... všetko o BMW ...
cornetto napísal:to je sice pravda, ale sú tam autá lacnejšie a v odosť lepšiom stave ako tu.. tam keď sa im niečo pokazí, niečo nefunguje, nejebú sa stým kôli peniazom ale hneď to menia.. ale ja toľko penazí nemám, a šetrenie nieje moja dobrá stránka
cornetto napísal:Viem, že mi chcete pomôcť, ale už je neskoro, už som sa zaľúbil do M5![]()
Toto mi odpísal chalanisko z BA na tento inzerát : http://bmw-m5.autobazar.eu/550-e39-id1924011.html
Zdravim,odpoved na otazku co bolo menene predna naprava komplet ramena
spojovacka riadenia predne zadne kotuce platnicky
boli menene v maji tohto roka.Pred 30000km boli vymenene obidve vanosove
jednotky+obidva prietokomery vzduchu.
Technicky stav vozidla co sa tyka hnacieho ustrojenstva je vyborny
nakolko radenie je tuhe a presne ziadne zvuky z
kardana a rozvodovky.Cez leto som dal vymenit zadne tlmice vyfuku nem.
znacky bastuck .Co sa tyka spolahlivosti
pre priklad 4 mesiace ked neratam servis oleja som na vozidle nemusel
nic investovat.Mam original servisnu knizku
a servis mojho vozidla bol vykonavany v autorizovanom servise kde sa da
pozriet servisna historia co bolo vsetko menene.
Presne takto nejak som si to predstavoval, Vanosi sú takmer nové, všetko dôležité pomenené, zdokladované v autorizovanom servise aj so sevisnou knihou. A spraví aj dobrú cenu, zajtra ho pôjdem pozrieť aj s kamarátom čo má E60 M5.
cornetto napísal:tak tak máte pravdu, táto čierna vyzerá najlepšie, pôjdem ju pozrieť hneď ako sa dohodnem s majiteľom, zavolám do autorizovaného servsiu, či sedí všetko podľa servisnej knihy a určite to dám aj na diagnostiku, ak je pravda všetko čo majiteľ hovoril, tak by to nebolo vôbec zlé, spravil by mi ešte aj cenu, čiže by mi ešte nejakých 2000 eur ostalo, čo by v tomto prípade aj mohlo stačiť zatiaľ na prípadný servis..
cornetto napísal:hlavu budem mať pri kúpe stále chladnú..