... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
mmracing.sk

azmodan
Autor témy

Sobota, 15. Novembra 2008, 06:59

ja mam audi 1.6D s turbom a velkym krutakom bmw by som nechcel.. to uz radsej daewo...
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Sobota, 15. Novembra 2008, 09:22

azmodan napísal:
ja mam audi 1.6D s turbom a velkym krutakom bmw by som nechcel.. to uz radsej daewo...

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
///e34

Užívateľov profilový obrázok
RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Sobota, 15. Novembra 2008, 09:55

azmodan napísal:

to si trochu mimo, nie len mimo temy ale aj mimo reality :lol: :lol: :lol:
a k tej tricke, som kukal a ja keby som mal peniazky tak kupujem tuto:
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/325i-e30-id620212.html
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

Zelo ZH

Sobota, 15. Novembra 2008, 10:20

azmodan napísal:

tak ked si taky strasny fanusik audi a daewOO, tak sa neser chalanovy do topicu, on chce BMW E30 ty mudrlant...... ziadne jebnute audi....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

azmodan
Autor témy

Sobota, 15. Novembra 2008, 18:59

Zelo ZH napísal:
tak ked si taky strasny fanusik audi a daewOO, tak sa neser chalanovy do topicu, on chce BMW E30 ty mudrlant...... ziadne jebnute audi....

ked raz vyrasties pochopis preco je audi ..proste audi.. a preco mu bmw nesiaha ani po clenky..a to iste daewo..
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

alpina b3
Kraj: Prešovský

Sobota, 15. Novembra 2008, 19:43

azmodan napísal:
ked raz vyrasties pochopis preco je audi ..proste audi.. a preco mu bmw nesiaha ani po clenky..a to iste daewo..

neviem, co tu robis, o com pises, na com bezis.neviem, ci rozmyslas nad tym, ked tukas www.bmwklub.sk , ze je to pokec o bmw :!: :!: :!:
Pozri, myslim si, ze by bolo trapne, keby som ja siel na audi klub a ospevoval tam baworaky.Je to proste troska smiesne.Na tomto klube si chce proste kazdy vychutnat baworaky so vsetkym co k tomu patri. :wink:

Co sa tyka toho, ze ci je fajn auto bmw e30...Mam e36(alpina b3), ktora je v cukrikovom stave.Proste je to brutalna kara.Povazoval som to za auto, ktore ma uplne dostalo, bolo to auto, ktore som si zamiloval.
No potom som si kupil e30 a pochopil som, co to je.Je to uplne o niecom inom.Mam vacsiu radost, ked si mozem zajazdit na e30-ke.Skratka ma to auto zivot, smrnc...netrapi ma to, ze e36 je bezpecnejsie, novsie auto...oproti e30 to je nic :shock: :shock: :shock:
Keby som si dnes isiel kupovat bawo a mam pred sebou e36 a e30, ani nerozmyslam a beriem e30...nech ma ta e36 aj pozlateny cely motor... :twisted: :twisted: :twisted:

Zelo ZH

Sobota, 15. Novembra 2008, 20:03

azmodan napísal:

Prosimta, radsej tu nepis hluposti a ked si fanusik daewoo tak sa nauc ze sa tam pisu DVE O na konci.... Audi v zivote nikdy nesiahalo BMW ani po clenky a este dlho sa to nezmeni..... ale o tom sa tu hadat nejdem... proste si na BMW fore, tak sa tak aj spravaj, lebo sa za teba prihovorim u admina a uz tu nebudes.... CHAPEME SA???
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Sobota, 15. Novembra 2008, 20:38

azmodan napísal:

Nože nám prezraď, prečo si sa sem registroval, či to má zmysel.
Toto fórum je o BMW. Ďalšia vec je, dodržiavanie pravidiel fóra.
Ak pravidlá nemieniš dodržiavať a provokuješ, tak nemá zmysel aby si sa tu naďalej zdržiaval.
Je tu veľa ľudí čo nevlastní BMW ale nikto z nich sa nechová tak ako ty.

Toto považuj za prvé napomenutie!
Pre info aby si vedel čo potom nasleduje.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

rosky
Auto: 250T D,944,993

Sobota, 15. Novembra 2008, 21:35

azmodan napísal:

Aj ja mam auto z toho obdobia dokonca e30 tiez td len neviem kde su tie technicke vyhody audi -2 valce , - krutiaci moment, - vykon. :lol:
Je pravda ze Audi malo 1 tdi ale presne s takym vykonom ako BMW pred 6 rokmi s komorkou s tym istym objemom. PS Audi je momentalne so svojim Tdi na ustupe a prechadza na comon rail. BMW e30 prve auto s elektronicky ovladanym cerpadlom :!:
Ja mam len turbo diesel ale maximalna spokojnost na denno denne pouzivanie.

E38
Auto: E38 740i
Kraj: Košický

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 02:10

azmodan napísal:

na ake dusevne poruchy sa liecis?

inak E30 je super auto, kazdy fanda znacky by mal mat snim cest, to auto ma fakt svoje caro, mal som ho sice kratko, ale rad nanho spominam...pri kupe by som hlavne pozeral nato ci je zachovaly interier a aby kasna bola bez hrdze v zachovalom stave, ramena, cepy a drobne spotrebne diely na motore vymenis ale ked raz budes mat opotrebovany interier tak ten asi tazko budes opravovat ci menit....

airbone
Auto: F25 X3

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 02:19

Prepacte mi za OT, ale toto by som chcel napisat. Chlapi, niektore debaty mi pripadaju horsie ako skolka pre male deti. Nechapem ako vas moze vynervovat nejaky typek ako azmodan. To, ze bmw je par storoci pred daewoo a par rokov pred audi, vie aj male decko., a azmodan to vie tiez a to velmi dobre. Prisiel tu len podpichovat a robit si z vas prcu a vy vsetci ste z toho v roztrzeni. Na jeho priblble a sproste poznamky sa da velmi kratko a trefne reagovat/oponovat. Je to ako ked sa Miro Noga snazil zaujat masy ako humorista, ale nie vzdy to vyslo. Ked to aj je BMW forum, no a co ze sa tu spomenu slova ako audi apd... toto ma byt regulerna debata, tak nech je, a nie ze kto spomenie ine slovo ako BMW, ma byt hned napominany apd. Koniec koncov, je to v teme pokec. Ked niekto trepe somariny, ti druhi mu to mozu vyvratit, nie je hned treba volat prvu pomoc a hasicov, ci nie??? Aj moja najoblubenejsia znacka je BMW, ale to neznamena, ze mam nad postelou znak bmw a kazde rano sa pred nim klaniam, kajam a modlim...
Tolko k vyvijajucemu sa priebehu. A teraz k teme: je pravda ze E30ky sa predavaju za ceny par stovak euro, ale su to uz vybehane vraky, samozrejme za lepsiu sa zaplati viac.... (ja som svoju byvalu 318 E30 kupil v celkom dobrom stave za 1 EURO) 8) No ale ak by som mal to auto kupit za 60tisic, tak by som si to asi rozmyslel. Za tie peniaze sa sice dobra E36ka zohnat neda, ale ak by clovek trosku priplatil, tak by to bolo lepsie. E30ku chapem ako super auto ktore naozaj v historii bolo fakt TOP, ale vnucovat si nazor v dnesnej dobe, ze tento 25 rocny koncept patri medzi nejake nadpozemske auta je fakt uz trochu mimo. Kazdopadne sa vsak priklanam k nazoru, ze je daleko lepsie ako felicia, daewoo (a to akekolvek) apd apd....

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 08:16

airborne [-o< vidno ze aspon 1 uzivatel tu ma rozum...

P.S. ktoze zacal prvy pozinkovavat kasne ked este bmw ani nevedelo co to je ;) najdi mi hrdzavu audi vyrobenu od nejakeho 85ho roku a kupim ti ju... myslim ze bmw z tej doby su uz pozametane a motory takisto lepsie v prospech audi...

RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 11:42

azmodan napísal:
airborne [-o< vidno ze aspon 1 uzivatel tu ma rozum...

P.S. ktoze zacal prvy pozinkovavat kasne ked este bmw ani nevedelo co to je ;) najdi mi hrdzavu audi vyrobenu od nejakeho 85ho roku a kupim ti ju... myslim ze bmw z tej doby su uz pozametane a motory takisto lepsie v prospech audi...

:lol: :lol: :lol: :lol: nepoucitelny, vyhodit!!!!
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

azmodan
Autor témy

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 11:59

to bude asi najlepsie :lol: :lol: ale este predtym ako ma vyhodite sa prevezte na audine a nastane masovy vypredaj bmw :lol:

k33p
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Novembra 2008, 12:02

azmodan napísal:
to bude asi najlepsie :lol: :lol: ale este predtym ako ma vyhodite sa prevezte na audine a nastane masovy vypredaj bmw :lol:
chalan, ale toto čo už robíš(píšeš)...je naozaj na ban, baví ťa stále hovoriť dokola o hovne ktoré nás nezaujíma ? :roll:
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných