... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max napísal:aj tak ste vsetci z aaa zmrdi.......ty predajca akoze z ke....precitaj si moj prispevok v tejto teme.......
zhmp napísal:No pohoda......mám to na háku....:-)))to bol len taky postreh zo života...:-))) Aj tak som ho potom predal o 30 000 drahšie ako mi ponúkali oni.....tie peniaze som dostal ja a nie oni...to je hlavne...:-)))Nikdy by som to neriešil cez bazár,len v súúúúrnom prípade......
mizu2101 napísal:pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???hmmm????mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....a co sa tyka vykupu..noo cena stale zavisi od realneho stavu auta...
mizu2101 napísal:pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???
mizu2101 napísal:mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???
mizu2101 napísal:a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....
mizu2101 napísal:pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???hmmm????mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....a co sa tyka vykupu..noo cena stale zavisi od realneho stavu auta...
mizu2101 napísal:jediny zmrd si ty. zmrd je podla mna slaboch co sa skryva za anonymitou fora a do oci to nevies povedat....chudak.....a ked uz nie som predajca ale vykupca....ak nepoznas rozdiel medzi tymito slovami tak si to najdi v slovniku.....a dalej predavaj skazene zelene meso v tescu.........
Max-Max napísal:a tymto potvrdzujes ze si amater ktory o autach ma iba velmi skreslenu predstavu typu 4 kolesa a zisk taky a taky na tom. Ale hlavne ze vykupca je detailne skoleny, vsakze.No, a teraz cakam nejake rozumne protiargumenty, pripadne aj invektivy, keby ti dosli slova.