... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:03

Azmodan, ake VLASTNIS auto, kolko mas rokov? A prosim bez debilin o audi 1.6d, 760iL, daewo a podobnych dristov.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:05

ved ja som uznal ja som len hovoril ze aj tak je audi lepsie... ale uz som zmenil nazor chcel by som bmw presvedcili ste ma poradte mi nejaky vhodny model... musi byt spolahlivy a lacny..

a teraz pravdu o mne.. som dochodca mam maly rodinny domcek vo velkom klcove, velmi ma chytili auta a vsetko co s nimi suvisi a na dvore mi stoji VW Polo 1.0 .. som s nim spokojny ma malu spotrebu a nizku poistku a zaroven velky kufor..no ale teraz mi uz skuste poradit ake bmw si mam kupit..do tych 100 000Skk
Naposledy upravil/-a azmodan v Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:08, upravené celkom 1 krát.
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:07

chalani, sarte na naho. nemá to zmysel. treba mu BAN a hotovo. proste toto je oničom. chlapec nevie čo píše. a keď hej tak sú to blbosti... nestojí to za to sa znervózňovať... ale tiež ma už serie :lol:

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:11

Mimo napísal:
chalani, sarte na naho. nemá to zmysel. treba mu BAN a hotovo. proste toto je oničom. chlapec nevie čo píše. a keď hej tak sú to blbosti... nestojí to za to sa znervózňovať... ale tiež ma už serie :lol:

no neviem ako ty, ale ja sa bavim, nie znervoznujem... treba furt nejakeho trotla nech je sranda

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:12

a som rad ze ste ma prijali medzi seba a max-max trotl je ten co ho mas v garazi ale ja mam tiez trotla ale na nic sa nehram predsalen polo nie je raketa
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:12

ja som precital ze trola :lol: :lol: nech posle svoju fotku, mozno sa este viac zabavime, co ak je to zena :twisted:
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:16

zena nie som ale toto je moja manzelka

Obrázok

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:17

ak by to niekoho zaujimalo..mimochodom je to mercedes moje prve auto to som bol este mlady pekny a bohaty..teraz som stary skaredy chudobny a este aj sprosty
Naposledy upravil/-a azmodan v Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:19, upravené celkom 1 krát.

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 14:19

vacsiu fotku si nenasiel? a to je fotka z pred 50 rokov, pre boha, zije este?
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 17:08

azmodan napísal:
ak by to niekoho zaujimalo..mimochodom je to mercedes moje prve auto to som bol este mlady pekny a bohaty..teraz som stary skaredy chudobny a este aj sprosty
jasne a mas 12 rokov, tvoji rodicia maju staru nubiru a stryko ta obcas prevezie na A3 a si z toho uplne v pi**

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 18:18

nie ved ja som na dochodku a ja mam nubiru no ale ako chodim medzi Vas pani(a za to Vam dakujem) tak som pochopil kto je lider v automobilovom svete.. a A3ka nie je cistokrvne audi to je taky bycikel ved to poznate to je nieco ako bmw 3 ... do toho nejdu nejlepsie materialy to je taky odvar... ale zase k A3 je bycikel tak BMW 3 je kolobezka to je druha stranka mince no ale teraz uz vazne tak ake auto si mam kupit ? musi byt lacne , vykonne, spolahlive ,mat malu spotrebu a este aj reprezentativne.. vychadza mi to na 520i a supnut ho na LPG ako mam teraz nubiru... moze byt? a som zvedavy na zvuk 6valca taky som este nemal ja som doteraz vzdy osedlaval len 8 a 12valce... (okrem nubiry ale ta bola za dobru cenu takze na valce som kaslal)

Tubular
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 18:34

Ja mam skor pocit, ze si z nas azmodan robi prdel, alebo je to totalny debil, ktory nema vo svojom volnom case co robit..demencia :wink:
E46 3148Ci (1999)

killian

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 18:55

azmodan napísal:
nie ved ja som na dochodku a ja mam nubiru no ale ako chodim medzi Vas pani(a za to Vam dakujem) tak som pochopil kto je lider v automobilovom svete.. a A3ka nie je cistokrvne audi to je taky bycikel ved to poznate to je nieco ako bmw 3 ... do toho nejdu nejlepsie materialy to je taky odvar... ale zase k A3 je bycikel tak BMW 3 je kolobezka to je druha stranka mince no ale teraz uz vazne tak ake auto si mam kupit ? musi byt lacne , vykonne, spolahlive ,mat malu spotrebu a este aj reprezentativne.. vychadza mi to na 520i a supnut ho na LPG ako mam teraz nubiru... moze byt? a som zvedavy na zvuk 6valca taky som este nemal ja som doteraz vzdy osedlaval len 8 a 12valce... (okrem nubiry ale ta bola za dobru cenu takze na valce som kaslal)

podla mna nubira v plnej vybave je idealne auto pre teba. idu tam najlepsie materialy, je to premiova znacka a LPG ma malu spotrebu. Nechaj si nubiru a prestahuj sa na daewoo klub :wink:

BAVORAK009
Auto: BMW E36 328i cupe

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 20:21

azmodan napísal:
to bude asi najlepsie :lol: :lol: ale este predtym ako ma vyhodite sa prevezte na audine a nastane masovy vypredaj bmw :lol:

Pocuj kamos kazde auto ma nieco do seba aj audi aj daewo aj lada samara a dalsie stovky inych znaciek aut,ale prosim Ta tato stranka je o BMW a preto sa vola bmwklub.Vsetci tu pritomni na tomto fore milujeme znacku bmw tak nas v tom nechaj a odcupitaj z tochto fora a bez sa odbavit na audi-daewo forum.Dufam ze mas aspon IQ 60 a pochopis to co som Ti napisal!!!zlom vez :wink:

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 20:33

bavorak009 diky bracho cenim si tvoju radu... a cenim si ze ste mi venovali jednu celu temu :D atakisto dakujem aj luckymu za jeho zhovievavost nakoniec zacnem mat rad toto forum :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 229 neregistrovaných