... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BaDDog napísal:A neskúšal niekto im tam nechat drahšie auto a zobrať si lacnejšie??? + ..žeby doplatili aj rozdiel v cene..
gamavox napísal:čo čakáte, že vám za auto, ktoré si vy ceníte na 300tis. ponúknu v AAA 320tis?To ste asi veľmi naivný, musíte rátať s tým, že oni vykupujú autá na ďalší predaj, čiže na aute, ktoré vykúpia chcú aj oni po drobných úpravách zarobiť a to ešte aj sputiť niečo z ceny pre budúceho majiteľa. Je to logické, taká je trhová ekonomika. Ja som predával do AAA svoju Fábiu, mal som na nej niečo nadhodené a tak som im sputil z ceny, ale nejako sa im nezdal zvuk motora/mala nabehaných 60tis.km/Povedali mi, že nech s tým idem do servisu, že čo je s tým motorom. Na druhý deň mi volali, že ako som dopadol v servise a ja som im povedal, že auto je v 100% stave. Už sa mi neozvali. Fábiu som potom predal cez internet za dva dni za to čo som chcel.
Inak AAA bolo nedávno na pokraji krachu, 700-tis. nedoplatok na mobiloch výkupčích, neskutočný bordel v evidencii aút. Neskutočné pičoviny mali vykúpené, ktoré im stáli v bazáre a nikto ich nechcel kúpiť. Prepustili obrovské množstvo výkupcov aút a iných zamestnacov, ktorí ich ojebávali. Vykupovali autá od ľudí, ktorí im dávali provízie za výkup autá, tým pádom vykupovali predražené pičoviny, ktoré potom nepredávali. Výkupcovia aút si postavili rodinné domy za tieto výkupy.