... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Apríla 2008, 13:07

BaDDog napísal:
A nevie niekto na takého nejakého kontakt??? :wink:

hehe.. jasne, vycapia ti to tu na plochu.. heheh.. :lol: no, ale fajne by bolo, beru aj 120ciny? heh.. dtm uprava.. za 20 ju pustim :oops: :lol: :lol: :lol:
.

sooky

Utorok, 8. Apríla 2008, 14:36

o jednom vykupcovi co kupil za strasne megalowe pozemok na slavine [ci boriku? teraz neviem, tam hore v bratislave kde som nikdy nebol] vedla nemenovaneho byvaleho riaditela statneho podniku som tiez pocul agenturne spravy... Ci je to pravda a odkial mal peniaze neviem.

vraj to tam funguje aj tak, ze maju zoznam ludi co chceli predat auto v tabulecke [znacka, vin, parametre auta, ponuknuta cena]. Ked tam nahodou dojde niekdo kto chce prislusne auto, "sparuju" ho s ponukou samozrejme mimo firmy a pekne na tom zarobia. Este raz opakujem ze co je na tom pravdy neviem netusim a ziadne konkretne informacie nemam ale viem si predstavit ze by to mohlo fungovat. Zvlast na Slovensku...

viete ako to je - o takychto firmach kde sa tocia megapeniaze vzdycky budu kolovat famy, chyry a nepravdive vymysly. Ale hovorim, urcite je priestor...

Max
Kraj: Nitriansky

hehe

Streda, 23. Apríla 2008, 11:55

EBOLA napísal:
strasne ujebany :lol: :lol: :lol:
dufam ze si si z nich len robil <> :twisted:

Hehe...toto je velmi vdacna temicka...
Mne sa nedavno zapacilo jedno bawo E36 touring v aaaaute...samozrejme ze smo videl fotky na nete a to bolo vsetko...Tak som zavolal na to ich fasacky podarene priame cislo. Dvihla mi to odbornicka na vsetko. Ja som sa jej pytal na technicky stav, kolko je k nemu klucov, ci bolo havarovane a tak. Ona mi povedala, len to co bolo na nete.../ved odkial by vedela viac/. Hovorim dobre a ze kolko je k nemu klucov. No a ona ze to ma ABS a take p....y. A ja na nu zase, ze kolko je k nemu klucov a ona ze mi to zisti...No hovorim super..A ze ci mam aj ja nejake auto, ktore by mohli vykupit...hovorim ze mozno ano...ale ze to zavisi od ponuky...no hovorim, ze fajn...A ze ci by som mohol prist este dnes do aaaauta ukazat auticko /Ja v BA, auto v NZ, najblizsie AAAauto v NR a bolo 16.00 a mal som chut pit/. No ja ze dnes urcite nie. A ona ze ake pekne auto som si vybral, ze sa mi velmi hodi a tak. /nuz asi ma dobru predstavivost/ A ona ze ci predsa len nahodou neviem prist, lebo by mi vedela dat dnes vynimocnu zlavu a take fuckeriny, ze aj poistku havarijnu na rok zdarma, aj vsetko zdarma...ale ze mi musi zaslat smskou kod, ktory plati 24 hodin, na nakup auta...
Ja som jej opat musel pripomenut, ze ja som sa informovat o BMW, ze este nic nekupujem, lebo som nic nevidel a ze mi stale nepovedala kolko je k nemu klucov....

Zacal som byt uz nervny.........

Tak ze ma prepoji na manazera /znie mi to velmi smiesne/////

No hovorim super, zase niekomu vysvetlovat, ze co chcem odznova. Tak mi hrala v telefone taka pekna nepocuvatelna hudbicka asi minutu a ja som zlozil. Kaslem im na hlavu.
Za 5 minut mi niekto vola...hovorim si su to ti smejdi...nedvihnem. O minutu na to zase , a zase...po ich tretom pokuse som zdvihol. :lol: clovek, ze ci neviem dnes prist....tak som mu povedal ze nie a nech sa neopakuje. Ze aspon ci by som nevedel prist dat do NR zalohu /auto bolo v Trencine/ aby mi ho nepredali...prislo mi to akesi smiesne...Ja ze NiEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. A on ze tak teda zajtra kedy viem prist.? Hovorim neviem, lebo neviem co bude o hodinu a toboz nie co bude zajtra. No tak ze mi zajtra zavola. Hovorim ok. Rano vola ako besny, ze ci som uz na ceste. Ja ze nie ....ze nepridem, ale pridem pravdepodobne v nedelu. On ze zavola mi este o siestej v sobotu, ze ci urcite. No jasne ze volal, tak som mu povedal ze pridem,,,lebo aj tak som ho chcel prist pozriet. O.i. som sa ho aj pytal ci nevie kolko je k nemu klucov, on mi povedal ze vsetky /srandista/. Ja som sa ho spytal, ze kolko prenho znamena vsetky. On ze je to tak ako to ma byt.../cize ani netusil/. spina

----------------------------tak prisla nedela

Isiel som sa pozriet do Trencina na bawo a zobral som so sebou odbornika na BMW nakolko ja sa az tak brutalne nevyznam. No tak sme ho nasli v areali...

No tak sme si ho len tak zbezne zvonka obzreli. Prvotne zistenie bolo: Striekany predny naraznik, obidva predne blatniky, vodicove dvere a farba sa lupala na hranach. No ale ze nech si to pozrieme zvnutra a motoricky. Tak som oslovil modrokoseloveho ojebavaca, ze nech nam to otvori. On ze jasnaaacka...A zacal, ze oni nevykupuju havarovane auta, len kvalitne a preverene, tak som mu hned vysvetlil ze zatial ako vidime bolo pol auta nastriekaneho. On ze to je mozne ale ved to nie je nove auto tak je to mozne. No dobre....Otvoril voz....Dalsie zistenia....guma na volante sa totalne hybala, bola odlepena alebo co...no des, kamos ze toto a toto bolo striekane a toto ...atd....a on ze ci to on striekal....no fucker jeden, tak nie je asi slepy. On ze vyborne auto a ze oni ho pouzivali dlho a ze prave on na nom sluzobne jazdil a nikdy nemal problemy../blbecek/ no jasne...tak som na nom jazdil aj ja ...ha ha ha.....Ze treba sa ist previest, lebo ze to potom az uvidime ake to je super auto.......

Tak clovek ho nastartoval...teda chcel...podarilo sa mu to po cca 4 pokusoch. Motor este tak 3 minuty nedrzal otacky...ale potom sa ustalil /fakt zachovaly kus/ Tak sme teda isli....Interier bol zadrbany, ako keby v nom kravy nosili, viditelne bol rozoberany, a vsetko v tom aute vrzgalo ako vo vylagrovanej motorovej kosacke. No hovorim super. Tak sme prisli naspat do arealu. Ze co na to hovorime. Tak som mu povedal ze chcem kupit auto a nie vrak. A on ze ale to nie je nove auto. Hovorim to viem. A on ze aj cena je uzasna...Tak som mu povedal, ze som objavil nieco take ako internet a nech radsej cenu nepresadzuje. Tak videl ze to nema vyznam, pekne sme sa pozdravili a odisli.

Vecer v ten isty den mi volal clovek z AAAuta, ci som tam uz bol, a ze co hovorim. Tak som mu povedal opat, ze vrak kupovat nechcem a ani nebudem. A ze ok. Dovi dopo..

No zmrd....

No takze asi tolko ....nikdy aaaauto............

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Streda, 23. Apríla 2008, 12:18

Pekne čítanie :lol: :lol: :lol:

Presne take iste jednanie ako ked som tam bol ja.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

snoo
Kraj: Košický

Streda, 23. Apríla 2008, 13:41

Par ludi sa ma snazilo presvedcit o opaku, ze AAA nieje take ake si myslim, predal som tam jedno BMW a uz nikdym nic viac s AAA nechcem mat. slizky dementi do jedneho. nech mi hovori kto che co chce mam na nich svoj nazor. moj pribeh niekedy inokedy ked bude viac casu 8)
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

sooky

Streda, 23. Apríla 2008, 19:22

ako kazdy autobazar na slovensku, lacno kupit, draho predat, ziadna zaruka... zarobit prachy a neopovaz sa mi ukazat pred branou.

klasika.

momodels
Kraj: Zahraničie

Streda, 23. Apríla 2008, 21:24

Aby niekto nepovedal tak tiez im spravim reklamu. Dnes mi jeden znamy co pracuje v odtahovke hovoril, ze kazdy den (ano aj dnes) vozi nepojazdne auta s nestatnymi novymi majitelmi naspat do acok. To snad ani nepotrebuje komentar...

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Streda, 23. Apríla 2008, 22:42

Káždy má asi s nimi skúsenosti...

Najlepšie sa mi páčilo ked som začínal ja s autami.... nesúvisi to s AAA ale predsa....

Mal som cca 19rokov.. dostal som od známeho z práglu peugeot 307 ws 2.0hdi asi 2-3ročný... s tým učelom že si ho možem nechat akože na nom jazdit ale zároven sa ho pokusit predat... a čo si na nom urobím ja bude moj kapital...

Chodili trotlovia... 40-50ročný.. niektorý iba povozit iný iba pokukat...
Niektorý argumentovali že maju dlhšie vodičak ako ja som na svete a nevedeli ani z parkoviska odíst (skapalo im to a pod..)..
Iný hned na mna že kolko stojí ten coc... a súvisiace poplatky čo mi pripadalo smiešne lebo handrkovali sa tam za 5-10.000sk a kupovali auto za 600.000sk.. ked som ho v tedy predaval bola to aj na nete asi jedna z naj ponuk-cenovo...
Iný chodievali že za tie prachy si vedia priviest odniekal z NL alebo belgicka 1,6hdi ale max. ročnu.... - sadol som do auta a išiel som preč že tak si chod preňu (to som už bol viacmenej od takýchto "kupujucich" otukaný) a nehovoriac o tom že jeden pánko, ktorý mi utkvel v pamäti prišiel až odniekal z hora.. považská bystrica alebo tak.... :lol:
Iný sa ma pokušali zlomiť o podotýkam presne o 100.000sk hned z fleku že by ho zobrali..., že viacej nedostanem.. :shock:

A v tedy som sa naučil že su aj takýto zmrdi..., lebo videli mladeho chalana... a nejaké seriozne jednanie šlo stranou...

(Opravené preklepy.. )

sooky

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:35

moj zamestnanec si tam kupil feliciu, zelenu, voda v oleji, olej vo vode, prasknuta hlava, sedemsto dalsich zavad. Auto bolo samozrejme predavane ako vynikajuci stav ; nejazdilo dva mesiace od kupy, prepisane nebolo mesiac a pol a musel si to sam vybavovat.

hovorim : lacno kupit, draho predat, pozdrzat platbu, ziadna zaruka. Slovensky business vo velkom.

a ako sa im dari... nechapem to.

Necrocyklo

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 13:57

sooky napísal:
moj zamestnanec si tam kupil feliciu, zelenu, voda v oleji, olej vo vode, prasknuta hlava, sedemsto dalsich zavad. Auto bolo samozrejme predavane ako vynikajuci stav ; nejazdilo dva mesiace od kupy, prepisane nebolo mesiac a pol a musel si to sam vybavovat.

hovorim : lacno kupit, draho predat, pozdrzat platbu, ziadna zaruka. Slovensky business vo velkom.

a ako sa im dari... nechapem to.

Lebo zijemena na Lovensku a tu je tolko blbych ludi na meter stvorcovi,ako vyrobenych aut na obyvatela. :lol: :lol: :lol:

jani
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 24. Apríla 2008, 17:37

ja mam tiez podobne skusenosti s AaA,informoval som sa za jedno auto v LC v AaA(len informoval)a uz si pytali moje meno,auto chceli poslat pre mna ze zadarmo ma odvezu,privezu domov atd...nech kuknem super ponuka a ze len na ten den maju akciu zadarmo poistenie na 1rok(a to je hlavne ze ta ponuka bola platna aj o tyzdne neskor ako aj teraz asi...)chceli nakecat take auto na mna,ktore som len cez net vydel...povedal som im ze este si rozmyslim ze kedy pridem pozret auto a dovi dopo,no a ja ze mi nebudu volat ale mal som tusaka,ze budu...no a aj volali za den asi 3 krat aj daku smsku mi poslali v praci ma rusili som im vravel ze idem do prace nech ma nevolaju na 3krat ked volali pekne som poslal chlapika do ........!!!a odvtedy mam klud a to auto maju stale v ponuke isto dakí srot...

sooky

Sobota, 19. Júla 2008, 04:22

... a ozivim tuto temu lebo predavam jedno auto. Vycapil som inzerat na tom nasom velkom slovenskom internate - to je to co zacina na www, sedim doma v backorach po babicke [dostala dochodcovsky prispevok 1000 korun od nasho pana priemera tak si kupila nove a uz vie koho bude volit o dva roky] a vypliestam oci na stenu jak Jak*bovic s T*thom ked im oznamili ze 30,126.

A zrazu jaka udalost?! Neeeeee, divoky seks s nahodnou okoloiducou blondinou veru neeeee ale nadskakuje komunikator. Reku "halooooo?" a ze "Dobry den, pri telefone Vil*r, spolocnost BBB Auto" - alebo tak nejak ten nazov, nepamatam si presne, predsalen to bolo vcera - "mozem Vas chvilku zabavat nasimi komunikacnymi schopnostami?". V tú ranu sa mi poráááád grglo [ale iba trochu], prdlo [ale iba potichu a vcelku nesmradlavo], vypadol holub z nosu a reku "asi aaaaaano, sefko, no pod mooooj". Ze by mali strasny zaujem ma vidiet, lebo nemozu bezo mna zit - reku som neocesany a neoholeny, nevadi? Ze neeeee. Ze zaťáááál teda jako dobre. A ze kedy pridem? Reku musim dockat kym sa vrati lakyrnik z obeda [chlapci isli na desiatku s tlacenkou tu dole do bystra, hned su naspak], hned to vozitko jako doskladame, najdeme kluku a natocime... snad... ze uz sme to jako dva dni neskusali ale ze by to mohlo jako este fungovat. Tak reku 20:00 som u vas.

to make long story short, vsetko prebiehalo rychlo a bez zdrzovani, pan ktory ma mal oholit sa spraval absolutne na urovni, ziadne sprostrosti. Prisamvacku som bol prekvapeny pristupom, musim uznat. Take zachovane auto ako som doniesol ja tam urcite nechodi kazdy tyzden. Inak maju na placi tri podobne - rovnaky rocnik, rovnaky motor, velmi podobna vybava az na jednu alebo dve drobnosti, jeden za 169k, dva po 179k ale to som tie auta este nevidel a nejazdil a neviem ako boli havarovane a lepene. Mne ponukli vykupnu cenu 115k a tomu mojmu autu absolutne fakt nic nie je - absolutne nic, nie je ani poskrabane ani obite od kamienkov na kapote. Panovi som povedal ze ked napisem inzerat s cenou 135k ze je to predane este dnes [to uz bolo asi 20:40 na hodinkach], trosicku som ho upozornil na to ze tie tri vozy co tam maju su za sumy o 55k a 65k vyssie na co bolo jedinym a spravnym argumentom ze je rozdiel medzi vykupnou a predajnou cenou. A to mal pravdu, akurat mi nesedi ze ten rozdiel je 40% :)

takze sme sa na urovni rozlucili, prehodili styri alebo sest viet, okamzite som mal naspat technicak, ziadne zdrzovacky, vsetko korektne. Bol som tam 35 minut aj vratane testovacej jazdy. Predpokladam ze mi najblizsi tyzden bude vyvolavat managerov manager ze jeho manager nemoze kvoli mojmu autu spat a ze ma tam potrebuju vidiet este raz. Ta skusenost sa mi ale vcelku pacila, niekedy ked budem mat cas tam pojdem predstierat zakaznika so zaujmom o kupu niecoho.

sooky

Pondelok, 21. Júla 2008, 15:15

ano, je to tak - uz mi volali v sobotu trikrat, v nedelu bol klud a dnes, v pondelok, uz mam tiez telefonat za sebou.

diLucca

Pondelok, 21. Júla 2008, 16:03

no jo to je nas Telemac(telemarketing) :D
V ackach by som po tom ich krachu a vsetkych zmenach co sa udiali ani nepredaval, kupuju uz iba shade..

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 21. Júla 2008, 16:17

negativnych skusenosti s tymto bazarom je pozehnane, staci hladat na nete vo forach a blogoch. Obzvlast zavazne skusenosti su pri kupe auta od nich. Od tychto saskov by som nekupil ani klince, lebo by som neveril, ze nie su stocene a zamaskovane.... Oni vykupuju v europe nie auta, ale srot a platia za kila. Podobnych bazarov je nadostac. Bol som minuly rok na kave v utrechte, tak som mrkol aj na burzu. Slovaci sa tam vlacia s kamionmi a beru auta na haldy, akurat ze odtial z utrechtu by som nekupil ani nahradne koleso, lebo to je ten najposlednejsi srot, co je uz v NL nepredatelny. A co uz nezoberu slovaci a poliaci, to s istotou vezmu bulhari a rumuni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných