... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:16

ale hlavne ze ma v podpise 760iL :lol:

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:24

bavii :D
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

Zelo ZH

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:43

konecne uz tu prestan dristat.... v zivote nemalo audi lepsie motora ako BMW!!! uz sem nepis, lebo uz si tu nezapises vobec
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:10

azmodan napísal:
airborne [-o< vidno ze aspon 1 uzivatel tu ma rozum...

P.S. ktoze zacal prvy pozinkovavat kasne ked este bmw ani nevedelo co to je ;) najdi mi hrdzavu audi vyrobenu od nejakeho 85ho roku a kupim ti ju... myslim ze bmw z tej doby su uz pozametane a motory takisto lepsie v prospech audi...

nechcem ti brat iluzie, ale bol to fiat s pezotom, A80 ked prisla na trh tak zdaleka nebola prva pozinkovana....

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:17

nema niekto na predaj E30 325i? potrebujem zvazat seno do kurina..

dam 15 000 ale musi byt fakt v top stave..inak dam 10..
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

Max-Max

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:22

neviem preco, ale mam dojem ze druhe napomenutie tu bude este dnes...

nedas si povedat ty hlupacik ze audi zdaleka nie je top? to ako co vyzdvihujes - tuhe zadne napravy este aj na A6? tragicke vykony motorov? 2,5tdi je podla vsetkych co tomu rozumeju jeden z najhorsich motorov. Co pekne nam povies k permenantnemu praskaniu ramien u A6? synak, ktora automobilka ma niekolko titulov motor roka? Audi? ale chod, daj si studeny rucnik na hlavicku a liec sa.

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:24

20 este nemam ale na rozdiel od teba viem co je to auto, nevravim ze audina je nejaka sracka, ale tlacis na bmw fore ludom do hlavy veci typu audi je viac jak bmw, podla mna mas maly penis a zeny ti uz na auta neletia tak si tieto kompexy kompenzovat infantilnym spravanim, je to bmw forum a myslim ze keby si v pokeci zalozil topic ze audi vs. bmw tak to ma aspon uroven, takto clovek tu ide zhadzovat ludi typom ze mate len 20 rokov? ocividne nejde o vek ale intelekt, uz ho vyhodte
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:26

2.5TDi V6 je jeden velky preslap to vsetci vieme ;) je asi jediny ktory kedy koncern VW vypustil do sveta.. spomenme preslapy bmw.. vsetky tds, 3.0d dalej uz radsej nejdem pisat ..

uz nejdem pisat cauteee

ale bavi ma to tu :D vzdy sa najde niekto kto na mna bude reagovat :lol:

RALF ty si ma s tym vekom nepochopil ...

Zelo ZH

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:33

azmodan napísal:
2.5TDi V6 je jeden velky preslap to vsetci vieme ;) je asi jediny ktory kedy koncern VW vypustil do sveta.. spomenme preslapy bmw.. vsetky tds, 3.0d dalej uz radsej nejdem pisat ..

uz nejdem pisat cauteee

ale bavi ma to tu :D vzdy sa najde niekto kto na mna bude reagovat :lol:

RALF ty si ma s tym vekom nepochopil ...

konecne si to pochopil, ze tu nemas co robit.... a este neviem o nicom poriadnom co VW vypustilo do sveta.....
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Max-Max

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:35

azmodan napísal:

cakam na tvoje reakcie na zvysok mojej kritiky audi

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:39

neviem o akej kritike rozpravas ;) tuhe zadne napravy? budis ale su spicove.. 5ka bmw hojda ako ponorka audi proste sedi... nizke vykony motorov?? :))) nebud smiesny.... a praskanie ramien ci co? je to dan za hlinik ... a to nepraskaju len maju vecsie vole ;) to iste je aj u bmw .

cakam na tvoju reakciu ohladom kvality tds motorov, 3.0d motora

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:42

spravte zraz, kava, pokec, fight a potom sprint :lol:
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:45

vieti co chalani? a som si teraz uvedomil ze mate pravdu bmw je proste spicka... aj ja chcem bmw.. :oops:

Zelo ZH

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:48

no jednoznacne su tds a 3,0d na tom ovela lepsie ako 2,5tdi!!!! a co je na tuhej naprave spickove? ani dnesne audi nesedi na ceste tak ako 5ka a dokonca ani ako E30ka..... a na vozenie sena si kup nejaky hnojik od audi... najlepsie diesel.... a ozaj tie vykony...
Myslis Audi A4 2,6i so 150 konmi? v tych rokoch malo bmw 2,5i 193 koni napriklad.... tolko mala A6ka pri objeme 2,9! Ktory 2liter mal u audi 192 PS? ani jeden.... a BMW v roku 1990 malu 320iS.... dalej pokracovat nejdem, nema to zmysel, zakompleksovany kokotko je zakompleksovany kokotko a to sa nezmeni
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Max-Max

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 13:53

azmodan napísal:
neviem o akej kritike rozpravas ;) tuhe zadne napravy? budis ale su spicove.. 5ka bmw hojda ako ponorka audi proste sedi... nizke vykony motorov?? :))) nebud smiesny.... a praskanie ramien ci co? je to dan za hlinik ... a to nepraskaju len maju vecsie vole ;) to iste je aj u bmw .

cakam na tvoju reakciu ohladom kvality tds motorov, 3.0d motora

rok 92...A100 2.0 ....jednobodove centralne vstrekovanie..... v lepsom pripade historicky Kjetronic manazment u A80... spickova tuha naprava? to fakt? zaujimave ze som na tom najazdil hodne a citil som sa ako vo vani... dan za hlinik? posrata e30 uz mala hlinikove ramena a ani jedno neprasklo, kde je chyba? nepraskaju u VW? poznam 10 ludi co si vozia nahradne ramena v kufri.

tds? ano, pri zanedbani udrzby a debilite majitela odide. Poznam tds co ma 400 nalietane a nema chybu, a urcite nie je jedine. 3.0d u bmw je rovnaky pruser ako u audi, pan chytry. Akurat ze my vieme aj o svojich chybach, len ty nechces uznat tie svoje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných