EBOLA napísal:
Hehe...toto je velmi vdacna temicka...
Mne sa nedavno zapacilo jedno bawo E36 touring v aaaaute...samozrejme ze smo videl fotky na nete a to bolo vsetko...Tak som zavolal na to ich fasacky podarene priame cislo. Dvihla mi to odbornicka na vsetko. Ja som sa jej pytal na technicky stav, kolko je k nemu klucov, ci bolo havarovane a tak. Ona mi povedala, len to co bolo na nete.../ved odkial by vedela viac/. Hovorim dobre a ze kolko je k nemu klucov. No a ona ze to ma ABS a take p....y. A ja na nu zase, ze kolko je k nemu klucov a ona ze mi to zisti...No hovorim super..A ze ci mam aj ja nejake auto, ktore by mohli vykupit...hovorim ze mozno ano...ale ze to zavisi od ponuky...no hovorim, ze fajn...A ze ci by som mohol prist este dnes do aaaauta ukazat auticko /Ja v BA, auto v NZ, najblizsie AAAauto v NR a bolo 16.00 a mal som chut pit/. No ja ze dnes urcite nie. A ona ze ake pekne auto som si vybral, ze sa mi velmi hodi a tak. /nuz asi ma dobru predstavivost/ A ona ze ci predsa len nahodou neviem prist, lebo by mi vedela dat dnes vynimocnu zlavu a take fuckeriny, ze aj poistku havarijnu na rok zdarma, aj vsetko zdarma...ale ze mi musi zaslat smskou kod, ktory plati 24 hodin, na nakup auta...
Ja som jej opat musel pripomenut, ze ja som sa informovat o BMW, ze este nic nekupujem, lebo som nic nevidel a ze mi stale nepovedala kolko je k nemu klucov....
Zacal som byt uz nervny.........
Tak ze ma prepoji na manazera /znie mi to velmi smiesne/////
No hovorim super, zase niekomu vysvetlovat, ze co chcem odznova. Tak mi hrala v telefone taka pekna nepocuvatelna hudbicka asi minutu a ja som zlozil. Kaslem im na hlavu.
Za 5 minut mi niekto vola...hovorim si su to ti smejdi...nedvihnem. O minutu na to zase , a zase...po ich tretom pokuse som zdvihol.

clovek, ze ci neviem dnes prist....tak som mu povedal ze nie a nech sa neopakuje. Ze aspon ci by som nevedel prist dat do NR zalohu /auto bolo v Trencine/ aby mi ho nepredali...prislo mi to akesi smiesne...Ja ze NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. A on ze tak teda zajtra kedy viem prist.? Hovorim neviem, lebo neviem co bude o hodinu a toboz nie co bude zajtra. No tak ze mi zajtra zavola. Hovorim ok. Rano vola ako besny, ze ci som uz na ceste. Ja ze nie ....ze nepridem, ale pridem pravdepodobne v nedelu. On ze zavola mi este o siestej v sobotu, ze ci urcite. No jasne ze volal, tak som mu povedal ze pridem,,,lebo aj tak som ho chcel prist pozriet. O.i. som sa ho aj pytal ci nevie kolko je k nemu klucov, on mi povedal ze vsetky /srandista/. Ja som sa ho spytal, ze kolko prenho znamena vsetky. On ze je to tak ako to ma byt.../cize ani netusil/. spina
----------------------------tak prisla nedela
Isiel som sa pozriet do Trencina na bawo a zobral som so sebou odbornika na BMW nakolko ja sa az tak brutalne nevyznam. No tak sme ho nasli v areali...
No tak sme si ho len tak zbezne zvonka obzreli. Prvotne zistenie bolo: Striekany predny naraznik, obidva predne blatniky, vodicove dvere a farba sa lupala na hranach. No ale ze nech si to pozrieme zvnutra a motoricky. Tak som oslovil modrokoseloveho ojebavaca, ze nech nam to otvori. On ze jasnaaacka...A zacal, ze oni nevykupuju havarovane auta, len kvalitne a preverene, tak som mu hned vysvetlil ze zatial ako vidime bolo pol auta nastriekaneho. On ze to je mozne ale ved to nie je nove auto tak je to mozne. No dobre....Otvoril voz....Dalsie zistenia....guma na volante sa totalne hybala, bola odlepena alebo co...no des, kamos ze toto a toto bolo striekane a toto ...atd....a on ze ci to on striekal....no fucker jeden, tak nie je asi slepy. On ze vyborne auto a ze oni ho pouzivali dlho a ze prave on na nom sluzobne jazdil a nikdy nemal problemy../blbecek/ no jasne...tak som na nom jazdil aj ja ...ha ha ha.....Ze treba sa ist previest, lebo ze to potom az uvidime ake to je super auto.......
Tak clovek ho nastartoval...teda chcel...podarilo sa mu to po cca 4 pokusoch. Motor este tak 3 minuty nedrzal otacky...ale potom sa ustalil /fakt zachovaly kus/ Tak sme teda isli....Interier bol zadrbany, ako keby v nom kravy nosili, viditelne bol rozoberany, a vsetko v tom aute vrzgalo ako vo vylagrovanej motorovej kosacke. No hovorim super. Tak sme prisli naspat do arealu. Ze co na to hovorime. Tak som mu povedal ze chcem kupit auto a nie vrak. A on ze ale to nie je nove auto. Hovorim to viem. A on ze aj cena je uzasna...Tak som mu povedal, ze som objavil nieco take ako internet a nech radsej cenu nepresadzuje. Tak videl ze to nema vyznam, pekne sme sa pozdravili a odisli.
Vecer v ten isty den mi volal clovek z AAAuta, ci som tam uz bol, a ze co hovorim. Tak som mu povedal opat, ze vrak kupovat nechcem a ani nebudem. A ze ok. Dovi dopo..
No zmrd....
No takze asi tolko ....nikdy aaaauto............