... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 21:15

A uz ma ta tvoja zena na nej chrasty, alebo ju aspon raz rocne este trosku precvicis po tabletke ?

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 21:39

sa pozri do zrkadla
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

chembos
Auto: 530d&320i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 21:41

zdravim ta azmodan
co takto dat si nejaky ten sprintik na 400m? radsej 200 aby ti stacili prevody do konca
zoberem forda a mozme ist, nech aspon 2 sek ma stihas,
a daj si prosimta odchod z tohto fora, fakt to nema zmysel, dakujem
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 21:59

azmodan: Nazdar, no toto nie je ziadna sranda, vobec tu nejde o auta. Si jednoducho chory. Pravdepodobne trpis depresiami, neuspechom, mozno aj financnou krizou. Mozes mat 12 rokov ale kludne aj 50. Ak sa nachadzas v rozmedzi pubertalneho veku, tvoje spravanie je este na hrane normy, a je sposobene vykyvami nalad a hladim hormonov.

V zivote nevies ako zaujat, mas asi aj problem v sebareazlizaci. Teraz si lestis peero lebo si konecne nadviazal kontakt s ludmi, ktory sa s tebou rozpravaju. No na to aby sa s tebou rozpravali potrebujes v nich vyvolat emocie, ty si to vyriesil urazanim.

Pozri kasli na to, pis si co chces, nikoho tu o audi nepresvedcis, hlavne motormi a jazdnymi vlastnostami zaostava. Co sa tyka antikoroznej ochrany je audi skutocne lepsia, ale koli tomu by som si ju predsa nekupil.

vilkoxs

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:03

alebo nech nadiktuje svoju adresu a skocime sa kuknut ze kto to je :lol: :lol:

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:03

uplne si ma odhadol :lol: :lol:
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:10

no radi robime radost postihnutym detom;)) ved sme dobri ludia, tak nam povedz ze kde byvas a pojdeme ta pozriet. AJ ti auta ukazeme a donesieme cokoladu

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:14

:lol: :lol: :lol: kks čo sa tu neudeje kým tu nie som :lol: :lol: azmodan si fakt fasa... takého fasa sme tu ešte nemali :lol: :lol: :lol:

vilkoxs

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:17

Mimo napísal:
:lol: :lol: :lol: kks čo sa tu neudeje kým tu nie som :lol: :lol: azmodan si fakt fasa... takého fasa sme tu ešte nemali :lol: :lol: :lol:

LOOl tak toto bolo ozaj dobre :lol: :lol:

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:18

azmodan:
naopak, ja som vlastnil V6 TDI a bol som s nim celkom spokojny.Ked som ho predal, tak sa rozsypal a bolo do neho treba nakupit veci za cca 80tisic, aby bol schopny dalej fungovat. Aj ked ten motor zdaleka nepatri medzi vydarene, nie je podla mna na tom o nic horsie ako ostatne TDI. Len vyzaduje trosku viac penazi na udrzbu. Inak, teraz mam 3.0d E39 a ked som na to auto presedlal, tak som zistil ze audi alebo passat s V6 TDI je minimalne o 50 rokov pozadu, co sa motoru tyka, to iste pohodlia a ostatnych veci. A ked ty tvrdis ze je to nevydareny motor, tak mozno, ale vsetky ostatne diesely z tej doby budu v rebricku este viac nevydarenych. Myslim si ze fakt, ze tento motor svojho casu vyhral nalepku "motor roka" hovori za vsetko. Ked sa commonrailove d-ecka 3.0 zacali montovat do bmw v roku 1998/99 tak VAG koncern so svojim vtedy najnovsim komorkovym orlojom V6 TDI so zastaralym rotacnym cerpadlom, ktore malo v oblube vypovedat zo dna na den a to kedykolvek svojou rychlou smrtou, vackami spravenych s materialu podobnemu plasteline, neustalymi netesnostami (furt bol zasraty komplet od oleja), s chronickymi problemami s tlakovanim a odvetravanim klukovej skrine, vypadavanim vahadiel, upnou absenciou vykonu a zatahu v nizkych otackach a tak dalej a tak dalej..... bol v tej dobe oproti bmw 3.0d minimalne stodvadsat rokov pozadu. Tak preco to tvoje vysnivane audi nemalo na agregaty ako bmw 3.0d odpoved? Lebo su za BMW pozadu vo vyvoji motorov a to poriadne.... No a to vies aj sam a to velmi dobre, ver mi..... O motoroch 1.9TDI sa bavit nemusime, to su omyly doby a som rade ked ten ich zvuk nemusim pocut. A to uz vobec nechem hovorit o motoroch ako PD, lebo uz ma boli brucho... A este aby som nevynechal motor TDS, vtedy ked prisiel na scenu, tak audi malo na nanajvys atmosfericky chrochtak 1.6D ktoreho vykon sa da porovnavat s feliciou. TDS bol v tej dobe najlepsi diesel na trhu a to zdaleka. Trosku si nastuduj fakty a cisla a potom nam davaj rozumy s daewoom a audi......
Musis sa zmierit s tym, ze ludove vozidla od VAG sa na bmw nehrabu a ani tak skoro nebudu, bez ohladu nato, ake dristy tu potis....

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:23

chalani nerieste ho, ked sa chce hadat nech pride nanejake stretko osobne

AZETmodan sa len snazi nasrat ludi, proste pako
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

airbone

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:55

BMino napísal:
chalani nerieste ho, ked sa chce hadat nech pride nanejake stretko osobne

AZETmodan sa len snazi nasrat ludi, proste pako

Mas pravdu, snazi sa len vytocit tuto ludi ktori su prchki a hned ho poslu do <> . Ja som zas typ, ktory si rad predhodi fakty a konfrontuje. To iste ocakavam aj od azmodana, ak je taky mudrlant. Ono totiz napisat ze idem si kupit BMW aby som znasal slamu na dedine alebo ze daewoo je super fasa a lepsie ako bmw je mozno v jeho komunite ludi ktori nato maju prislusny level mozgoveho vybavenia, sranda, avsak ak chce rozdavat taketo reci, tak nech dava aj fakty. Ono, nechcem tym povedat, zeby sa v BMW nedala vozit slama (a to este ako pohodlne), hoci slama sa da nosit aj na vidlach, alebo inymi sposobmi, ale na tento ucel by myslim aspon ja osobne som sa snazil zaobstarat si ine vozidlo, trebarz starsi Mercedes G. A v tom to je....

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 22:56

airbone v niecom mas pravdu... to cosi napisal o 2.5tdi aj 3.0d s tym suhlasim,..

1.9tdi je podla mna mozno motor storocia keby nebolo jeho nemali by sme motory ktore maju 130 koni a dokazu chodit za 6 litrov takze by som ho neodsudzoval...a pritom su velmi spolahlive a nemaju problem urobit 300-500 000km... odpoved od bmw 2.0d prisla az neskor aj ked bol ovela lepsie vyladeny ako 1.9tka tdi...zvuk ma taky isty ale o tom sa bavit nemusime pri tom motore nejde o zvuk... uz somraz pisal ze audi a bmw sa porovnat neda..su to auta na odlisnych koncepciach ....;)

a inak medzi passatom a A6tkou je priepastny rozdiel a predpokladam ze ty si vlastnil pasast V6 tdi..

airbone

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 23:03

azmodan napísal:
airbone v niecom mas pravdu... to cosi napisal o 2.5tdi aj 3.0d s tym suhlasim,..

1.9tdi je podla mna mozno motor storocia keby nebolo jeho nemali by sme motory ktore maju 130 koni a dokazu chodit za 6 litrov...a pritom su velmi spolahlive a nemaju problem urobit 300-500 000km... odpoved od bmw 2.0d prisla az neskor aj ked bol ovela lepsie vyladeny ako 1.9tka tdi...zvuk ma taky isty ale o tom sa bavit nemusime pri tom motore nejde o zvuk... uz somraz pisal ze audi a bmw sa porovnat neda..su to auta na odlisnych koncepciach ....;)

No vidis, konecne prechadzas aj na frekvencie pri ktorych sa da bavit. Som rad ze si mi dal za pravdu v pripade V6TDI vs 3.0d. O bmw 2.d by som si nebol az taky isty, myslim ze tieto motory prisli zaciatkom roku 98. Pokial viem, VAG vtedy disponoval len motormi 1.9tdi bez naklapania lopatiek turba a vykonmi 66KW a 81kW. Zeby to boli lepsie motory ako 2.0d 100kW si nemyslim ani zdaleka. 130konove 1.9TDI PD prisli o daco neskor, myslim ze az 2001-02 a to je rozdiel. Vtedy uz 2.0d laborovali s vykonmi 110kW - 150k. 2.0d podla mojho nazoru boli ovela lepsie motory ako 1.9tdi a to je jasne kazdemu. O spotrebe sa nemusime bavit, BMW v nicom nezaostava. Radsej sa pozri co dnes cpe VAG to svojich vozov. 2.0TDI PD je este v ramci mojeho chapania, ale to ze dieselove agregaty pre skodu superb - navonok velku pohodlnu limuzinu obsahuju tento agregat ako najvacsi (4-valcovy) je uz hanba. A najvacsia hanba je ze do tychto aut sa dava aj 1.4TFSI benzin. Taketo motory BMW pouzivali v minulosti do autoradii na pohon pasky, alebo na pohon ventilatorov kurenia, ci inych elektrickych veci vo vybave BMW. Pre zmenu u SKODY to pouzivaju na pohon TOP limuziny...

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 23:07

airbone napísal:
Mas pravdu, snazi sa len vytocit tuto ludi ktori su prchki a hned ho poslu do <> . Ja som zas typ, ktory si rad predhodi fakty a konfrontuje. To iste ocakavam aj od azmodana, ak je taky mudrlant. Ono totiz napisat ze idem si kupit BMW aby som znasal slamu na dedine alebo ze daewoo je super fasa a lepsie ako bmw je mozno v jeho komunite ludi ktori nato maju prislusny level mozgoveho vybavenia, sranda, avsak ak chce rozdavat taketo reci, tak nech dava aj fakty. Ono, nechcem tym povedat, zeby sa v BMW nedala vozit slama (a to este ako pohodlne), hoci slama sa da nosit aj na vidlach, alebo inymi sposobmi, ale na tento ucel by myslim aspon ja osobne som sa snazil zaobstarat si ine vozidlo, trebarz starsi Mercedes G. A v tom to je....

ja sa zas necham rychlo vytocit
on sa proste snazi len zaujat, zrejme si s tym cosi len kompenzuje
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných