... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

lupo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Apríla 2008, 18:57

ucelom firmy je produkovat peniaze.
kedze v SR je pol miliona kokotov, co vlastnia auta, ani sa im necudujem, ze sa zameriavaju prave na nich a tomu vsetko prisposobuju (ojebavky a spol. ako pisal sooky)
955 CT-S

Užívateľov profilový obrázok
hurikan
Auto: ex e36 318i|e46 330i
Kraj: Košický

Pondelok, 7. Apríla 2008, 19:02

lupo napísal:
ucelom firmy je produkovat peniaze.
kedze v SR je pol miliona kokotov, co vlastnia auta, ani sa im necudujem, ze sa zameriavaju prave na nich a tomu vsetko prisposobuju (ojebavky a spol. ako pisal sooky)

neviem, neviem ci si malo nepovedal :lol:

lajo

Pondelok, 7. Apríla 2008, 19:23

bol som aj ja s oktávkou, ponúkali 150, predal som na inzerát za 2!!! dni za 200
320D E91
ex - 530i Touring E39
ex - 320D E46

Pežot

Pondelok, 7. Apríla 2008, 19:26

Ja som bol na podobnom školení ale to bolo zamerané na donútenie zákazníka kúpiť výrobok :lol: ale ja som toho moc nepredal :lol: za takých 200 litry za 7 pracovných dní (mojich)

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Utorok, 8. Apríla 2008, 01:24

A neskúšal niekto im tam nechat drahšie auto a zobrať si lacnejšie??? + ..žeby doplatili aj rozdiel v cene.. :roll:

WhiteE39

Utorok, 8. Apríla 2008, 09:04

Ja som tam predal 3 rocny Peugeot Partner po leasingu predatelny za cca 220 - 240t a dali ma dole na 180t :lol: Postup bol ze ma presviecal ze mam lakovany blatnik, ktory samozrejme nikdy lakovany nebol, proste bol to odbornik cez laky. Potom ma sundali, ze to je 2 miestny pickup a kedze som nebol platca DPH, tak ho nemozu ponuknut s odpocitatelnou DPH co pri ich predji bolo zle. Nakonec ho predali za 220t a pohoda. Ani by som ho tam nenechal, ale potreboval som rychlo prachy a to samozrejme rozhodlo.

Co sa tych cien tyka, niekedy ponuknu viac, niekedy menej. Malo ponukaju ked maju z Ciech zastavene vykupovanie kvoli nizkej predajnosti aut. Ked sa zbavia par haraburd, obnovia im vykup a kupuju aj za viac, len aby narvali sklad. A su plateny aj od profitu z auta, kde sa vyhodnocuje aj kolko to auto stalo na bazari, pripadne kolko donho nadrbali penazi. Kamos tam robi na vykupe, mi to trochu opisoval. Je to divocina.

Najviac sa mi lubi, ze ked dojdes na vykup, tak typek pozre auto a ide volat do Ciech, kolko ti ma za to dat. Na zaklade jeho informacii do telefonu mu pan Cech presne povie sumu, aj ked to auto samozrejme nevidel ani len na fotke. To je proste len masovka a kazdy sa na tvoje potreby moze vys..ať. Ako tu bolo povedane, oni len vyrabaju peniaze a hotovo.
Naposledy upravil/-a WhiteE39 v Utorok, 8. Apríla 2008, 09:08, upravené celkom 1 krát.
E39 - 525 tds

Obrázok http://www.epro.sk

Matkoo
Autor témy
Auto: E46 318i M43

Utorok, 8. Apríla 2008, 09:05

Toto je moje prve auto, takze mam k nemu aj taky vztah, je mi luto ho predat, ale ide dost do penazi... Povedal som im, ze zan chcem 290k, aby sa dalo zjednavat, to som si domyslel, ze ma budu chciet odrbat....po tom, co mi dali navrh 170k som sa otocil, podakoval a odfrcal prec... svine...

WhiteE39

Utorok, 8. Apríla 2008, 09:12

BaDDog napísal:
A neskúšal niekto im tam nechat drahšie auto a zobrať si lacnejšie??? + ..žeby doplatili aj rozdiel v cene.. :roll:

Toto neviem, ale pocul som pripad, ze chalan kupil u nich auto a prisiel ho za par dni reklamovat, ze je upne do..ebane. Povedali mu ze mu ho zoberu naspat a ze nech si v tej hodnote vyberie na bazari ine. Proste prides do potravin a nemas rad klasicke rozky, tak ti povedia aby si si zobral namiesto nich grahamove. To je strasneee.
E39 - 525 tds

Obrázok http://www.epro.sk

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

,,

Utorok, 8. Apríla 2008, 10:20

jednoducho na slovensku sa cudzim firmaaam dari ...

gamavox

Utorok, 8. Apríla 2008, 11:59

čo čakáte, že vám za auto, ktoré si vy ceníte na 300tis. ponúknu v AAA 320tis?To ste asi veľmi naivný, musíte rátať s tým, že oni vykupujú autá na ďalší predaj, čiže na aute, ktoré vykúpia chcú aj oni po drobných úpravách zarobiť a to ešte aj sputiť niečo z ceny pre budúceho majiteľa. Je to logické, taká je trhová ekonomika. Ja som predával do AAA svoju Fábiu, mal som na nej niečo nadhodené a tak som im sputil z ceny, ale nejako sa im nezdal zvuk motora/mala nabehaných 60tis.km/Povedali mi, že nech s tým idem do servisu, že čo je s tým motorom. Na druhý deň mi volali, že ako som dopadol v servise a ja som im povedal, že auto je v 100% stave. Už sa mi neozvali. Fábiu som potom predal cez internet za dva dni za to čo som chcel.
Inak AAA bolo nedávno na pokraji krachu, 700-tis. nedoplatok na mobiloch výkupčích, neskutočný bordel v evidencii aút. Neskutočné pičoviny mali vykúpené, ktoré im stáli v bazáre a nikto ich nechcel kúpiť. Prepustili obrovské množstvo výkupcov aút a iných zamestnacov, ktorí ich ojebávali. Vykupovali autá od ľudí, ktorí im dávali provízie za výkup autá, tým pádom vykupovali predražené pičoviny, ktoré potom nepredávali. Výkupcovia aút si postavili rodinné domy za tieto výkupy.
BMW 320D E46 100kw

BaDDog

Utorok, 8. Apríla 2008, 12:08

gamavox napísal:
čo čakáte, že vám za auto, ktoré si vy ceníte na 300tis. ponúknu v AAA 320tis?To ste asi veľmi naivný, musíte rátať s tým, že oni vykupujú autá na ďalší predaj, čiže na aute, ktoré vykúpia chcú aj oni po drobných úpravách zarobiť a to ešte aj sputiť niečo z ceny pre budúceho majiteľa. Je to logické, taká je trhová ekonomika. Ja som predával do AAA svoju Fábiu, mal som na nej niečo nadhodené a tak som im sputil z ceny, ale nejako sa im nezdal zvuk motora/mala nabehaných 60tis.km/Povedali mi, že nech s tým idem do servisu, že čo je s tým motorom. Na druhý deň mi volali, že ako som dopadol v servise a ja som im povedal, že auto je v 100% stave. Už sa mi neozvali. Fábiu som potom predal cez internet za dva dni za to čo som chcel.
Inak AAA bolo nedávno na pokraji krachu, 700-tis. nedoplatok na mobiloch výkupčích, neskutočný bordel v evidencii aút. Neskutočné pičoviny mali vykúpené, ktoré im stáli v bazáre a nikto ich nechcel kúpiť. Prepustili obrovské množstvo výkupcov aút a iných zamestnacov, ktorí ich ojebávali. Vykupovali autá od ľudí, ktorí im dávali provízie za výkup autá, tým pádom vykupovali predražené pičoviny, ktoré potom nepredávali. Výkupcovia aút si postavili rodinné domy za tieto výkupy.

Pekne..., informacie z prvej ruky?

daweed

Utorok, 8. Apríla 2008, 12:20

Poznam aj ja pripady ze sa zavolalo vykupcovi, kukol na auto, narval maximum ak ne este viac ako mohol a pekne skasol do vacku... A seci boli spokojny, okrem aaaok teda :D

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 8. Apríla 2008, 12:33

daweed napísal:
Poznam aj ja pripady ze sa zavolalo vykupcovi, kukol na auto, narval maximum ak ne este viac ako mohol a pekne skasol do vacku... A seci boli spokojny, okrem aaaok teda :D

kks..:shock: to by som aj ja predal moju 524-ku tak za stovku.. heh :lol: :lol:
.

mara019
Auto: ex36 318,36 328CI,

Utorok, 8. Apríla 2008, 12:37

:D :D :D

BaDDog

Utorok, 8. Apríla 2008, 12:59

A nevie niekto na takého nejakého kontakt??? :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných