... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:chalani, sarte na naho. nemá to zmysel. treba mu BAN a hotovo. proste toto je oničom. chlapec nevie čo píše. a keď hej tak sú to blbosti... nestojí to za to sa znervózňovať... ale tiež ma už serie
azmodan napísal:nie ved ja som na dochodku a ja mam nubiru no ale ako chodim medzi Vas pani(a za to Vam dakujem) tak som pochopil kto je lider v automobilovom svete.. a A3ka nie je cistokrvne audi to je taky bycikel ved to poznate to je nieco ako bmw 3 ... do toho nejdu nejlepsie materialy to je taky odvar... ale zase k A3 je bycikel tak BMW 3 je kolobezka to je druha stranka mince no ale teraz uz vazne tak ake auto si mam kupit ? musi byt lacne , vykonne, spolahlive ,mat malu spotrebu a este aj reprezentativne.. vychadza mi to na 520i a supnut ho na LPG ako mam teraz nubiru... moze byt? a som zvedavy na zvuk 6valca taky som este nemal ja som doteraz vzdy osedlaval len 8 a 12valce... (okrem nubiry ale ta bola za dobru cenu takze na valce som kaslal)
azmodan napísal:to bude asi najlepsie![]()
ale este predtym ako ma vyhodite sa prevezte na audine a nastane masovy vypredaj bmw