... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BMino napísal:chalani nerieste ho, ked sa chce hadat nech pride nanejake stretko osobne
AZETmodan sa len snazi nasrat ludi, proste pako
azmodan napísal:airbone v niecom mas pravdu... to cosi napisal o 2.5tdi aj 3.0d s tym suhlasim,..
1.9tdi je podla mna mozno motor storocia keby nebolo jeho nemali by sme motory ktore maju 130 koni a dokazu chodit za 6 litrov...a pritom su velmi spolahlive a nemaju problem urobit 300-500 000km... odpoved od bmw 2.0d prisla az neskor aj ked bol ovela lepsie vyladeny ako 1.9tka tdi...zvuk ma taky isty ale o tom sa bavit nemusime pri tom motore nejde o zvuk... uz somraz pisal ze audi a bmw sa porovnat neda..su to auta na odlisnych koncepciach ....
airbone napísal:Mas pravdu, snazi sa len vytocit tuto ludi ktori su prchki a hned ho poslu do <> . Ja som zas typ, ktory si rad predhodi fakty a konfrontuje. To iste ocakavam aj od azmodana, ak je taky mudrlant. Ono totiz napisat ze idem si kupit BMW aby som znasal slamu na dedine alebo ze daewoo je super fasa a lepsie ako bmw je mozno v jeho komunite ludi ktori nato maju prislusny level mozgoveho vybavenia, sranda, avsak ak chce rozdavat taketo reci, tak nech dava aj fakty. Ono, nechcem tym povedat, zeby sa v BMW nedala vozit slama (a to este ako pohodlne), hoci slama sa da nosit aj na vidlach, alebo inymi sposobmi, ale na tento ucel by myslim aspon ja osobne som sa snazil zaobstarat si ine vozidlo, trebarz starsi Mercedes G. A v tom to je....