... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
luky2208 napísal:zo začiatku som tiež uvažoval nad octavkou,ale kedže stim pracujem tak ma to odradilo.nekonečné výmeny-uloženia stabylyzatora,žhavyčou,turba(hlavne ovladanie geometrie),regulačný ventil tlaku,snimače teploty,tyčky riadenia,ložiská kolies,tlmyč vybracijí klynoveho remeňa,volnobežka alternatora a dalších X vecí stale dookola![]()
a zakaznikom je s toho do plaču
a nam a predajcom do smiechu
![]()
RALF napísal:200 tisic? to je dost, co mas za bavor?
jararak napísal:birki zdielam tvoj nazor, hoc za svoju som dal o 50t menej. o zavisti majitelov tej 5 hviezdickovej skodovky viem svoje ked debil nezniesol a musel sa mi odplatit tak ze mi ocural klucku, jeho inteligencia siahala natolko ze som ho ukecal ci si nechce sadnut do toho pohodlia a priestoru narozdiel od jeho a3 turbokachle a otvoril si sam.
co sa tyka oktavky ano, mozno jazdy za 5litrov na 300km usek s tym ze plyn len hladkas a ides ustalene 120-30 pri takychto podminkach mam asi 7 litrov a to mam kapanek viac vykonu pod kapotou. jazdne vlastnosti ? videl som uz oktavku v smyku na miestach kde ma nestocilo ani s feliciou a nieto este e36 a to mam pekne zlestene gumy v zadu. chcel som auto so zadnym nahodom, mal som 2 moznosti a c-classe sa mi nelubi, e uz drahe.