Suhlasim, no urovne GT3 a CSL su uz daleko, .. takato investicia "stracajuca na hodnote" - uvodzovky pre to, ze to plati a SK, nie vseobecne, je pre mna neprijatelna, uplne sa uspokojim so starsou carreoru, alebo M46, resp. s cukrikom M36 (mal som tu cest rok vlastnit, je to surove a drsne auto, asi NAJ z toho, co som mal na vyblaznenie).
Moja draha jazdi na E46 320d compact, to je ideal na mesto/medzimesto

, a zaroven si tam buduje a udrziava brand loyalty, a je rada, ze jazdi na bawarii.
Ono presne, ako tu niekto pisal, je VELMI dolezite pri vybere auta zvazit aj jeho pouzitie. Ja by som M5 denne NIKDY nezivil, je to zbytocne, radsej 530d/535d, a verim, ze s tym v MESTE budem velmi dlho dychat na chrbat kadejakej M3/5, no s polovicnou az tretinovou spotrebou, a to ma bude bavit asi najvaic

. Casto vidavam mladych "mafianov" jazdiacich na S8 a A8 4,2 80km/hod, lebo to nedokazu uzivit

. W_end jazdenie, vylety, to je ina kava, tam sa mozez aj uthnut, no denne "opotrebovavat" Mwerke, najma tie starsie, to nechcem, a ani na to nemam status a ekonomicke predispozicie

Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)