... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
azmodan napísal:ja mam audi 1.6D s turbom a velkym krutakom bmw by som nechcel.. to uz radsej daewo...
Zelo ZH napísal:tak ked si taky strasny fanusik audi a daewOO, tak sa neser chalanovy do topicu, on chce BMW E30 ty mudrlant...... ziadne jebnute audi....
azmodan napísal:ked raz vyrasties pochopis preco je audi ..proste audi.. a preco mu bmw nesiaha ani po clenky..a to iste daewo..
azmodan napísal:ked raz vyrasties pochopis preco je audi ..proste audi.. a preco mu bmw nesiaha ani po clenky..a to iste daewo..
azmodan napísal:ja mam audi 1.6D s turbom a velkym krutakom bmw by som nechcel.. to uz radsej daewo...
azmodan napísal:airbornevidno ze aspon 1 uzivatel tu ma rozum...
P.S. ktoze zacal prvy pozinkovavat kasne ked este bmw ani nevedelo co to jenajdi mi hrdzavu audi vyrobenu od nejakeho 85ho roku a kupim ti ju... myslim ze bmw z tej doby su uz pozametane a motory takisto lepsie v prospech audi...