... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

mizu2101

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 21:40

Chlapy za všetkým dnes hladaj love alebo ženu... 8)[/quote]

tak tak davam za pravdu :lol:
bmw e36 318is coupe, čierna metaliza -EX
bmw e36 320i coupe, fialova metaliza

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Re: hehe

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 21:54

mizu2101 napísal:
no amater ktory ma o autach taku predstavu ako pises niesom...ano predstav si vykupca na svoju pracu skoleny je.ja osobne som bol na skoleniach mesiac...a okrem vykupcu pred vyplatenim auta ho kontroluje aj mechanik....nepisal som tym ze vykupujeme sroty...vies aj napriek vsetkym kontorlam ktore sa robia sa moze stat ze sa auto pokazi ved to je len stroj...kolkym z nas sa auto este nikdy nepokazilo ci sme ho kupili nove alebo jazdene??hmmm????a to co som napisal ze nikdy nekupovat auto bez mechanika som nemyslel seba ja ho na to nepotrebujem myslel som beznych ludi co o autach nemaju ani predstavu....nikto nebrani prist a zobrat auto po dohode s predajcom na kontrolu do servisu...pozeram ze si z KE...tak skus ist pozriet auta v AAA a potom skus skocit do darexu..a skus si porovnat tie auta...by si sa cudoval kolko aut z tych co pride nekupime koli zlej mechanike + zlemu vzhladu....ani keby to bolten clovek nechal za 1SK tak nie....

pozri, nie jedno auto som uz predal..a dokonca nielen jedno slo aj do aciek, pretoze som to za smiesne love kupil a stali mi v nom love, takze sa mi to oplatilo...ale co som si popritom vypocul som mal dojem ze bud som kokot ja alebo si ho zo mna niekto tam u vas, mozno aj ty konkretne robi.... finty typu pridte berieme urcite a podobne tu uz popisovane som zazil.... zazil som aj to, ze si tlapnem s vykupcom a vecer dostanem telefonat ze cena sa znizuje o 20, lebo mate vela konkr. modelu na sklade, hlavne ze ja som medzi tym zrusil kupcu ineho. Toto nie je seriozne jednani a uz vobec ne pri sumach ktora sa tocia okolo aut. AAA stavia na tom, ze vela ludi neveri tym skusenostiam medzi tymi, co to uz maju za sebou, vela ludi je lenivych chodit a hladat a zozeru tie vase zaruky aj s navijakom. Ver tomu, ze nie jedneho mechanika a predajcu od vas poznam, a za polovicu vasho sortimentu by som nedal ani polovicu z toho, co chcete vy. ja tvoju obhajobu nepotrebujem, ale je najvyssi cas si uvedomit, ze robis v zajebanej firme ktora ojebava ludi a tak sa k tomu aj treba postavit.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

k33p
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Septembra 2008, 22:56

amen
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

mizu2101

Piatok, 19. Septembra 2008, 08:05

Max-Max napísal:
pozri, nie jedno auto som uz predal..a dokonca nielen jedno slo aj do aciek, pretoze som to za smiesne love kupil a stali mi v nom love, takze sa mi to oplatilo...ale co som si popritom vypocul som mal dojem ze bud som kokot ja alebo si ho zo mna niekto tam u vas, mozno aj ty konkretne robi.... finty typu pridte berieme urcite a podobne tu uz popisovane som zazil.... zazil som aj to, ze si tlapnem s vykupcom a vecer dostanem telefonat ze cena sa znizuje o 20, lebo mate vela konkr. modelu na sklade, hlavne ze ja som medzi tym zrusil kupcu ineho. Toto nie je seriozne jednani a uz vobec ne pri sumach ktora sa tocia okolo aut. AAA stavia na tom, ze vela ludi neveri tym skusenostiam medzi tymi, co to uz maju za sebou, vela ludi je lenivych chodit a hladat a zozeru tie vase zaruky aj s navijakom. Ver tomu, ze nie jedneho mechanika a predajcu od vas poznam, a za polovicu vasho sortimentu by som nedal ani polovicu z toho, co chcete vy. ja tvoju obhajobu nepotrebujem, ale je najvyssi cas si uvedomit, ze robis v zajebanej firme ktora ojebava ludi a tak sa k tomu aj treba postavit.

je mi jedno co si myslis...pozri neviem kedy si naposledy predaval auto u nas...je mi to jedno...ale vela veci sa tu uz zmenilo...na vykupe sa povyhadzovali vykupcovia ktory presne take zle meno urobili..ja som tu nikde nepisal ze AAA je uzasna firma a neviem co....pisal som aj to ze su aj ludia ktory su nespokojny....ale je aj vela spokojnych...pozri nezastavam sa tu aaa len mi pride dost primitvne d niektorych ktory nadavaju na vsetkych zamestnancov....nepoznate ma tak ma prosim neurazajte....predstav si ze existuju aj slusny a ferovy ludia..... :evil:

k33p
Auto: e87

Piatok, 19. Septembra 2008, 08:14

Zpravidla sa všetci predajci snažia lajkov ojebať pri aute čo najviac... Ak si jeden z tych ktory by pri felicii s maximalne zodranym (respektive uplne hladkým) volantom povedal potencialnemu kupujucemu - kedze si tak skoleny - ze to auto s 80tisic najazdenymi kilometrami nema 80tisic vyberte si inu, uznaval by som ťa. Jaj ale predajca ma predsa provizie z predaja tak načo by to robil že ano ;)
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 19. Septembra 2008, 12:19

mizu2101 napísal:
je mi jedno co si myslis...pozri neviem kedy si naposledy predaval auto u nas...je mi to jedno...ale vela veci sa tu uz zmenilo...na vykupe sa povyhadzovali vykupcovia ktory presne take zle meno urobili..ja som tu nikde nepisal ze AAA je uzasna firma a neviem co....pisal som aj to ze su aj ludia ktory su nespokojny....ale je aj vela spokojnych...pozri nezastavam sa tu aaa len mi pride dost primitvne d niektorych ktory nadavaju na vsetkych zamestnancov....nepoznate ma tak ma prosim neurazajte....predstav si ze existuju aj slusny a ferovy ludia..... :evil:

kurva fix, to akou recou ti treba povedat ze tu sa prebera AAA auto a nie user mizu2101? ja som na teba nepovedal nic adresne, iba hypoteticky som rozoberal vztah AAA-zakaznik..to ze to beries na seba je cisto tvoja osobna vec, ked sa ta to tak dotyka. Cest praci.

Ale pamataj na jedno, bez vetra sa ani listok nepohne.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

mizu2101

Piatok, 19. Septembra 2008, 13:04

Max-Max napísal:
kurva fix, to akou recou ti treba povedat ze tu sa prebera AAA auto a nie user mizu2101? ja som na teba nepovedal nic adresne, iba hypoteticky som rozoberal vztah AAA-zakaznik..to ze to beries na seba je cisto tvoja osobna vec, ked sa ta to tak dotyka. Cest praci.

Ale pamataj na jedno, bez vetra sa ani listok nepohne.

ja nikde nepisem ze sa tu rozoberam ja...ale ak niekto napise ze vsetci v AAA su k... alebo nieco ine tak sa to dotyka mna a aj mojich kolegov...len to k tomu...nadavajte si na AAA akolko chcete ale neberte vseobecne do ust zamestnancov...mozte konkretne....ale nie tak...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 20. Septembra 2008, 02:29

mizu2101 napísal:
ja nikde nepisem ze sa tu rozoberam ja...ale ak niekto napise ze vsetci v AAA su k... alebo nieco ine tak sa to dotyka mna a aj mojich kolegov...len to k tomu...nadavajte si na AAA akolko chcete ale neberte vseobecne do ust zamestnancov...mozte konkretne....ale nie tak...

Necital som celkovo temu, ale pochopil som, ze mas nieco spolocne s AAA.
Tak ti poviem tieto tri veci:
1. AAA Autobazar predava vedome stacane auta, podvadza svojich zakaznikov, a to nie len v tom. Viem o mnozstve pripadov od znamych, co maju s tymto "bazarom" horibilne skusenosti s kupou auta. Poznam sa s ludimi, co tam pracovali, a viem ake su vase praktitky..............

2. Okrem vykupu aut zo SK, velmi by ma zaujimalo, odkial bazar vlaci auta... (DE, BE, NL, IT ???). Totiz tieto auta co stoja v bazare AAA, su lacnejsie nez obdobne auta v nemecku!!!!! PRECO???? Co to teda kupujete za hrozno, ked to davate na SK lacnejsie ako je nakupna cena obdobnych vozidiel na SK!???? Keby bolo pravdou to co predavate a za kolko, tak garantujem ze nemci by chodili k nam kupovat jazdene auta, nie my k nim..... STE PODVODNICI NAJVACSIEHO RANGU!!!!

3. To co sme dnes mali moznost vidiet v spravach je len male zrnko..... AUTOBAZARY na slovensku vedome ojebavaju svojich zakaznikov z dovodu co najvacsieho zisku. Od tychto kokotov by som nekupil v zivote ani kefku na zuby. Nie to este auto!!!Tak dobru noc. ....]
A VSETKYM ZLYM UJOM PRAJEM RYCHLU SMRT NA PRASACI MOR!

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: A**auto

Utorok, 7. Júna 2011, 13:42

no ozivim tuto zapadnutu temu..
takze ako to tak citam...predat auto do AAA auto asi nie co? :)
stejne ma to tam tak troska laka....ak im svoje auto nepredam..aspon sa s nimi mozem dobre pohadat....taka dobra hadka..nikdy neni zla :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

k0be
Auto: mam

Utorok, 7. Júna 2011, 14:18

zase ak predavas auto a ponuknu ti sumu, s ktorou budes spokojny, tak nevidim dovod to tam nepredat...
ex E39 530iA

LOKI

Utorok, 7. Júna 2011, 14:33

To ze Acka stacaju KM nemusime diskutovat, bol som tam s kamosom, jeho kamos robil na reklamaciach alebo niekde a mal pristup do systemu kde nam povedal, ci sa oplati to auto, kolko ma realne km, co stym bolo...to tu nemusime 100x riesit.

Skusenost:

Na ich stranke som nahodil ze mam zaujem predat Superba 1,8T, volal mi do hodiny nejaky čech, ze o to auto maju zaujem, v ponuke su same diesle a benziny vobec, ze ludia maju o toto zaujem, pytal sa ma na cenu, som mu povedal nejakych 17,5, za pol minuty ako sa poradil povedal OK to by sme sa vedeli dohodnut, zastavte sa na pobocke v BA na obhliadke.
Dosiel som na pobocku, 19r. chlapec pozrel auto, nafotil, zobral si TP....40 minut som sedel v aute ako taky kar, potom dosiel, ze este chvilu to potrva...tak ja ze daj mi TP, cislo namna mate, ked budete vediet cenu zavolajte mi, nemam cas ponahlam sa...vbehol dnu a o 2 minuty dosiel ze max 15 zato, je to benzin, nikto to auto nechce, predavaju sa len diesle :lol:
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

adamo
Kraj: Prešovský

Utorok, 7. Júna 2011, 18:57

s kamratom som tam bol odniest megana coupe mal nejakych 170kkm o tyzden sme sa sli pozriet len zo zvedavosti a zrazu mal len 90kkm tolko z osobnych skusenosti.. a nech nikto nehovori ze sa meni personal a podobne ked aj teraz pribudne novy pasat na ich stranku na tachometri 120000km a na v popise napisane ze 30000... ked ima ujo pisal tak ze to bol len chyba fotka z ineho auta ci co pritom ten isty interier o den bola uz fotka s 30000...:D

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 7. Júna 2011, 19:15

v AAA >> jedna skodovka poskladana z 2 skodoviek oznacena ako nikdy burane :roll: toto cloveku imho dost staci..
ta ich garancia pravosti km.. nonsens..

TomSQ
Auto: F02 750LdX
Kraj: Žilinský

Utorok, 7. Júna 2011, 19:17

Asi takto, pod znackou garazovane, nikdy burane. http://www.youtube.com/watch?v=aI4psFcB ... re=related

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 7. Júna 2011, 20:01

ja by som tam nekupil ani sirky....
ale pytam sa na predaj auta do AAA :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.
  • 1
  • 3