... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
bmwtt.sk

diLucca

Piatok, 1. Augusta 2008, 09:39

skolil a support userov :)

mizu2101

Piatok, 1. Augusta 2008, 19:43

diLucca napísal:
skolil a support userov :)

nooo tak je dost mozne ze sme sa stretli..xe... :smile:
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza

Užívateľov profilový obrázok
peterson
Auto: BMW E60 530i Mpacket
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 16. Septembra 2008, 18:44

ruky prec od aaa fuuuj obycajny ....
kupil som si bmw a kamos mi povedal..."konecne si si kupil auto" "baworak je baworak"

Max
Kraj: Nitriansky

lll

Utorok, 16. Septembra 2008, 18:58

aj tak ste vsetci z aaa zmrdi.......ty predajca akoze z ke....precitaj si moj prispevok v tejto teme.......

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Utorok, 16. Septembra 2008, 19:32

Všetky bazáre v celej europe su ludia čo chcu dobre zarobit, my sme ludia čo chceme čo ako taku korunu ušetriť,lebo viem v akom stave su naše autá, a preto ich nechceme predávat pod cenu.......zoberte si že každy slusný bazár v uvodzovkách zamestnáva od 3-až do neviem kolko zamestnancov v sakách, nech im daju len plat cca 15 000 tak si spočítajte kolko musia na aute zarobit aby ich zaplatili, a ešte aby mal majitel dobrý keš za mesiac.....ludia čo tam robia len málokedy vedia o autach vela....to čo sa sa naučia podla osnovi toho sa aj držia, všetko ide podla ich osnov a tie ich nepustia aj čo sa tyka vykupu aut a preto nam take ceny za autá núkaju,aby oni ešte mohli to to auto predať minimálne o 25% vyšie......je to to isté ako realitka.....Moja príhoda z AAA čo som tam bol bola takáto.......inzeroval som auto,na internete........do aaa by ma nenapadlo ani ist.......lenže nejaky vykupca mi zavolal a nasluboval mi z auto to čo som si želal.....ale to bolo len sluby....auto bolo v velmi dobrom stave.......pochopim že tá odchylka može byt cez telefon 10-20000sk ,ale aby ti jebli cenu o polovicu ako si si ho chccel predat tak to bol goool...a potom by ju brbli zase o 30%hore voči vykupu....tak aby nejaky na mne zarobil na jendom aute 40 000Sk, čo mali patrit vlastne mne tak to neprosím....a nech sa naštve kto chce ako chce je to tak.....vykupcovai su plateny aj od predaja tak sa im nemožeme čudovat že chcu zarobit......no robia si svoju pracu, no ale ja dakujem nerobil by som to......preot tam ti normálnejší ani nevydržia.........slušne som im povedal tak za tie peniaze radšej budem mat to auto ako popelnicu a odfrčal som nasraty preč....ani by ma to nenasralo...keby som tam šiel z vlastnej vole...ale otravovali ma stále jak psi už ma to sralo tie telefonáty, oni pozeraju všetko, inzeraty v avíze,na teletexte, no proste všade........až to bolo nepríjemne ked stále nejaky vykupca od nich vyvolával....už som im skladal aj mobil, ked volali..... 8) 8) 8) tod moj posterh zo života čo som zažil....a viac nikdy.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Septembra 2008, 19:21

Čo sa týka AAA... uplne normálna vec...
Netreba sa nad tým pozastavovat... je to biznis... ked chceš predat auto za tebou navrhnutu cenu tak ta bude snažit zrazit dole... lebo chce na tom zarobit... a už je len na tebe ako sa rozhodneš... či ho tam necháš alebo ho budeš ponukať dalej... treba pochopit že chcu na tom zarobit a ne si ho tam nechat na veky...
neviem čo je na tom zložite pochopit... skusenost s nimi... no kolko ludi tolko chuti... stava sa že nekoho oseru... jasan....

TO máš tak ako ked príde nejaky potencionalny kupec a po telefone sa dohodnete že príde kuk na auto a myslíš si že ráta s cenou aku máš v inz. ... a povie ti že ti da o 10-20 menej... bud ho chce otočit dalej alebo si ho nechat...
NOrmalne.. aj ty keby si šiel kupit auto tak by si ho chcel kupit za čo najlacnejšie... proč ne.. šak logika... keby bolo aj zadara bolo by good...

Bavit sa o tom že tam nesolidne s tebou jednaju ako z odpadlikom je ine.. ale nie že ti ponukali tolko lebo si rátal s inou cenou.. a aj ti niekto nasluboval ine.. ale ako si povedal ma tabulky a podla toho sa riadi...

Mna nasralo raz v Autoaless.. že porovnaval ceny 725tds a 730d... a pritom je to ine.. .ale potom som to pochopil ... išlo len a len o biznis... a neni to octavka ktora sa predava každý den.. . toĎ vše.. :wink:

Btw: berte to realisticky... nemáme tu 10rokov...

TT-SIMIK

hehe

Streda, 17. Septembra 2008, 23:29

No pohoda......mám to na háku....:-)))to bol len taky postreh zo života...:-))) Aj tak som ho potom predal o 30 000 drahšie ako mi ponúkali oni.....tie peniaze som dostal ja a nie oni...to je hlavne...:-)))Nikdy by som to neriešil cez bazár,len v súúúúrnom prípade...... 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

mizu2101

Re: lll

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 12:50

Max napísal:
aj tak ste vsetci z aaa zmrdi.......ty predajca akoze z ke....precitaj si moj prispevok v tejto teme.......

jediny zmrd si ty. zmrd je podla mna slaboch co sa skryva za anonymitou fora a do oci to nevies povedat....chudak.....a ked uz nie som predajca ale vykupca....ak nepoznas rozdiel medzi tymito slovami tak si to najdi v slovniku.....a dalej predavaj skazene zelene meso v tescu.........

mizu2101

Re: hehe

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 12:53

zhmp napísal:
No pohoda......mám to na háku....:-)))to bol len taky postreh zo života...:-))) Aj tak som ho potom predal o 30 000 drahšie ako mi ponúkali oni.....tie peniaze som dostal ja a nie oni...to je hlavne...:-)))Nikdy by som to neriešil cez bazár,len v súúúúrnom prípade...... 8)

pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???hmmm????mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....a co sa tyka vykupu..noo cena stale zavisi od realneho stavu auta...

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 15:43

mizu2101 napísal:
pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???hmmm????mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....a co sa tyka vykupu..noo cena stale zavisi od realneho stavu auta...

ty synak, sa ti do toho nechcem miesat, ale prave si potvrdil 3 veci

mizu2101 napísal:
pozri kazdy z nas ma nejaku pracu..ja sa nehambim priznat ze som zamestnanec aaa auto....a preco by som sa mal??kym mi dobre platia tak preco by som to nerobil???

si iba zoldnier ktory nahana love zamestnavatelovi aj za cenu ojebavky klienta

mizu2101 napísal:
mal som 3 bmw vsetky z AAA auto..staci vediet co si kupit nee???

toto naznacuje ze AAA vykupje aj sroty, ked treb vediet co si kupit, keby boli vsetky OK, tak je uplne jedno ktore bmw z ponuky beries

mizu2101 napísal:
a nikdy nekupit nic bez mechanika ked tomu clovek nerozumie autam....

a tymto potvrdzujes ze si amater ktory o autach ma iba velmi skreslenu predstavu typu 4 kolesa a zisk taky a taky na tom. Ale hlavne ze vykupca je detailne skoleny, vsakze. :wink: No, a teraz cakam nejake rozumne protiargumenty, pripadne aj invektivy, keby ti dosli slova.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

TT-SIMIK

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 16:10

mizu2101 napísal:

Šetko je len o prachoch a tak to je.....:-))))Niekto potrebuje mechanika a niekto nepotrebuje....hehe......ja som si mechanik sam,a nepotrebujem niekoho čo do toho nevidí....ked tak super profi a tych mam v zalohe dvoch,ale to len ked niečo vyhutat do hlbky....
A okrem toho som videl aj tych akože mechanikov čo tam robia,ked vykupuju auto...ked ho ideš odviest, mlady chlapci čo vedia o autách asi tak ako ja o gynekologii......jedine čo viem,je kde a čo pichnut a nič viac...:-))))(Som sa s nym išiel odviest aby si overil stav.....na parkovisku,jedno kolečko do lava ,jedno do prava, či niesu v píííč......homokin. klby potom vytočit motor za jazdy na dvojky...či je ok rozvodový remen, a to bolo všetko......fakt profíííííci....:-)))))ale možno sa tam aj taky profík najde...len ja som ho nedostal....:-:-)))Ja som dostal ucho čo mu ešte mlieko tieklo po brade...:_)............)

A čo sa týka toho že si hrdý, že robíš tu pracu to ti nikto neberie....ved aj taky smetiar je hrdy,že si môže zarobit, aj to je práca....:-))))

Vieš len jedna vec ma sere.....:-)))Keby mal bazár na aute od 10000-20000sk tak srat na to....ale aby mal na aute od 20 000- 100 000 a to viem od zdroja čo tam robil priamo, a takysto od ludí čo tam dali auto a potom ho v aa videli za odost večšiu sumu,tak to ja neprehltnem....keby tam došiel predať auto nejaky starší chudačik,tak to že na nom by ste zarobili 50 000 tak to je dost.....ked by mna tak ošlahali,tak ja si to zarobím, ale taky starší človek čo chce mat novšie vozenie, tak ten na to šporil hodne dlho....preto že is chce kupit nejaké novšie vozenie,tak tam nechá aj gate, čo ho o to auto ošklbú!!!!

Ale ako sa hovorí....každy sme taky človek, s akými ludmi sa kamarátime....:-)))))Kamarátiš sa z normálnimi ludmi si normálny,kamarátiš sa s KKTmi tak si KKT!!:-))))ALe ot je myslene všeobecne potom a nie konkrétne, to len tak na okraj..._)))) Každý máme svoj názor, tak ako ho aj max-max vyjadril.......no každý to formulujeme inak....ale v podstate je ot len názor...:_))))) 8) 8) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Max
Kraj: Nitriansky

Re: lll

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 18:52

mizu2101 napísal:
jediny zmrd si ty. zmrd je podla mna slaboch co sa skryva za anonymitou fora a do oci to nevies povedat....chudak.....a ked uz nie som predajca ale vykupca....ak nepoznas rozdiel medzi tymito slovami tak si to najdi v slovniku.....a dalej predavaj skazene zelene meso v tescu.........

jaaaaaaj . prepac. Ospravedlnujem sa ti! Som nevedel ze si az taky jebo. A inac toto je forum takze tu sa nikto neskryva, ale diskutuje. A ver ze keby som stretol tvoj ksicht tak by si ho dlho po kope neudrzal. A ci si vykupca alebo predajca je mi fuk ..... si to co si...a to mi staci....ty zelene tesco maso...../a len tak mimochodom-.-......v tvojej gramatike je vidiet tvoju "obchodnicku inteligenciu" ...to len na margo tebou spominanych slovnikov.....////keby si nepostrehol.....zameraj sa na slovo maso....tebou menovane meso....////

Mrdny provokater! FY :lol:

mizu2101

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 21:25

nevravim ze kazdy vykupca je perfektny profik a super ferovy clovek...jedine co vravim je ze netreba hned na kazdeho nadavat a davat ho do vreca s jednymi. ja som sa stretol uz s vela ludmi od kedy pracujem na vykupe...robim to uz takmer druhy rok...ak by ta to zaujimalo tak sa kupili uz aj auta s profitom max 5000 alebo zakaznik dostal este aj vacsiu sumu ako bol predaj.. vela tych aut stoji dlho kym sa preda a vela sa ich preda daleko pod vykupnu sumu....je to vsetko o tom.....pri tychto forach o ackach ma nestvu nazory ludi lebo verim ze sa ludia mozu stretnut aj so zlymi skusenostami ale tak je to vsade... ci ides do obchodu alebo do restauracie alebo hocikde..ak by to bola az taka zla firma ako sa tu pise tak by to asi dlho nevydrzala...nemyslis???na taketo fora pisu len ludia ktory maju zlu skusenost a myslis ze niekto kto ma dobru tak to tu bude pisat alebo hladat taketo forum?????pri tolkych tisicoch zakaznikoch ked je nespokojny 1 urobi horsu reklamu ako tisic tych spokojnych...co by si povedal napr. na to ked by ti niekto prisiel reklamovat po roku ze ma slabu baterku alebo ze mu treba menit olej....????asi by si mu to po roku spravil nee,,????ja sa aaa nezastavam.kazda firma ma svoje za a proti...len ma mrzi to ze sa tu nadava na zamestnancov ktory za nic nemozu....to je vsetko

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 21:34

Treba fakt pochopit... ludia su nenažrany... nova doba.. ked davaju tak ber... dnes sa točí len o penezoch... to že nekoho odrbe na a... su za tým love... ked nekdo na nekom zarobí 100.000 no a.... ked ich nevie sám zarobit tak ich urobí niekto druhy....
Dnes je malo kto poctivy... a nie to už dobrý...

Chlapy za všetkým dnes hladaj love alebo ženu... 8)

mizu2101

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 21:39

Max-Max napísal:
a tymto potvrdzujes ze si amater ktory o autach ma iba velmi skreslenu predstavu typu 4 kolesa a zisk taky a taky na tom. Ale hlavne ze vykupca je detailne skoleny, vsakze. :wink: No, a teraz cakam nejake rozumne protiargumenty, pripadne aj invektivy, keby ti dosli slova.

no amater ktory ma o autach taku predstavu ako pises niesom...ano predstav si vykupca na svoju pracu skoleny je.ja osobne som bol na skoleniach mesiac...a okrem vykupcu pred vyplatenim auta ho kontroluje aj mechanik....nepisal som tym ze vykupujeme sroty...vies aj napriek vsetkym kontorlam ktore sa robia sa moze stat ze sa auto pokazi ved to je len stroj...kolkym z nas sa auto este nikdy nepokazilo ci sme ho kupili nove alebo jazdene??hmmm????a to co som napisal ze nikdy nekupovat auto bez mechanika som nemyslel seba ja ho na to nepotrebujem myslel som beznych ludi co o autach nemaju ani predstavu....nikto nebrani prist a zobrat auto po dohode s predajcom na kontrolu do servisu...pozeram ze si z KE...tak skus ist pozriet auta v AAA a potom skus skocit do darexu..a skus si porovnat tie auta...by si sa cudoval kolko aut z tych co pride nekupime koli zlej mechanike + zlemu vzhladu....ani keby to bolten clovek nechal za 1SK tak nie....

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných