diky chalani, ono to ani nieje môj výber, skôr chcem vedieť o daných motorizáciach viac.. s priemernou spotrebou 10-14 litrov rátam, preto chcem športového benzináka.. ten diesel som vylúčil už nadobro, to je blbina, len výplod mojej šporivej mysle
momentálne porovnávam výhody 1,8T a 3,0i.. zatiaľ ide viacej pre ten hladný benzín E46 buď coupe alebo sedan..
tá mazda, to je totálna imidžovka, taký menší Mustang

o rotačnom motore som niečo čítal, konkrétne o tomto modele "RENESIS".. ale od užívateľov väčšinou len negatíva..
zatiaľ som na 80% rozhodnutý pre atmosféru 3,0i v E46.. ešte čo to o nich popozerám, nech to stojí zato.. možno nakoniec sa naseriem a kúpim Mustanga V6 4 liter 155kw verziu a budem aspoň originálny so svojou Eleanor

len tie servisné náklady by boli asi porovnateľné s M5, neviem, nepoznám mustangy..
pozrite toto, čistá Eleanor
http://ford-mustang.autobazar.eu/40-v6- ... 77004.htmlzatiaľ nevyberám konkrétny model, len skôr danú motorizáciu, ktorá by mi vyhovovala..
aby to auto nemal každý lolofón, aby to bolo športové auto, priemerná spotreba tak tých 11-13 litrov, a zase aby mi servis na dané auto nevyžral peňaženku..