... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mizu2101 napísal:chlapci aaa predava len tie auta ktore tam vy pridete predat, pri tich tisicoch ludi zopar co nema dobru skusenost je len male percento len ten kto ma dobru tak nebude hladat na to forum aby sa postazoval. sam som vykupca v AAA auto a mi je smiesne ako ste tu vykupcov uz ponazyvali, ak mi to niekto chce povedat do oci nech sa paci vklude a na vsetky tie veci co tu vypisujete o stacani km doneste mi dokaz, viem na 100-percent ze sa to nerobi a preco by inak zakaznik podpisoval u notara cestne prehlasenie o stave km s ktrymi nam auto predal a to sa da aj novemu zakaznikovi...same bludy......
ancaaa napísal:mizu :nic proti tebe ale bez vetra sa ani listok nepohne
a poznam osobne chlapika ktorý tam pracoval a ukončil pomer koly tomu že nedokazal ojebabravať zakaznikov je to cele dobre vymysleny a rozbehnuty kšeft začo najmenej(častokrat vyskoko pod cenu) vykupiť od ludi čo surne potrebuju prašule a nevedia kam z konopí a začo najviac predať ,nikdy neburane prvý majitel bla bla bla a hlavna vec že všetky afta maju do 200 tis nabehane to som už prehnal...PS:inač ta reklama v telke je jaka trapošina :-))))
mizu2101 napísal:nooo ano ta reklama v telke je trapna to je pravda,.nehovorim ze aaa auto je najlepsia firma na svete... a ja ties niesom ziaden ojebavak. kazdy kto pride ku nam chce aspon o 30-tisic viac ako by sa to auto v skutocnosti predavalo tak ked poviem cenu tak odide clovek ponadava si a zo skusenosti viem ze do mesiaca je naspet a zobre vobec o tolko co som mu daval. o tom to je. a ako som uz spominal pri tolkych ludoch nemoze byt kazdy spokojny. kazdy si mysli ze kupujem nove auto aj ked kupuje auto do 100-tisic a km do 200tisic????noooo tak uz chodia ludia s tym clovek nic neurobi. ja tu neobhajujem aaa len nemam rad hlupe a primitivne reci a v podstate ak tu niekto nazve pracovnikov klamarom tak to sa uz tyka mna lebo to niesom.......len tolko ku hlupym reciam.
snoo napísal:mizu robis v AAA v kosiciach ja som tam predal bavo e46 KE 333 BB vsetci sa na tom vysantili jak som to odovzdaval st som stal vonku a pocul jak si vykupcovia hovoria, pod vyskusat jeden mlady to tu doniesol, sadli dalsi a zacali katovat. ok auto uz v podstate na polovicu nieje moje, ale stale som cakal pokial mi schvalia neaky vyssi v blave ci prahe ci kde, cize este auto bolo aj s casti moje, no nevadi. auto som kupil v tempuse za 360 000, cenu som v tempuse zbil z 390 000 po 4 mesiacoch som odnisol auto do AAA a tam mi za neho davali 230 000 cena preco mi taku davaju je to, ze predny naraznik mal kusok lupnuty lak co sa da urobit za 5 stovak. ze vraj to je reprezentativne auto a ked to uvidi potencionalny majitel tak ho to moze odradit a plno inych bajok. peniaze som potreboval, lebo som mal neak financne problemy. nehovoriac, ze som v AAA stravil 12 hodin co najebalo nielen mna, ale aj otca, al hovorim si co uz. je to len zrnko toho preco som na AAA najebany, nech si hovori kto chce co chce pristup ludi je tak taky, ze nazov skurvysyn kazdy jeden co tam pracuje je adekvatny, nebyt kamarata co tam pracuje ktory mi kusok v tom vsetkom pomohol tak ich vsetkych silno poslem volakde. mizu nepoznam ta dobre, mozno si skutocne poctivy a slusny vykupca ale to co som tam ja zazil mi stacilo a nikdy viac!
diLucca napísal:no ale taky to je kseft, osobne si myslim, ze je blbost ist do bazaru a cakat ze mi zapltia viac, bazar je pre takych, co potrebuje hned peniaze, musia vyplatit barak a ja neviem co...
A druha vec bazar to nerobi zadara, ryzuje na tom, su nejake naklady, a aby to lepsie predali ta prwedajna cene uz musi byt nizsia, tym padom sa znizuje aj vykupka o marzu, nikto vam nic neda zadara..
Mizu ja som bol ohladom Navisionu v Ke pred rokom, ktory si? :)