... všetko o BMW ...
lukas76 napísal:byt na tvojom mieste vyhliadnem si v DE nejaku fakt peknu 540i... je ich tam dost
cornetto napísal:To isté mi hovorí chalanisko, čo ju somnou pôjde pozrieť, že je jedno, či bude rozjebaná, ak bude vizuálne dobrá, a bude mať ťah a zvuk tak, ako má mať, tak znej už nevystúpim, stiahnem okienko dám mu prachy a budem páliť aj s M5kou prečale chalanisko sa vyzná, tak to auto poriadne prešustrujeme
cornetto napísal:To isté mi hovorí chalanisko, čo ju somnou pôjde pozrieť, že je jedno, či bude rozjebaná, ak bude vizuálne dobrá, a bude mať ťah a zvuk tak, ako má mať, tak znej už nevystúpim, stiahnem okienko dám mu prachy a budem páliť aj s M5kou prečale chalanisko sa vyzná, tak to auto poriadne prešustrujeme
cornetto napísal:no zatiaľ nič moc.. do BA sme ani nešli, mali sme ísť v sobotu, no nič sa nekonalo, začal som sa pána predajcu viacej vypytovať na Vanosi, či tam neboli dané náhodou nejaké staré repasované, pretože mi to nesedelo všetky tie zmeny s cenou auta a jeho reakcia bola dosť podráždená.. neviem čo si myslieť ale dal som na zatiaľ od toho ruky preč, aj tak sa to auto teraz nedá poriadne prevetrať, a kupovať mačku vo vreci nemienim.. možno počkám kým bude lepšie počasie na testovanie aut ako sú M5.. ale chcem kúpiť ešte pred sezónou určite, ako sa začne sezóna, cena zadnokoliek zase stúpne![]()
takže zatiaľ čakám a každý deň vyzerám inzeráty.. už som si neni istý, či vôbec kúpim nejakú M5, začal som pozerať aj po iných autách (E46 330ci,E39 540i, a podobné kubatúry, možno aj E60 530i alebo 545i by nebola zlá voľba, samozrejme všetko s 6 stupňovým manuálom, m-paket a originál bmw chip výhodou)