... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

diLucca

Pondelok, 21. Júla 2008, 20:29

Inak s tymi stacanymi km chodilia uz zakaznici na vykup, a nestacaju sa po vykupe bazarom, preto nemaju uvadzane na tabuliach km..

mizu2101

Streda, 30. Júla 2008, 09:33

chlapci aaa predava len tie auta ktore tam vy pridete predat, pri tich tisicoch ludi zopar co nema dobru skusenost je len male percento len ten kto ma dobru tak nebude hladat na to forum aby sa postazoval. sam som vykupca v AAA auto a mi je smiesne ako ste tu vykupcov uz ponazyvali, ak mi to niekto chce povedat do oci nech sa paci vklude a na vsetky tie veci co tu vypisujete o stacani km doneste mi dokaz, viem na 100-percent ze sa to nerobi a preco by inak zakaznik podpisoval u notara cestne prehlasenie o stave km s ktrymi nam auto predal a to sa da aj novemu zakaznikovi...same bludy......
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza

diLucca

Streda, 30. Júla 2008, 09:58

Na tvojom mieste by som odtial hned odisiel, a ze posielam srdecne pozdravy byvalemu Country Managerovi Patrikovi "sku*****" M. :D

Užívateľov profilový obrázok
ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Streda, 30. Júla 2008, 10:10

mizu2101 napísal:
chlapci aaa predava len tie auta ktore tam vy pridete predat, pri tich tisicoch ludi zopar co nema dobru skusenost je len male percento len ten kto ma dobru tak nebude hladat na to forum aby sa postazoval. sam som vykupca v AAA auto a mi je smiesne ako ste tu vykupcov uz ponazyvali, ak mi to niekto chce povedat do oci nech sa paci vklude a na vsetky tie veci co tu vypisujete o stacani km doneste mi dokaz, viem na 100-percent ze sa to nerobi a preco by inak zakaznik podpisoval u notara cestne prehlasenie o stave km s ktrymi nam auto predal a to sa da aj novemu zakaznikovi...same bludy......

mizu :nic proti tebe ale bez vetra sa ani listok nepohne
a poznam osobne chlapika ktorý tam pracoval a ukončil pomer koly tomu že nedokazal ojebabravať zakaznikov je to cele dobre vymysleny a rozbehnuty kšeft začo najmenej(častokrat vyskoko pod cenu) vykupiť od ludi čo surne potrebuju prašule a nevedia kam z konopí a začo najviac predať ,nikdy neburane prvý majitel bla bla bla a hlavna vec že všetky afta maju do 200 tis nabehane to som už prehnal...PS:inač ta reklama v telke je jaka trapošina :-))))
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

diLucca

Streda, 30. Júla 2008, 10:19

no ja tiez jeden z tych, ale boli tam aj ine veci kvoli comu sme odisli...

mizu2101

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:27

ancaaa napísal:
mizu :nic proti tebe ale bez vetra sa ani listok nepohne
a poznam osobne chlapika ktorý tam pracoval a ukončil pomer koly tomu že nedokazal ojebabravať zakaznikov je to cele dobre vymysleny a rozbehnuty kšeft začo najmenej(častokrat vyskoko pod cenu) vykupiť od ludi čo surne potrebuju prašule a nevedia kam z konopí a začo najviac predať ,nikdy neburane prvý majitel bla bla bla a hlavna vec že všetky afta maju do 200 tis nabehane to som už prehnal...PS:inač ta reklama v telke je jaka trapošina :-))))

nooo ano ta reklama v telke je trapna to je pravda,.nehovorim ze aaa auto je najlepsia firma na svete... a ja ties niesom ziaden ojebavak. kazdy kto pride ku nam chce aspon o 30-tisic viac ako by sa to auto v skutocnosti predavalo tak ked poviem cenu tak odide clovek ponadava si a zo skusenosti viem ze do mesiaca je naspet a zobre vobec o tolko co som mu daval. o tom to je. a ako som uz spominal pri tolkych ludoch nemoze byt kazdy spokojny. kazdy si mysli ze kupujem nove auto aj ked kupuje auto do 100-tisic a km do 200tisic????noooo tak uz chodia ludia s tym clovek nic neurobi. ja tu neobhajujem aaa len nemam rad hlupe a primitivne reci a v podstate ak tu niekto nazve pracovnikov klamarom tak to sa uz tyka mna lebo to niesom.......len tolko ku hlupym reciam.

Pežot

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:30

mizu2101 napísal:
nooo ano ta reklama v telke je trapna to je pravda,.nehovorim ze aaa auto je najlepsia firma na svete... a ja ties niesom ziaden ojebavak. kazdy kto pride ku nam chce aspon o 30-tisic viac ako by sa to auto v skutocnosti predavalo tak ked poviem cenu tak odide clovek ponadava si a zo skusenosti viem ze do mesiaca je naspet a zobre vobec o tolko co som mu daval. o tom to je. a ako som uz spominal pri tolkych ludoch nemoze byt kazdy spokojny. kazdy si mysli ze kupujem nove auto aj ked kupuje auto do 100-tisic a km do 200tisic????noooo tak uz chodia ludia s tym clovek nic neurobi. ja tu neobhajujem aaa len nemam rad hlupe a primitivne reci a v podstate ak tu niekto nazve pracovnikov klamarom tak to sa uz tyka mna lebo to niesom.......len tolko ku hlupym reciam.

Nooo lenže hlúpe reči sú to možno pre teba, človek ako taký by to len tak bez nijakej skúsenosti nenapísal. Ak sú skúsenosti treba ich prijať tak ako sa stali a nie teraz tu vyhlasovať, že tam neojebabrávate ľudí, keď ja som zažil tiež pár prípadov, keď ľudia neboli spokojní s autami čo brali z tejto firmy.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 07:33

Ja uz len ked vojdem do autobazaru uz citim podjeb. Úškrn predavaca ma vzdy len znechuti.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

snoo

Štvrtok, 31. Júla 2008, 08:49

mizu robis v AAA v kosiciach ja som tam predal bavo e46 KE 333 BB vsetci sa na tom vysantili jak som to odovzdaval st som stal vonku a pocul jak si vykupcovia hovoria, pod vyskusat jeden mlady to tu doniesol, sadli dalsi a zacali katovat. ok auto uz v podstate na polovicu nieje moje, ale stale som cakal pokial mi schvalia neaky vyssi v blave ci prahe ci kde, cize este auto bolo aj s casti moje, no nevadi. auto som kupil v tempuse za 360 000, cenu som v tempuse zbil z 390 000 po 4 mesiacoch som odnisol auto do AAA a tam mi za neho davali 230 000 cena preco mi taku davaju je to, ze predny naraznik mal kusok lupnuty lak co sa da urobit za 5 stovak. ze vraj to je reprezentativne auto a ked to uvidi potencionalny majitel tak ho to moze odradit a plno inych bajok. peniaze som potreboval, lebo som mal neak financne problemy. nehovoriac, ze som v AAA stravil 12 hodin co najebalo nielen mna, ale aj otca, al hovorim si co uz. je to len zrnko toho preco som na AAA najebany, nech si hovori kto chce co chce pristup ludi je tak taky, ze nazov skurvysyn kazdy jeden co tam pracuje je adekvatny, nebyt kamarata co tam pracuje ktory mi kusok v tom vsetkom pomohol tak ich vsetkych silno poslem volakde. mizu nepoznam ta dobre, mozno si skutocne poctivy a slusny vykupca ale to co som tam ja zazil mi stacilo a nikdy viac!
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 31. Júla 2008, 09:18

V Bratislavskom AAA kamarát predával auto a povedali mu 260 000 s tým že si musí vybaviť auto audit.Keď ho doniesol aj z autom čo bolo za 2 dni ak mu dávali 225 000.MIZU toto nieje ojeb silného kalibru a podvod na ludí:!: :!: :!: :!: A nepresvedčíš mna otom že to tak neni

mizu2101

Štvrtok, 31. Júla 2008, 10:00

snoo napísal:
mizu robis v AAA v kosiciach ja som tam predal bavo e46 KE 333 BB vsetci sa na tom vysantili jak som to odovzdaval st som stal vonku a pocul jak si vykupcovia hovoria, pod vyskusat jeden mlady to tu doniesol, sadli dalsi a zacali katovat. ok auto uz v podstate na polovicu nieje moje, ale stale som cakal pokial mi schvalia neaky vyssi v blave ci prahe ci kde, cize este auto bolo aj s casti moje, no nevadi. auto som kupil v tempuse za 360 000, cenu som v tempuse zbil z 390 000 po 4 mesiacoch som odnisol auto do AAA a tam mi za neho davali 230 000 cena preco mi taku davaju je to, ze predny naraznik mal kusok lupnuty lak co sa da urobit za 5 stovak. ze vraj to je reprezentativne auto a ked to uvidi potencionalny majitel tak ho to moze odradit a plno inych bajok. peniaze som potreboval, lebo som mal neak financne problemy. nehovoriac, ze som v AAA stravil 12 hodin co najebalo nielen mna, ale aj otca, al hovorim si co uz. je to len zrnko toho preco som na AAA najebany, nech si hovori kto chce co chce pristup ludi je tak taky, ze nazov skurvysyn kazdy jeden co tam pracuje je adekvatny, nebyt kamarata co tam pracuje ktory mi kusok v tom vsetkom pomohol tak ich vsetkych silno poslem volakde. mizu nepoznam ta dobre, mozno si skutocne poctivy a slusny vykupca ale to co som tam ja zazil mi stacilo a nikdy viac!

tak po prve za auto si nedostal 230 ale 260tisic, ano pozrel som si to bola tam presne ta zavada. ani jeden z tych co od teba to auto kupovali tu uz nepracuje. poznal som ich a podla toho co pises tak by som aj povedal ze to tak mohlo byt.ale vela veci sa zmenilo. robim tu rok a pol a zazil som tu uz vselico ale vela veci sa meni k dobremu a je to stale len o samotnom pristupe toho cloveka, ak niekto pride a je arogantny a drzi preco by somo sa na takeho cloveka mal usmievat a byt mili k nemu??a musim to nejak....taka vec ako ze som skurvysyn ako si to tu napisal...nepoznas ma a ten co ma pozna vie ze to tak nie je... preco ked sa stale na acka nadava tak tam aj tak stale niekto pride???tu v KE na vykupe nie je ziaden skurvysyn ale vsetko sme tu partia mladych chalanov ktory vsetci jazdia na BMW:) sme len normalny ludia a ziadny debili.

mayo333

Štvrtok, 31. Júla 2008, 11:12

...ale stale predajcovia, su predajcovia. tiez som predaval v ke auta a co ja viem...uz to robit nechcem. ako tu uz niekto poznamenal: bez vetra sa ani listok nepohne :idea:

snoo

Štvrtok, 31. Júla 2008, 11:22

mizu: ospravedlnujem sa, zabudol som napisat, ze nakoniec mi dali 260 000 ale dakujem, ze si ma poopravil, ale aj tak ked si to porovnas 360 000 kupa a o 4 mesiace predaj za 260 000 kusok rozdiel, ale nevadi, vyhovorky ake mali tak to skutocne stalo za to.. dalsia vec nepovedal som, ze ty si skurvysyn, ale ty co tam robia, resp ako pises robili, teraz ste tam nova partia co jazdi na bmw ako pises, je mozne, ze teraz je tam uplne iny pristup a uplne ine jednanie a postoj k zakaznikovy. ja som drzy nebol, ja som mal dobru naladu, len ma kusok vytocilo par veci, najebany som bol az vecer ked som po 12 hodinach dostal peniaze cash.. tolko k AAA
teba nepoznam to som aj pisal, teba som tusim nestihol ako vykupcu, takze nadavam na to co tam bolo v den ked som tam bol ja.
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

diLucca

Štvrtok, 31. Júla 2008, 13:16

no ale taky to je kseft, osobne si myslim, ze je blbost ist do bazaru a cakat ze mi zapltia viac, bazar je pre takych, co potrebuje hned peniaze, musia vyplatit barak a ja neviem co...
A druha vec bazar to nerobi zadara, ryzuje na tom, su nejake naklady, a aby to lepsie predali ta prwedajna cene uz musi byt nizsia, tym padom sa znizuje aj vykupka o marzu, nikto vam nic neda zadara..

Mizu ja som bol ohladom Navisionu v Ke pred rokom, ktory si? :)

mizu2101

Štvrtok, 31. Júla 2008, 18:49

diLucca napísal:
no ale taky to je kseft, osobne si myslim, ze je blbost ist do bazaru a cakat ze mi zapltia viac, bazar je pre takych, co potrebuje hned peniaze, musia vyplatit barak a ja neviem co...
A druha vec bazar to nerobi zadara, ryzuje na tom, su nejake naklady, a aby to lepsie predali ta prwedajna cene uz musi byt nizsia, tym padom sa znizuje aj vykupka o marzu, nikto vam nic neda zadara..

Mizu ja som bol ohladom Navisionu v Ke pred rokom, ktory si? :)

skolil si navision alebo ohladom coho si bol??

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 213 neregistrovaných