... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mizu2101 napísal:no amater ktory ma o autach taku predstavu ako pises niesom...ano predstav si vykupca na svoju pracu skoleny je.ja osobne som bol na skoleniach mesiac...a okrem vykupcu pred vyplatenim auta ho kontroluje aj mechanik....nepisal som tym ze vykupujeme sroty...vies aj napriek vsetkym kontorlam ktore sa robia sa moze stat ze sa auto pokazi ved to je len stroj...kolkym z nas sa auto este nikdy nepokazilo ci sme ho kupili nove alebo jazdene??hmmm????a to co som napisal ze nikdy nekupovat auto bez mechanika som nemyslel seba ja ho na to nepotrebujem myslel som beznych ludi co o autach nemaju ani predstavu....nikto nebrani prist a zobrat auto po dohode s predajcom na kontrolu do servisu...pozeram ze si z KE...tak skus ist pozriet auta v AAA a potom skus skocit do darexu..a skus si porovnat tie auta...by si sa cudoval kolko aut z tych co pride nekupime koli zlej mechanike + zlemu vzhladu....ani keby to bolten clovek nechal za 1SK tak nie....
Max-Max napísal:pozri, nie jedno auto som uz predal..a dokonca nielen jedno slo aj do aciek, pretoze som to za smiesne love kupil a stali mi v nom love, takze sa mi to oplatilo...ale co som si popritom vypocul som mal dojem ze bud som kokot ja alebo si ho zo mna niekto tam u vas, mozno aj ty konkretne robi.... finty typu pridte berieme urcite a podobne tu uz popisovane som zazil.... zazil som aj to, ze si tlapnem s vykupcom a vecer dostanem telefonat ze cena sa znizuje o 20, lebo mate vela konkr. modelu na sklade, hlavne ze ja som medzi tym zrusil kupcu ineho. Toto nie je seriozne jednani a uz vobec ne pri sumach ktora sa tocia okolo aut. AAA stavia na tom, ze vela ludi neveri tym skusenostiam medzi tymi, co to uz maju za sebou, vela ludi je lenivych chodit a hladat a zozeru tie vase zaruky aj s navijakom. Ver tomu, ze nie jedneho mechanika a predajcu od vas poznam, a za polovicu vasho sortimentu by som nedal ani polovicu z toho, co chcete vy. ja tvoju obhajobu nepotrebujem, ale je najvyssi cas si uvedomit, ze robis v zajebanej firme ktora ojebava ludi a tak sa k tomu aj treba postavit.
mizu2101 napísal:je mi jedno co si myslis...pozri neviem kedy si naposledy predaval auto u nas...je mi to jedno...ale vela veci sa tu uz zmenilo...na vykupe sa povyhadzovali vykupcovia ktory presne take zle meno urobili..ja som tu nikde nepisal ze AAA je uzasna firma a neviem co....pisal som aj to ze su aj ludia ktory su nespokojny....ale je aj vela spokojnych...pozri nezastavam sa tu aaa len mi pride dost primitvne d niektorych ktory nadavaju na vsetkych zamestnancov....nepoznate ma tak ma prosim neurazajte....predstav si ze existuju aj slusny a ferovy ludia.....
Max-Max napísal:kurva fix, to akou recou ti treba povedat ze tu sa prebera AAA auto a nie user mizu2101? ja som na teba nepovedal nic adresne, iba hypoteticky som rozoberal vztah AAA-zakaznik..to ze to beries na seba je cisto tvoja osobna vec, ked sa ta to tak dotyka. Cest praci.
Ale pamataj na jedno, bez vetra sa ani listok nepohne.
mizu2101 napísal:ja nikde nepisem ze sa tu rozoberam ja...ale ak niekto napise ze vsetci v AAA su k... alebo nieco ine tak sa to dotyka mna a aj mojich kolegov...len to k tomu...nadavajte si na AAA akolko chcete ale neberte vseobecne do ust zamestnancov...mozte konkretne....ale nie tak...